|
![]() |
#5072 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
znači dečki (i cure), ovako. tribam dva mobitela, oko 1100-1400 kn, prvo i osnovno je da je pouzdan! znaci da ne sluzi osoba njemu vec on osobi. Ta "osoba" je vidila u brata mi tronsmarta, i zapela je za njega. daleko od toga da je on los mobitel, evo dva ipo miseca bez ikakvih smetnji i kvarova, ali uvjerio sam ga da za navedenu lovu može dobiti i puuuuno više. meni je izbor pao na hongmi, čitam da je thl w100 veoma pouzdan, eventualno bi u igru uključio kojeg lenova, huawei-a i zte-a, te neo n003 basic, jer i ja ga imam, samo advanced verziju, i stvarno sam zadovoljan. Ipak, mislim nekako da je hongmi za tu cijenu prvo ime, inew mi je ok ali ga nitko jos nema pa mi se ne da toliko riskirat, jer mobitel nije za mene. sto vi predlažete? cuo sam da mnogi guraju i motorolu moto g u ovu cijenu, pa nije mi mrsko i nju ubaciti u konkurenciju. Bitno mi je da je mobitel u svemu ok, ne tražim ništa vanzemaljsko, al da sve ispunjava svoju svrhu, e to da. hvala |
![]() |
![]() |
#5073 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5074 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo da te i ja ne citiram http://www.unlocked-mobiles.com/sim-free-mobile-phones/motorola-moto-g-sim-free-p-84582.html?options={1}39 Mislim da za tu lovu nemožeš pronaći trenutno bolji mobitel. Dakle 16GB verzija za Ł171 odnosno 1540kn sa dostavom je nenadhebivo! Ja čim prodam ovo govance kinesko kupujem MOTO G sigurno.
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 09.01.2014. u 18:57. |
![]() |
![]() |
#5075 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Da, da i da. Evo sa amazona - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...pf_rd_i=468294 Zajedno sa shippingom ispadne £172 = 1591kn |
![]() |
![]() |
#5076 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Samo da javim da je Vopmart napravio full refund za touchscreen od THL W100, ali tek nakon sto sam podigao dispute na paypalu. Uplatio 1.1., cekao par dana da ne budem dosadan, poslao prvi mail, drugi mail i podigao dispute. Definitivno ih ne preporucujem. Izgleda da cu ipak kupiti na aliexpress, samo me zanima kako placate tamo? Vidim da ne podrzavaju paypal kao opciju placanja, pa me zanima koja je najsigurnija metoda od ponuđenih? Escrow je neki pandan Paypalu, predpostavljam? |
![]() |
![]() |
#5078 |
Brat od Đon Vejna
|
Coconut, ti si ovak up to latest news, a temu se previse spama da ju pretrazujem...Kakvo je stanje s Kit Katom (4.4) i MTK 6589 chipset baziranim mobovima?!
#5079 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5081 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
ovo su mi poslali s geekbuyinga danas: hi dear This is the customer representative from geekbuying, thank you for your order. so sorry for having you waited so long for our reply. here extend our sincere apologies to you. we are so sorry to inform you that logistics company failed to ship your order and it will be returned to us. we will help ship your order via other channel no later than the day after tomorrow when we get your parcel. so sorry for the inconvenience. have a nice day. Weenie ... uvijek neki problemi |
![]() |
![]() |
#5082 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Bas nemas srece. Al nije korektno od njih. Mislim da cu razmisliti za sljedeci mob gdje cu naruciti, prije je to bio geek bas zbog AUD, sada su isti kao i ostali po cijenama. btw Weenie ![]() |
![]() |
![]() |
#5083 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
![]() Mislim i nije ovo neki problem, ali eto, prvo čekaš da ga pošalju, i kad ga konačno pošalju, eto problemi. Sada treba čekati da se to njima vrati natrag i da ga opet pošalju.. |
|
![]() |
![]() |
#5085 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Spremite paypal disputove tko je naručio inew v3 čini se da ima istu grešku kao w450 http://www.youtube.com/watch?v=Gr1Ep8j2als |
![]() |
![]() |
#5086 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@papčić Iskreno sumnjam da će 6589 dobiti KK. Po mome, 6589T i 6582 vjerojatno hoće. Doduše, mislim da to više ovisi o proizvođačima mobitela nego o MediaTeku. A oni se baš i nisu iskazali jer ne znam ijedan mobitel da ima 4.3 već su svi na 4.2. Jedini za kojeg mislim da bi mogao imati nadogradnju na KK je Xiaomi. A oni malo koriste MediaTek čipsete. @puding Ovo je vjerojatni v3 iz prve serije koji su totalno bugoviti. Javim kakav je moj kad mi dođe.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 10.01.2014. u 05:45. |
![]() |
![]() |
#5087 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
#5088 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
#5089 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5090 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Minideal je pouzdana stranica. EDIT: Panda je na svom forumu objavila da joj nisu stigli svi naručeni v3 te da će ih sada dobiti oni koji su ih naručili prije 21.12. Ostali će dobiti nakon 20.01. kada stiže nova pošiljka (post #133). http://pandawillforum.com/showthread...l=1#post130107
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 10.01.2014. u 09:47. |
![]() |
![]() |
#5091 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Jos jedan friski review Inew V3, vjerujem da zanima sve koji ste narucili http://www.youtube.com/watch?v=XYzq2Sgzxfk |
![]() |
![]() |
#5095 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5096 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ne kužim kak možete uzimate tako neki neproviejreni mobitel kako je taj Inew v3, i još k tome piše da su neke serije veoma loše a za te iste novce ili još bolje možete dobiti neki mobitel koji je bolje pouzdan |
![]() |
![]() |
#5097 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Ovo je vjerojatni v3 iz prve serije koji su totalno bugoviti. Javim kakav je moj kad mi dođe.[/QUOTE] I meni dolazi za 7 dana zato me ovo i prepalo ![]() A isti sam ovaj problem imao sa w450. I jel itko išta kupovao ovde http://hotmid.com/home jer vidim da im je dobra cijena ovog huaweia Zadnje izmijenjeno od: puding22. 10.01.2014. u 13:59. |
![]() |
![]() |
#5099 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nadam se da ćeš ga dobiti. Samo da vas upozorim, lani sam u ovo vrijeme počeo se zanimati za kineske mobove, svi koji su naručili mobove nakon npr. 20.01., dobili su ih sredinom trećeg mjeseca i početkom četvrtog. Kineska nova godina je uskoro. Tada su u kurcu totalno. Pa eto, prijateljski savjet, da nebi opet bilo "potežem dispute, meni nije došlo, meni još nije došlo, moi se nije pomaknuo iz kine..." i slične žalopojke ![]() |
![]() |
![]() |
#5100 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Antelife skladište u Španjolskoj šalje samo u Španjolsku i Portugal? ....Porque? |
![]() |
![]() |
|
|