Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.01.2014., 00:45   #6781
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Tko bi ga znao, ipak je to Blizzard ...

a ovo kad sam vidio, puko sam:

video

Stvarno perverzno
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2014., 10:20   #6782
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Hmm jel moguće da su već pustili Expanziju za skidanje ? Na battle.net aplikaciji kod diabla mi pokazuje da se skida patch koji će bit u budućnosti moguć za korištenje. Nema uopće brzine skidanja,veličine i postotka.
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2014., 10:42   #6783
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Kad nitko ne igra moram sa Turcima igrati :-) Ja i dalje pomalo igram, navecer od 20-22 pa ako netko hoce ganjati kljuceve, ubere i levelati paragone nek se samo spoji. Igram ma mp8 ali dogovorimo se :-)
Ako su tocni oni kalkulatori za izracun paragon levela trenutno sam na 135, sto i nije neka sreca. Vitor#2685
mahoona je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2014., 11:00   #6784
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Hmm jel moguće da su već pustili Expanziju za skidanje ? Na battle.net aplikaciji kod diabla mi pokazuje da se skida patch koji će bit u budućnosti moguć za korištenje. Nema uopće brzine skidanja,veličine i postotka.
Pa rekli su da ce 2.0 vjerovatno bit pustena kroz ovaj mjesec il sljedeci, tj, prije official RoS releasea.
A posto su zadnji put zasrali motku, svi u isto vrijeme navalili na skidanje diabla i usrali se serveri, sad pustaju ranije patceve, tako da ne bude multi gb download svima na zadnji dan.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2014., 11:24   #6785
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Hmm neznam baš da će 2.0 doći prije ukidanja AH. To mi nekako nema smisla...jer će onda na AH opet biti kolaps s novim itemima. Moje mišljenje da će doći nakon ukidanja AH , taman prije dolaska RoS-a.
Staro 17.01.2014., 11:28   #6786
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ma mislio sam da ce bit downloadano al da nece bas bit aktivno ingame.

Evo se i meni vrti da skida nesto u pozadini, al network traffica bas i nema.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2014., 11:38   #6787
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Ma razumijem što si rekao al ja mislim da 2.0 neće prije ukidanja AH. Da tako je i meni , skida se a nikakvih informacija.
Staro 17.01.2014., 12:54   #6788
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor mahoona Pregled postova
Kad nitko ne igra moram sa Turcima igrati :-) Ja i dalje pomalo igram, navecer od 20-22 pa ako netko hoce ganjati kljuceve, ubere i levelati paragone nek se samo spoji. Igram ma mp8 ali dogovorimo se :-)
Ako su tocni oni kalkulatori za izracun paragon levela trenutno sam na 135, sto i nije neka sreca. Vitor#2685
Isti slucaj i kod mene, paragon 135 na PTR, ja od sutra krecem barbara (p27) dizati, pa do izlaska RoS samo njega dizem, mp7, solo ( a zasto solo, zato jer mi u grupi igra steka za poluditi, brisao sam je, nanovo instalirao, i nema pomoci, kad sam igram ping oko 70-90ms, cim dodje neko ping skoci na 250-300 (a to moze da prodje), ali cim su 4 u grupi ping na 700-800 i nist od igranja )

Isto kljuceve ganjam, acti I nakupio 20 komada, sad na redu act II, a kad mi D3 dosadi igram PTR, evo opet resetirao acc i krenio s wizardom lvl60 s 276% MF, Sun Keeper pod obavezno, prije sinocnjeg patcha do Skeleton Kinga mi palo 12 legendarnih itema. Strasan drop. Sve lvl 60 stvari, ali ja i dalje vozam MF opremu na wizardu. Slozio Fire build, puno jaci nego frozen ili lighting. Barem meni, je da mi wizard nije jaca klasa ali u PTR graficki je puno ljepsi za igrati nego u starom D3.

Sve u svemu ceka se RoS, gledaju twitch tv kanali s live komentarima, malo hvatam konce sto i kako i jos nisam odlucio s kojom klasom prvom idem na lvl 70.

I sad se moze Torment otklucati i na PTR, pokrenuti igru s lvl 60 likom, uci unutra, izaci van, otici na opcije i odabrati Torment nivo tezinu. Meni prije sinocnjeg patcha to nije radilo, sada radi.
Staro 17.01.2014., 13:04   #6789
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Sinoć sam gledao KingKongora na twitchu...došao je i u RoS Betu patch...igra izgleda tako fluidno i grafički lijepo...napokon nešto korisno :-)
Staro 17.01.2014., 14:01   #6790
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Je, puno je graficki ljepsa nego prije, citam evo vec preko pola sata forum, US, ala ljudi kukaju sto se ukida AH, brate mili, izgleda da neki ljudi stvarno nemogu igrati Diablo 3 a da ne potrose 500$ na opremu.

Cak i uzivam citajuci. Amerikanci.
Staro 17.01.2014., 14:05   #6791
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ako cemo iskreno i meni ce nedostajati AH. To mi je dodatnih 100 slotova za iteme.
mahoona je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2014., 15:39   #6792
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Evo skinio mi se ovaj patch u pozadini, cca 5.6GB je velik.
D3_RoS_BGDL... sad samo cekati
Staro 17.01.2014., 16:06   #6793
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Znači ipak je expanzija ? Niceee....
Staro 19.01.2014., 10:30   #6794
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Sinoc sam malo Hardcore na PTR probao, ima novi dodatak u igri, Pools of Reflection, dize eksp za odredjeni postotak i odredjenu kolicinu eksp.

Sve u svemu neizgleda lose.
Staro 19.01.2014., 11:06   #6795
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
vidim da meni u pozadini skida neki future patch. O kojem patchu se tocno radi?
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2014., 11:16   #6796
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
Svi Reaper of Souls podaci koje će aktivirati izlaskom igre - vidi sliku.

Btw, jučer dingao lvl60 sa HC barbom, ciljano sam igrao od levela 1 do 60 samo sa plavim itemima, jednom je samo bilo gusto dok me ganjao pack fast teleporter mallet lordova a ja na malo helta, jako zanimljivo bilo ovako
Slika
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2014., 11:29   #6797
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
o ovome se radi : http://www.diablofans.com/blizz-trac...-now-available
Staro 19.01.2014., 23:12   #6798
ukiy
Premium
Moj komp

ukiy's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Evo i ja sam nedavno na novo krenio sa D3...
Bio sam prodao stari acc al mi vrag nije dao mira pa ponovo kupio igru, prvenstveno zbog RoS-a.
Igram barba, 60(30) na MP5, poceo sam solo farmati kljuceve... ali ako mi se netko zeli prikljuciti, slobodno... wardakhin#2603
ukiy je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2014., 00:39   #6799
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Nevrijedi sada levelirati likove, gubljenje vremena, krenio i ja ali kad sam ovo vidio:

video

odustao sam od leveliranja, cekam RoS, i Torment VI adventure mod, i samo vrtis jedne te iste zadatke. Kao program za varanje.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/19756593

ma ja si dižem do 100, sada sam na 71 paragonu WD mi je na 100, igram s barbom sada i hoću imat onu premiju što su rekli da će oni koji imaju likove na 100 imat nekakve bonuse šta li već, pa rekoh ajde da i ja dignem, barbu sam namjerno ostavio nakon WD-a, WD mi je bio potreban da bi s njime mogo izbuildat barbu odnosno s lovom koju on skupi, pa sam njega prvo dotjero do 100 i na AH kupio neke stvari za barbu i sada igram MP8 bez beda, maloprije sam igro i na MP9 ali treba mi dosta vremena za elitove pa rađe farmam MP8, na MP9 nema beda oko onih arcane ledova i ostalih sranja što se tiče resistanca sve je ok, ali DPS mi je premal za brzinsko klanje elitovih, zato MP8 a ionako dosta brzo to ide, a MP 10 ću igrat valjda dok dođem do 100. a i ako ne bude tako MP9 čisto ok, ima da to završim u sljedećih mjesec i pol dana prije ekspanzije koju ionako ne kupujem prije ljeta. tako da nigdje mi se ne žuri, samo da barbu napucam do 100 i onda mirujem neko vrijeme.

ja imam ovu desktop ikonu ili je to diablo luncher nisam siguran ovaj crveni diablo simbol je u pitanju?

i nisam još kupio ekspanziju i ne vidim da se meni nešto skida, jel to ima opcija da si ja skinem sam ili kako to zapravo ide? uglavnom nemam namjeru tako skoro kupovat ekspanziju, tako da ne žuri mi se neka se drugi igraju ionako ima vremena da to sve iskusim, a namjerno želim izbjeć onih prvih par mjeseci kada će serveri biti pod naponom, i ovako su stalno u kurcu mogu mislit šta će biti kada ekspanzija izađe.

upravo skužio da se i meni skida, na 60 posto mi je trenutno. odite na ikonicu diabla kad se otvori luncher, na info te conetion information i tamo će vam se pojavit na koliko posto vam je skidanje, uglavnom dosta sporo to ide ali ide. ja nisam ni skužio da mi se skida, valjda ima neki automatski mod.

morate kliknut na taj conetion information u ikonici dakle info pa conetion informatio, inaće vam se neće skidat, ja sam si skinuo sve u 6-7 sati. mislio sam da ide automatski, ali čim se ugasi ta ikonica prestaje s dowloadanjem i ne moež se i igrat i skidat koliko sam skužio ta zakrpa. prema tome, morate držat taj prozorčić otvorenim i onda se skida, i surfat po netu gledat film ili nešto, jer koliko sam skužio igru se ne može igrat jer se to gasi i onda nema dowloada.

Zadnje izmijenjeno od: praskatonick. 20.01.2014. u 18:43.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2014., 23:05   #6800
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Što se dešava s Battlenet.appom ? Nekidan je prikazivalo da je maintance 15-og , danas je pokazivalo je danas maintance , i sad mi pokazuje da je sutra ? Što oni radr u tom Blizzardu ? Dolazi li 2.0 patch ili ? Ima li tko više informacija ?
Staro 21.01.2014., 23:53   #6801
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Koliko citam nece patch prije ukidanja AH da dodje, ali posto je to Blizzard mozda i urani malo. Tko bi ga znao.

Sve u svemu, biti ce zabavno proljece.
Staro 22.01.2014., 00:58   #6802
praskatonick
Banned
Moj komp

sve u svemu, ja do kraja ljeta ne kupujem ekspanziju, dok se malo ne stiša hype oko RoS. i dok ne smire servere, trenutno sam s barbom na 73 levelu i čim ga nabijem na 100, uzimam pauzu neko vrijeme. možda malo budem farmo kad dođe taj 2.0 loot, ali ništa pretjerano.
Staro 29.01.2014., 18:03   #6803
praskatonick
Banned
Moj komp

jel ima još tko problem s logiranjem danas, evo ja pokušavam i ne mogu uć jel to samo do mene ili i vi imate sličan problem?
Staro 29.01.2014., 18:24   #6804
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ako netko naiđe negdje u HR da će neki dućan imati ros CE, neka javi
Staro 29.01.2014., 18:25   #6805
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Svijet medija, kao i uvijek bi trebao imati. Tamo sam prednaručio D3.
Staro 29.01.2014., 18:34   #6806
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Svijet medija, kao i uvijek bi trebao imati. Tamo sam prednaručio D3.

Trebao bi, ali nece. Zato i pitam ako netko baš naiđe na tu ros CE, neka javi.
Staro 02.02.2014., 23:03   #6807
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Evo krenio sam malo drugog barbara igrati, dizem paragon, koliko mi se da, probam jucer presloziti barbara (dosada ga igrao na mp6), i sve u svemu jako sam zadovoljan. MP9 ide vise manje bez problema s 151k dmg unbuffed. Tko bi rekao. Ide i 10 ali mi za elite previse vremena treba pa radije mp9 onda vozam, 60-70M eksp na sat, moj rekord, vise nebih mogao nakupiti ni da na trepavicama igram.

Sad samo laganini, svaki par dana po malo pa do izlaska RoS-a.
Staro 03.02.2014., 00:09   #6808
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Evo krenio sam malo drugog barbara igrati, dizem paragon, koliko mi se da, probam jucer presloziti barbara (dosada ga igrao na mp6), i sve u svemu jako sam zadovoljan. MP9 ide vise manje bez problema s 151k dmg unbuffed. Tko bi rekao. Ide i 10 ali mi za elite previse vremena treba pa radije mp9 onda vozam, 60-70M eksp na sat, moj rekord, vise nebih mogao nakupiti ni da na trepavicama igram.

Sad samo laganini, svaki par dana po malo pa do izlaska RoS-a.
70M expa rekord ? Nađi ma youtubu Crypt Run , u jednom ranu po 1,5 LVL dobijes. U prosjeku od paragona 0 do 100 ti treba ~40h.
Staro 03.02.2014., 12:16   #6809
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
70M expa rekord ? Nađi ma youtubu Crypt Run , u jednom ranu po 1,5 LVL dobijes. U prosjeku od paragona 0 do 100 ti treba ~40h.

Probao sam, mp10, sat vremena, Fields of Misery + Cripta, 67M exp, solo, sve ocistio

Gledam na youtube i nije mi jasno kako neko dobije 150-200M ekspa

Probati cu navecer, nesto krivo radim izgleda

Staro 03.02.2014., 13:40   #6810
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Evo ti par savjeta :
- Crypt Gear ( kupi na AH gear sa što više +vit, +all res ALI malo dmg. )
- Nađi Cryptu , pripremaj je ~20-30min , napravi port iz Crypt LvL 2
- Pripremi Elite u Woodsima ( spusti ih na ~10-15% hp )
- U Fieldsima nakupima većinu monstera ispred Crypte

Kad pripremiš sve to , pozovi još 3 igrača (s dobrim dps-om, na general napišeš da imaš slotove za crypt run) onda ovim redom ideš :
- Woodse killajte 3 elite
- Port u LvL 2 crypt i tamo otvorite chest i riješite quest ( to je 5 valora )
- I za kraj čišćenje crypt lvl1 i ispred crypte
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno