|
![]() |
#2611 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi nekorišteni Vivax TPC-7151 kojeg je Iskon dijelio za produženje pretplate. Košta 800kn u trgovini, ali na oglasniku idu za manje. Jedino što Iskon daje samo 1g. gare za njega.
![]() |
#2612 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2613 |
Premium
|
Može i to. Sve je to isti q. btw, imaš na Geeku akciju brdo 7" tableta po 50$. Jest da su malo stariji i slabiji, ali za tu lovu...
![]() |
#2614 |
Guest
|
ma najvjerojatnije ću kupiti prestigio jer ima dvije godine garanciju, a i malo bolju soft podršku. |
![]() |
![]() |
#2615 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Isplati li se uzet Toshiba AT10-A-104? Moze preporuka do 2k kuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2617 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel moze kakva preporuka tableta od 7" s utorom za sim tj. s 3g modulom do cca.1000 kn!!! I da je eventualno s dual core procesorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozdrav momci, da li se isplati ovo kupiti http://mobitelshop.pik.ba/artikal/10...d-4-2-hdmi-4gb Dijete od sestre dobro uci u skoli kao mala nagrada, znaci igrat ce neke mini igrice (angry,candy itd). Znaci izadje me 80Eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2619 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Gdje bih najjeftinije mogao nabaviti Nexus 7? Uzeo bih 16GB verziju, jer nemam potrebe za većim prostorom. Preko google.hr/nexus je cijena 229USD (tj preko Amazona), ima li gdje jeftinije? Na britanskom ebayu ima široka ponuda, ali dosta su aukcije, a s time se nemam volje bavit. Koliko sam vidio na nabava.net, najjeftinije kod nas je 1450-1500kn i to refurbished verzije, a cijena novog je oko 1900kn. Što bi ispalo oko 100€ uštede. Doduše, nisam vidio koliki je shipping sa amazona, ali sigurno će ispasti manje nego da se kupuje u HR |
![]() |
![]() |
![]() |
#2620 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
na .co.uk ti je 16GB s dostavom 193.50GBP ~ 1800kn .de mi isto kaže da neće slat i pripazi si na garanciju, ne znam kako hoda s amazona (nude neko 2-godišnje uz nadoplatu)
![]() |
![]() |
#2621 |
Registered User
|
A je li netko kupovao sa britanskog ili njemackog amazona? Kakva su iskustva? Mislim mogu ja to narucit i stricu koji zivi u USA, ali hoce li me onda Linic opalit po dzepu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2622 |
Premium
|
![]() |
#2623 |
Registered User
|
Probati cu onda preko britanskog ili njemackog amazona. Dostaviti ga moze jedino postom jer nece ovdje sigurno do 8 ili 9. mjeseca |
![]() |
![]() |
![]() |
#2624 |
Premium
|
![]() |
#2625 |
Registered User
|
Na koji ducan kod nas mislis? Sve sto sam ja gledao je oko 1900kn ili vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
Premium
|
![]() |
#2627 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Naspram stock 4.1.2 i Samsung bloatwiza je svemirski brod. Ako mi se svidi koncept tableta kao treceg uređaja, vjerojatno cu piknut Nexus 7. Citiraj:
Druga stvar - zaslon. Ovih 170 ppi je podnosljivo ali nedovoljno. Ne mogu zamislit kako je na 139 ppi,10 inca ekranu. Tako da GT2 10 otpada. Sad mi nekako ostaje u magli da sam ja njega cak i negdje isprobao davnih dana kad je jos bio nov na trzistu i isto je trzuckao. Note 10.1 kod prijatelja radi daleko bolje. Tako da ce se restezat do Notea 10.1 ili do Nexusa 10 za koji osobno navijam. 299 eura u Austriji. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2628 |
Premium
|
@seno Traži neki model sa 1Gb rama jer par aplikacija lako zatrpa tih 512Mb i onda se vuče k'o krepana kokoš.
![]() |
#2629 |
Premium
|
upravo na mail primih katalog od eKupi Asus Memo Pad HD7 za 1000kn quad core procesor, 1GB RAM, GPS, microSD podrška, 2 godine jamstva to bi trebao biti ovaj, no tu mu cijena nije snižena kao u flyeru iz maila čini mi se ok kupnja za te novce (do 1000kn)?
![]() |
#2631 | |
Premium
|
Citiraj:
eto ga! @lowrider, je li to taj tvoj ili imaš neki drugi model? (vidim da se razlikuju u ovim oznakama iza ME173X) npr ovaj i onaj s ranijeg linka imaju različite kamere i baterije?
![]() |
![]() |
#2632 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Danas-sutra planiram kupiti neki 7'' tablet. Zapeo sam za Colorfly E708 Q1 Da li ima mozda neki bolji ili kvalitetniji za te novce ili neki slicnih specifikacija i cijene kod nas u HR. Moze i skuplji jer ocekujem da ce ga ocariniti
![]() |
#2633 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Forcebook UltraTab 8Q
Namjeravam kupiti tablet na kojemu bi surfao i povremeno gledao filmove. Da li bi ovaj tablet bio dobar za to, šta se tiče kvalitete slike Općenito šta mislite o njemu jeli vridi tih para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2634 |
Premium
|
Koliko vidim, jedino ga ima hgšrot (nije ni čudo kad je to njihova robna marka) i to za 1.000kn. Hoće ti 8" biti dovoljno? Ne bi uzeo neki tablet sa 9,7" ili 10,1" ekranom?
![]() |
#2635 |
Registered User
|
Ma uzeo bi ja i 10" i vidim ovde jedan za istu cijenu i dvoumim se jer (logički gledano) ako je cijena ista a ovaj ima veči ekran onda vjerovatno ima slabije performanse od tog 8". -->
Kojega bi mi vi preporučili da uzmem Ma uzeo bi ja i 10" i vidim ovde jedan za istu cijenu i dvoumim se jer (logički gledano) ako je cijena ista a ovaj ima veči ekran onda vjerovatno ima slabije performanse od tog 8".
Kojega bi mi vi preporučili da uzmem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2636 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
samo kratko pitanje - da li je netko naručivao sa dealspirme.com? relativno pristojne cijene, čak uz dhl dostavu od 30$ ispadaju jeftiniji ond pande ili geeka. al' da nije kakva muljaža kao sa onom stranicom koja se zatvorila nakon dva mjeseca, zaboravih ime. hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Registered User
|
Uh uh,dvoumim se sad dali uopče da kupim taj Forcebook, jer mi na drugom forumu tip kaže ovo "nikako ti ne bih preporučio kupovinu tog tableta, hgspot je kupio generičke kineske tablete i prodaje ih pod svojom etiketom "forcebook" -->
Evo sad mi je zapeo za oko ovaj Prestigio geovision 7777, zna li ko dali vrijedi tih para. Uh uh,dvoumim se sad dali uopče da kupim taj Forcebook, jer mi na drugom forumu tip kaže ovo "nikako ti ne bih preporučio kupovinu tog tableta, hgspot je kupio generičke kineske tablete i prodaje ih pod svojom etiketom "forcebook"
Evo sad mi je zapeo za oko ovaj Prestigio geovision 7777, zna li ko dali vrijedi tih para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Premium
|
Nekad davno, hgšrot je pod robnom markom Forcebook prodavao laptope koji su se kvarili da to nije bilo za vjerovati. I tu su ostali zapamćeni po zlu. Sada su se preorijentirali na mobitele i tablete. Prestigio jest ozbiljnija firma od hg-a i sigurno imaju bolju kvalitetu i podršku od Forcebooka. Ovo što si ti linkao nije tablet nego 7" navigacija sa starim OS-om. Traži MultiPad uređaje.
![]() |
|
|