|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Youtube glasnoca (problem)
Evo ovako zadnjih misec dana san poceo primjecivat (mozda je bilo prije dunno), kad gledan npr video br.1 i bude max pojacan, kad pustim (bilo sa strane, bilo iz playliste) video br.2 bude manje glasnoce, nekad drasticno nekad malo. Naravno moran slider korigirat na max. Proba san s acc, bez acc, u private modu, uvik se sranje događa. Pretpostavljan da je to neki njihov feature za jednaku glasnocu (da budu svi jednako glasni) ali to mene apsolutno ne zanima, ocu da je stalno na max. Ima li rijesenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam mislio da sam lud. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Nisam to primjetio, a stalno visim na youtubu (Firefox). Anyway, probaj sa CCleanerom pobrisat internet smeće, history, temporary, cookies i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
Eto mislio san da san budala, slusam pismu, dodje druga upola pojacana (nisan obraca pozornost na nivoe glasnoce, ali san pretpostavio da su tili da uvik bude jednaka), naravno tio bi da se ne glupiraju. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo rjesenja: https://chrome.google.com/webstore/d...kfpphniapiiifn Video opcije -> kategorija "playback" -> opcija "Video audio volume" podesi na MAX i uzivaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Normalno mi radi na Chromeu, uvijek zapamti zadnju glasnoću na kojoj sam slušao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Bas tako ![]() Isa san na milinu opciju dok ne nadju "bug". EDIT: Ne radi, opet nekad random izbaci 20% vol i sl. ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 24.01.2014. u 01:30. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|