|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Metal Gear Solid: Rising dolazi na PC
Napokon su se sjetili Metal Gear prenjeti na PC,zbilja odlicna vijest http://pcplay.hr/modules.php?r=16&id=766 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
bilo bi i vrijeme
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jup, baš kao što se i pretpostavljalo bit će multiplatformski. Bilo je prekul kad je Hideo došao na Microsoftovu pozornicu i najavio novi naslov. Tada se još na sekundu mislilo da je MS ugrabio kakvu Xbox ekskluzivu... Evo i tog E3 trailera za igru, teaser samo ali eto: http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=3106&select=27 Uglavnom igramo sa Raidenom, i jeste primjetili da piše lightning bolt action? Mah, imam neki loš filing glede ovoga nekako ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() A "cry-like-a-baby" moment.... ovo je zakon. ![]() kakav god da bude, bit će MGS na PC-u, meni dosta. I to još gameplay sa (meni) najkewl likom u igri.... mrak....ovo je bolje neg kad sam saznao za Devil May Cry 4 na PC-u.... ma bit će igra zakon, garant, ne bi si Kojima dozvolio fušanje, bar do sad nije bilo toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
bas ce oni posebno razvijati,zgrcu pare,kada su napravili za xbox i ps3 sjetili se ajmo napraviti gta 4 za pc,smrljati,staviti smensy grafiku(ne kazem da je losa,ali zar smo na to danas spali ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jucer je MGR sluzbeno izasao na Steamu.napravio sam pre-purchase cim su ga stavili na Steam i sa velikim hypeom sam ga cekao 2 tjedna.meni se isplatilo dati 13 eura.igra nije zahtjevna a grafika je cist solidna kao i soundtrack. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Što reći o vjerovatno najboljoj igri odkako su igre počele izlaziti...na svijet ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Igrao to prije mjesec dana na xboxu, vise mi se nije dalo cekat. Presao igru u 3 sata...ostao ugodno razocaran. Sve sta ima od MGS je samo lik Raidena, prica nije nesto, dialozi su ocajni, al sve sta igra ima je sjeckanje ekipe i to dosadi poprilicno brzo. Koliko sam cuo, igra mora bit stalno na netu, nema offline igre. DRM u najboljem izdanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
zbunilo bi i puno prekaljenije igrače od mene ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Metal Gear serijal je odlican. Tu nema previse dileme. Ljudi vide MGS na PCu i pocinju sa hvalospjevima prije engo uopce vide/odigraju igru. Ovo sam odigrao, pa znam sta govorim. Ovo ima MGS samo u imenu, nema suljanja ni radnje ni taktike kao u standardnom Metal Gearu. Samo imas ovog Raiden idiota koji ide okolo sa macem, i apsolutno katastrofalnim dubom dialoga. Da nema Raidena, nitko nebi ni znao da je ovo po icemu blizu MGS serijalu, ni po gameplayu ni po prici. Toliko o tome. Gameplay sam za sebe i nije nesto, obicna arkada, dodatak je mac i da mozes nekoga nasjeckat kao za salatu. To sta im putem cupas kicme i dobijes bodove kad kicmu skrsis rukom, kupis par upgradeova tipa, mac je sad jaci al nitko ne zna koliko jaci. Sjeckanje drveta na cackalice, i radjenje kabrioleta od svakog auta na startu je bilo zabavno..prvih par minuta. Na samom kraju igre dobijes neki whip weapon da moba stunas il privuces, al dobijes toliko prekasno da se ne stignes ni izigrat sa time. Mozda ako krenes sa new game +, al 3h igre sa unlockanim weaponima i svime, mislim da bi presao za 2h il i prije. Igra na xbox360 je 7gb, na pc je 20+gb. Sad ako texture nisu 10x bolje i neznam sta jos produzena radnja na 10+ sati main igre...koji su k tako napuhali. Ako netko hoce dat pare i ostat razocaran jer nema demoa, slobodno. Al ako misle kupit jer je MGS u imenu, divno ce se zajebat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
meni se ovaj nastavak nit ne sviđa baš. Po trailerima i gameplay filmicima mi izgleda više ko DMC nego jedan MGS koji je kao predstavnik stealth igara. Petica zato izgleda mrak. Samo, kaj se nezna ak ce biti PC verzije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovo je daleko najgora Hack'n'slash igra koju sam ikad igrao, los combat system, najkraca igra koju sam ikad igrao, boss fightovi su ocajni, dapace nemam jednu pozitivnu stvar, jos ono deranje kad umres mi mozak popije nakon sto ga cujem 2 puta, igra je uber fail. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ako je to to, zašto do vraga ima ovakvu ocjenu? Nisam zaigrao igru, ali mi stavlja dozu sumnje na sve ove review-ove ![]() http://www.ign.com/games/metal-gear-...ce/pc-14354574 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
Otkaz jer je realno rekao da igra ima probleme i da nije nesto, mislim sa IGNa il nesto poznato je bilo. A Total Biscuita su napali da makne video recenziju igre koja je bila tako sranje da sam plaka od smijeha gledajuc to, kako netko moze tako smece izdat vani, stavit svoje ime iza toga i jos trazit novac. Sve skupa, sluzbeni reviewi su placeni da se igra opise u najljepsim crtama. Danas se igre izdaju i bez demoa, tako da slucajno ne odigras prije nego platis i zajebes se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
http://www.metacritic.com/game/pc/me...ng-revengeance A nista, idem kupiti pa vidjeti u cemu je fora ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
probao....da imam novaca otišao bih u japan Kojimi lupio šamar ...ne mogu vjerovati što se dogodilo sa MGS serijalom..kako od MGS 1,2,3,4 je završilo na ovome.... razočaranje je mala riječ u usporedbi kako se osjećam sa ovim što su napravili...jednostavno ne razumijem što im je u glavi bilo....može ih sramota biti što su učinili sa ovim naslovom :S skinuo sam MGS 1 pa ću ga odigrati opet...ovo što su napravili je za vješala :S ... nemam riječi jednostavno..za jednu osobu koja je igrala MGS kao dijete na playstation 1 prelazila serijale oko 15 puta posebno svaki dio...... WTF ?!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
http://arstechnica.com/gaming/2007/1...ng-journalism/
![]() |
|
|