|
![]() |
#961 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo upalio malo na youtubeu gameplay od te tvoje offtopic igre, i ovako na prvu mi izgleda još veći problem nego kod bf4 sa netcodeom, lik pogine za tren, niti može reagirati na vatru po njemu niti ništa.... odmah padne ko kruška.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Da, s time da recimo ako gađaš berretom nekoga sa kevlarom plus keramičkim pločama , teško da ćeš ga odma srušiti , ali recimo sa ak ćeš ga isto dosta lako iz blizine..... tako je balansirana i dobar je gameplay po mom subjektivnom mišljenju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ne znam baš, da je tako onda bi igrao hardcore i na bf stalno. Mislim da velika većina igrača ne teži za tim da bude realno do te mjere ako te pogodi metak svaki put da padneš mrtav trenutno, to je malo previše.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citanje ove teme je potaknulo razgovor izmedju frenda i mene o mogucnostima vracanja kupljene igre. Nisam upoznat s mogucnostima, ali cini mi se da je ovo industrija gdje je jako tesko vratiti proizvod, tj, dokazati da ne radi (a da se instalirati i pokrenuti) tj, da ne radi kako je reklamirano. Ako kupis kauc, telefon, stagod, vise manje, mozes vratiti ako taj aparat/stvar ne radi kako spada, ali nisam nikada cuo da je netko isao vratiti igru (a fala bogu ovaj mess bi se kvalificirao kao broken proizvod) i dobio lovu natrag. |
![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
![]() bas ce bit zanimljivo gledat kako ce zavrsiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 27.01.2014. u 11:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 26.01.2014. u 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
meni se ne restarta niti crasha igra kod sound loopa, samo se određeni zvuk ponavlja nekoliko puta dok igra ne krene dalje, stavio najnovije drivere, patch 4 za igru, probal s realtek onboard, s audigy 2, uvijek isto... ima li fix za to? konfa je iz sig-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#982 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
http://blogs.battlefield.com/2014/01...cing-vehicles/ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Registered User
|
Moje misli o buducem patchu: ![]() 1. Nista posebno...jos uvijek su tu 4 rakete, vise nego dovoljno. Cesto ni ne zatrebam te zadnje 2. 2. S tim umanjenjem brzine se dps 20mm znatno smanjuje(morat su malo nesto skalkulirat) tako da ce skoro sigurno 30 mm biti superioran. 3. Ok to su odabrali bilo je ili to ili ne gasit rotor pri udaru. Samo sad je gyro stabilizator beskorisan jel to mu je bila jedina svrha. 4. Nepise tocno koliko ce smanjit a o tom sve ovisi. Jel ce bit over nerf u beskoristnost il ce jos bit korisne te opet ostati najkorisnije rakete jer ne davaju lock ping, nema cekanja za lock a daju taj dmg burst. 5. Napokon nece vise bit ko priljepljena frag pumperica nego pravo oruzje montirano na vozilo. 6. Mozda sad budu viable al opet je samo 10 raketa a raketa nikad dosta. 7. Zasto??????? Ma tko se na ovo bunio? Ajd repair je trebao nerf al ovo? I kako je minigun s kojim moras biti ful tocan vise anti inf nego 25 mm eksplozivna municija. Minigun je AA ako ista. Nadam se da sad neces morat pogodit covjeka u celo da ga ostetis.... -.- 8. Samo su trebali popravit da law ne prolazi APS, ovako tko moze law-at moze i rpgat... 9. Slam je bolji nego at mine ali uvelike jer se moze koristit kao improvizirani c4...i nakon nerfa ce opet biti bolji nego mine. 10. Problem u staffu je bio u tom sto prolazi aps i sto ima zasebni reload nego primarno. Dmg je ko law...dapace staff je bio ko law launcher namontiran na tenk. Sve u svemu nekoliko pravih stvari je rjeseno a ostalo su fulali poantu ili ce prenerfat...nista novo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: BTW šta je sa bugom kada na Paracelu u jetu nemaš radar. To nitko ni na ovom forumu ni na službem Control roomu ne spominje |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jedini problem kod lawa je bio sto prolazi aps a to je obrana koju 95% ljudi koristi i sto se reloada suludo brzo. Ovo da je op kad ga vise ljudi koristi ne priznajem jer kad vise ljudi koristi ista protiv tebe naravno da si gotov. Po meni su trebali samo fixat aps glitch i povecat reload time. Ovak tko ce koristit launcher koji ces manje vise isto morat precizno ciljat, reloada se ko i ostali a nema sektor dmg nego uvijek radi min dmg. Ove dvije stvari sto si spomenuo za staff su zapravo neznatne. Staff je preferiran secondary za tenkove jer ignorira aps(dakle nema prekida u dpsu) i sto ima zaseban reload dakle s njim tenk po intervalima puca 2 granate. To je suludo. Pa s tom kompinacijom sam bio u 2v1 s protivnickim tenkovima i pobjedio. Drop i brzina su slag na kraju samo. Nerfat ce dmg al opet je to exta dmg..opet po intervalu radis vise nego HE shell.(23 sabot +(23staff-25%)=~40dmg) I nisu nista spomenuli da ce fixat ta dva problema dakle staff combo ostaje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Sad bi taj patch trebal pasti pod peglanje igre? Ne samo da su sjebali joinanje na servere, nego su stare bugove još pogoršali. Prije ak sam koristil X2 magnifier, onda nakon par korištenja više nebi radil. Sad ak ga jedanput koristim i maknem i dalje mi je X2 povećanje. Ono, banalan bug a sjebe gameplay samo tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|