|
![]() |
#31 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rage3D oduševljen sa 7800GTX :)
Citiraj:
![]() Šljakala je na punih 50MHz-Blizzard 1230 Mk-IV+"matematički" co-procesor, 32+2MB meme, CD i hard. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Re: Re: Re: Rage3D oduševljen sa 7800GTX :)
Citiraj:
imam ja recept kako se rjesiti "blur"-a samo nabavi monitor koji ide na DVI ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Re: Re: Re: Rage3D oduševljen sa 7800GTX :)
Citiraj:
W O R D ! Meni taj ati totalno ne valja za CoD, a jedino to igram ![]() @ MX Probaj sa nV karticom odigrat CoD, ako ne budeš u 10 partija zaredom prvi pljenim ti FUNCa ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Cudim se ja kako me neki likovi pogode a ja na drugom kraju mape... Ma nema veze...meni nekad texture u CoD-u sa R8500 budu nekako zrnaste...ne znam ni sam kako to opisati. Na carentanu mi letaju nekakvi trokuti.... ali ipak igram... i nisam toliko losh ![]() ![]()
![]() |
#36 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Re: Re: Re: Re: Rage3D oduševljen sa 7800GTX :)
Citiraj:
u svim mogucim postavkama i vidio sam nVfog i stavio na enable-d mislio sam da ce to biti nesto kao "for of war" u warcraft 3 posto nisam prijmjetio APSOLUTNO NIKAKVU RAZLIKU U SLICI isto je na Enable i Disable, mislio sam da ta opcija neradi, mozda vezano za drivere ali uopce se dalje nisam obazirao na to, zanimalo kako se 6800LE nosi sa visokim rezolucijama i AA nista spektakularno, jadno i NE NORMALNO JEBENO bucno! prodao sam 6800le i vratio staru ali PREdobru 9800pro ja sam prvi i bez nvfog-a ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Na nekom serverima se prije nije moglo ni igrati sa "Cvar r_nv_fog_dist (=1)"...ne znam kako je sad. Bilo kako bilo-svi se kakti zaklinju na igrivost i kako je samo to važno a onda kukaju za nekakvom điđom Nvidie... Skoro mi je došlo da citiram onu "boj ne bije"...ali neću ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|