|
![]() |
#6661 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Budem s vremenom kada malo pohvatam stvari, sada me još strah. Imam problem sa aktualizacijom, imam verziju Androida 4.1.2 i idem na automatsko ažuriranje, vrti 15 sekundi i veli da su instalirana najnovije verzija, a nije ili možda trebam upaliti pa ugasiti mob? |
![]() |
![]() |
#6662 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne moraš ti ništa raditi sa servisom, nisi kupio mobitel kod servisa nego kod te gamadi. Dođi tamo i predaj uređaj, ako budu se bunili, traži nadležnog, ako bude se nadležni bunil, imaš medije ![]() @brko ja ih odjebo nakon nekih pola godine, dobro pa se nisam dal uvaliti da me ožene ![]() Stara pred godinu dana uzela drugi broj na tele2 i svako malo linija puca ![]() |
![]() |
![]() |
#6663 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
E mozete mi samo objasniti zasto mi stock browser ne sinkronizira bookmarkse sa google accountom? Prikazuje samo LOCAL bookmarks,ne nudi nacin za sejvanje na google.Chrome to radi bez problema. |
![]() |
![]() |
#6665 |
Registered User
|
I stock bi ih trebao imati. |
![]() |
![]() |
#6666 |
Guest
|
Nope. Meni normalno prikazuje. Ima problema sa syncom ostalih stvari (odnosno ne može), ali bookmarske mi lijepo synca. Možda pobrisati cache od appa i opet syncati? Jedini razlog zašto koristim njega, a ne Chrome je kaj ne mogu u Chromeu podesiti full screen + quick settings kaj imam u labsu od stocka. Taj mi combo idealno radi jer volim pregled ![]() |
![]() |
#6667 |
Registered User
|
E pa bas zato i ja stock koristim,al ne synca mi |
![]() |
![]() |
#6670 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pošto nitko ne reagira na dijelu s kinezima, a vidim i da se javlja sve više problema, idemo na brand name androide, pa ovako.. Trebam preporuku nekog rabljenog ili novog, svejedno, samo da radi. Imam samo dva uvjeta. 1. uvjet je da ima pristojnu kameru. Pod pristojnom kamerom mislim da može biti i 3 mpx, ali da su slike zadovoljavajuće. (zapravo je i bolje da je 3-5 mpx jer će se uploadati velika količina preko 3G mreže) 2. uvjet je da ima bar Android 4.1, plus ako je baš 4.1 (Google podrška nebitna, dakle ako nema Play i ostale gluposti, još bolje) Cijena? Što niža to bolja. Huawei U8650? Nešto drugo?
#6671 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ili rizik sa kinezima. |
|
![]() |
![]() |
#6673 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#6674 |
Premium
|
Probaj naći polovne (ili naruči kao što naručuju ljudi na stranici o Kinezima): Lenovo A660 ili Lenovo A800 A660 ide po oko 100$ Dok je A800 skuplji.. Ali napomena je da potražiš polovne, jer u tom slučaju neće previše odstupati od tvog budžeta (500kn).. |
![]() |
![]() |
#6675 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6676 |
The mighty pirate
|
Gledam specifikacije i izgledaju mi kao overkill za ono što mi treba. Veličina i rezolucija ekrana - nebitno (dovoljno mi je 3.5" i 320x480) Storage - nebitno Kamera - barem 3 mpix s AF, a ne više od 5 zbog veličine fotki koje se uploadaju. OS - 4.1 ili noviji (nebitno da bude zadnji, nebitno da ima custom ROM-ova i suludo velik community, samo da mi ta app za posao radi) GPS - da Sve ostalo mi uopće nije bitno. Uređaj može biti i par godina stari model, bitno da je pouzdan. Ovi Lenovo modeli koliko vidim i nisu previše. HTC tu isto otpada. Mobitel neće biti korišten za apsolutno ništa osim te jedne aplikacije, tako da svi dodatni fičuri ne igraju nikakvu ulogu. Nešto od best buy modela unutar zadnje 2-3 godine?
#6678 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6679 |
The mighty pirate
|
#6680 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6682 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#6683 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#6684 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#6685 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zadnji službeni OTA je 2.3.7. Znam jer sam imao Desirea. I potvrda za to: http://www.htcdev.com/process/legal_download/152 Tako da GSM Arena nije up-to-date. |
![]() |
![]() |
#6686 |
Fresh Juice
|
A to, ja skuzio da to pises da se odnosi na 4.1.2 verziju koju si spomenuo. Moj bed |
![]() |
![]() |
#6688 |
Premium
|
I ja sam mu mislio predložiti prvi i originalni HTC Desire (čak sam i u onom svom postu gdje sam spominjao Lenovo-e već počeo pisati o Desire ali sam odustao jer kolega želi noviji android) jer sam ga također imao, to mi je btw prvi smartphone, u vrijeme kad je bio top model. Mobitel je i dan danas posve dobar, dapače. Tako da si stvarno mogao razmisliti o njemu. Ali da te pitam, dali ima neki posebni razlog zašto želiš isključivo 4.1 pa na više? Jer mi je Desire radio odlično na 2.2, kamera super, gps odličan itd itd.. Možeš ga nać već za kakvih 500kn.. Čak se je jedan na tržnjaku prodavao za 400kn, ako se ne varam.. |
![]() |
![]() |
#6689 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Desire je ok sa kuhanim gigngerbread romovima. I to je to. |
|
![]() |
![]() |
#6690 |