|
![]() |
#451 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#452 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Mislim da taj stalker s kojim sam igrao, se na kraju nije dobro proveo kad je dignuo poklopac raketnog silosa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Antimićanin
|
Nevezano za igru, ali na RTL-u je upravo sada neki glupi film u kojemu glumi lik koji je Pavelu dao glas ![]() Radi se o glumcu po imenu Mark Ivanir. pamtim ga i kao Malashenka iz World in Conflict ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ufff, igra se na mom računalu vuče k'o prebijena mačka. Ono što sam primjetio da mi je iskorištenost grafičke kartice od 30-50%, izgleda da imam gadan bottleneck zbog procesora. Morati ću, izgleda, što prije kupiti jači procesor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#463 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I, da, zaboravio sam reći da je igra odlična, posebno nakon napucavanja u Battlefield 3 multiplayeru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Antimićanin
|
Naravno da je odlična, samo nema love i reklame kao neke sprdnje of fpsova koje se proglašavaju "igrama godine" dok je ova najjači kandidat za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Sad sam odgirao malo starog Metroa 2033. Nostalgija, odmah me igra ubaci u tu atmosferu... Zaista jedan od najboljih FPS-a skupa s nastavkom. Atmosferičnost je čudo. ![]() A bogami i zakolje grafičku na 1240mhz i do 30-ak fps na pojednimim dijelovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Odigrah i ja Metro LL...pa da nabacim koju riječ u vezi same igre. Grafika fenomenalna ! Baš po mojem ukusu...inače igra je puno bolje optimizirana za razliku od prethodnog izdanja...glatko ide very high bez v-sync i ssao i nigdje nisam zamjetio znatnije opadanje fps-a...uredno se vrti na 50-60 fpsa tako da tu nemam niti jednu primjedbu. Ali ono što sam zamijetio da je dosta toga pokupljeno iz drugih igara...npr... Fall Out 3 - gljive, zamke sa špagama,postapokaliptična atmosfera STALKER - zvuk radijacije,zvukovi gitare,atmosfera same igre,postapokaliptično okruženje u nekim dijelovima igre djeluje identično... Wolfenstein - ne znam zašto ali me je igra podsjetila neodoljivo na legendarnog "Return to Castle Wolfenstein"...nazi ekipa,sisate curke,poneki nivo jako sličan po prohodu Far Cry - heh...zadnja borba u D6 protiv ekipe sa štitovima...zaista me odmah podsjetilo na finiš kao iz Far Cray-a. Što se tiče dužine igre sasvim zadovoljavajuće za jedan fps. Nisam baš u potpunosti pokontao priču i nekako mi radnja ne djeluje povezano...no nisam pročitao knjigu tak da ne mogu nešto konkretno komentirati. Malo me zasmetala ona glupost sa malim crnim "dark oneom" ili što je već...prati te gdje god kreneš i to mi se nije svidjelo u zadnjim chapterima do samog kraja. Uglavnom ovo je jako jako dobro i po meni je to igra no1 of 2013...a koliko vidim najavljen je nastavak u samoj igri...knjiga na kojoj piše Metro 2035...nestrpljivo ću isčekivat i taj naslov. ![]() Zadnje izmijenjeno od: bixsy the king. 05.01.2014. u 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Antimićanin
|
Igre su itekako povezane. Ne da su povezane nego je Metro LL NASTAVAK od Metro 2033, samo godinu dana kasnije. Knjige 2033 i 2034 nisu povezane i 2034 knjiga nema veze sa LL igrom. A to što te mali dark one prati i je bit cijele priče. Malac uči od tebe i pokušava shvatiti ljude, mogu li ljudi opraštati, jer ako ne mogu, zašto bi crni opraštali. Ma dobro, svatko drugačije shvača ovu igru. Ja sam je shvatio poprilično duboko i za mene je prvenstveno odlična priča, fenomenalna atmosfera a tek onda pucačina. A netko je odvozi kao i call of djuti-like sranja od fps-ova pa mu je to bezvezna pucačina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Heh...ispričavam se...možda sam zaista i trebao stavit u spoiler,ali nisam otkrivao same čari ove igre. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Džabe si krečio!
|
Oni štovatelji svemogućeg crva su mi najjača ekipa u knjizi. Zaista je na jedan poseban način dočaran taj (eventualni) post-apokaliptičan svijet i način na koji ljudi počinju tonut u bolesne devijacije u takvim slučajevima ![]() Poput štovatelja velikog crva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|