|
![]() |
#1 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Kao prvo nadam se da sam pogodio grupu.. ne znam kud bi smjestio ovo pitanje ako ne pod kucista i slicno... dakle, neki dan sam ubo Zalmana iz naslova..stvarno hebena igracka, uz visoku cijenu al samo se jednom zivi ![]() uglavnom jedan problemcek, jel zna netko kako da sprijecim neke LEDice da mi titraju??? nije mi jasno zasto titraju... naime kanal na kojem mi je CPU ne titra a ostala 3 titraju, iako je npr. 2. kanal spojen na isti nacin: Controller-Cooler-Ploca.. jel zna netko neko objasnjenje ?? tenks ![]()
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
jacina kojom ti le diode svijetle ovisi o otporu koji je postavljen na potenciometru kad je potenciometar "smanjen" do kraja ledice imaju jedva dovoljno struje za svijetlit i titraju ako ovo oces izbjec smanji malo otpor na potenciometru cini mi se da je manualu ili negdi na zalmanovim stranicama ovo navedeno kao pozitivna karakteristika
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Secret Undercover Agent
|
nisam nasao taj podatak u uputama.. samo u jednom reviewu da LEDice titraju pri niskim naponima.. znaci to ovisi o ventilatoru? i jos uvijek mi nije jasno zasto titra.. zanima me elektronicko objasnjenje.. kolko se ja kuzim ako je mali napon pada intenzitet svijetla i to je to.. sve do tocke kad se jednostavno ugasi.. titranje kod LEDice bi moglo samo biti uzrokovano izmjenicnom strujom a takve ovdje nema.. ja pretpostavljam da je to neki "feedback" od ventilatora..tj. njegov utjecaj na cijeli strujni krug. I zasto mi ne titra LEDica od CPUa onda??
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() al ocito nisam dovoljno dobar da znam ZASTO titra ![]() spojio sam desetke LEDica u zivotu na svakakve uredaje i izvore napona i nikad nisu titrale.. a ovisno o naponu samo mijenjaju intenzitet. hvala na odgovoru u svakom slucaju.. pozdrav ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|