|
![]() |
#4561 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
sereš? :O točno se sjećam te večeri, frendovi kod mene, pijemo nekakvu rakiju i spremamo se van slaviti moj rođendan, cijelo popodne gledamo taj turnir i taman prije ovog gejma vele oni meni idemo ajmo gas, reko ne ne dečki, ovo se mora gledat. Zjapili smo na taj backdoor još jedno 15 minuta i odma na reddit vrištaona.
![]() |
#4564 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Gledao sam ja i po jubitu, ali ovo mi je valjda pobjeglo ![]() od gameova koje sam odigrao u posljednjih godinu dana (a to je njih 400 na rankedu i možda 100-150 normala) desilo se svega 20ak puta da je netko išao backdoorat, a od toga možda 5-6 puta da je bio uspješan, a o xpekeu nije bilo ni govora ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4566 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Sjećam se toga, baš je bila uživancija to gledati live. Nego, zar je stvarno došlo do toga da se danas reporta za rečenice tipa "plz dont feed so much" ili "plz dont go solo"? Recimo danas me je navodno reportao adc koji se teleportao nazad kod našeg towera sa 50hp-a i naravno ez od svog towera ultao i ubio, kad ono moj adc "wtf leona??? reported!!!" Kud je ovaj lol otišao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4567 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4570 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Evo ja ću ![]() Prije: Mogao si stajati na maximum range. Baciš koplje, i čim si bacio IDEŠ unazad, da li obično unazad ili R-W unazad. Tada je spear radio damage MAXIMUM di stojiš u trenutku kada ga pogodi. Znači stojiš na rangeu, ideš unazad, on radi dmg od točke di stoji. Mogao si baciti koplje i flashati se unazad ako si siguran da ćeš ga ubiti. Sada: Tamo gdje ga baciš, čak i ako ideš unazad radi dmg od točke gdje si ga bacio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4573 |
Premium
|
Upravo pogledao najbolji game u preseasonu, Ozone vs Najin White Shield. BO5 je i trenutno je u pripremi 4. game: http://www.twitch.tv/ongamenet |
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
To virjedi samo za EUW, jošš nije za EUNE. Btw, ako imate vremena, pogledajte ovaj match http://www.youtube.com/watch?v=9tbxs...ature=youtu.be To je KT Rolster Bullets vs SK Telecom T1 game 3...stvarno savjetujem da se pogleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4580 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Teemo ![]() Opcenito fuckas nasusa, uzmi ranged champa za harras i 2 opcije 1.kampaj ga da ne stigne nis napravit i pushas mu lane do inhiba 2.pushas sve druge laneove i endas game prije 20 min Opcenito slab je ako ga mozete ccperma lockat ie taric stun, lux snare+ nocturne fear onda sam trci okolo i jede dmg
![]() |
#4581 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam ga uspio counterati samo s Tryndom, znači dobrog Nasusa. Čim se krene farmati, skačem na njega. Nema ni lijevo ni desno, samo mu se ne smije dati farmati i ne smije mu se pustiti lane, nikako ni za živu glavu. Daš mu samo 10 minuta da farma, imaš nenormalno jakog tenka kojeg mora tući cijeli tim u fightu.
![]() |
#4583 | ||
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma uzeo sam flash i ghost, stvarno se nisam htio zahebavat sa ignite+ghost jer znam šta će bit kad me gankaju ili kad Riven dobije 6 i stvarno kad je dobila ulti spustila me na oko 200 hp-a i onda sam se flasho ispod turreta i recall. Uzeo par tenky itema i onda se nisam micao s lane-a, onda je sve laganini išlo. Citiraj:
Citiraj:
Mislim da bi adc-i sa dash-om dobri bili protiv njega. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4587 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
kaj nisi zi u zadnjih mjesec dana prestal igrati jedno 564 put ? o.O
![]() |
![]() |
#4588 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 14.01.2014. u 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4589 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Javlja se lik koji se nikad ne javi osim jednom u 2 tjedna kada zove da odigramo 1 game. Takvi ljudi mi ne trebaju na xfire(bilo di) za "frendove". Uostalom j*be se meni za tvoje mišljenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|