|
![]() |
#4921 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4922 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Zasto bolesno skupo ? Opet je jeftinije nego drugi brand name mobovi a dobijes isto ovaj put (ne Mediatec nego najjaci Snapdragon). Navedi jedan mob sa istim speckama a da je jeftiniji. Sve ostale rasprave glede toga sto nam treba a sto ne i sto se koristi a sto ne spada pod neku drugu temu i raspravu. |
![]() |
![]() |
#4923 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ali sam mišljenja da mobitel ne bi trebao platit više od 500 kn. Ali to spada u drugu temu. |
|
![]() |
![]() |
#4924 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Daj me prosvjetli, možda sam u nekoj zabludi. |
|
![]() |
![]() |
#4925 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#4926 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Hvala na dosadašnjim prijedlozima. Kako mi se sad čini najbolji izbor mi je Xiaomi Red rice malo ispod 200 USD ili čekati siječanj i Red rice 2 (samo da ne bude ekran veći od 5") ili nešto slično. Što se tiče mene i cijene;na Njuškalu je S4 mini dual sim 2300 Kn (420USD), a nešto bolje i više tako da isto mislim kao i Matta (onaj Lenovo je stvarno zvijer, ali mi je i 5" veliki za džep). Sve u svemu što sam naučio u ovih 10-tak dana postoji 4-5 kinsekih proizvođača android mobitela koji su stvarno odlični što mi je velika novost ![]() |
![]() |
![]() |
#4927 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Je li netko uzimao nesto sa vopmart.com? Samo sam kod njih nasao touchscreen za thl w100 a da ga free salju u BiH. Platio sam ga cca 30$, ali mislim da nije rizik jer je islo preko paypala. |
![]() |
![]() |
#4928 |
Antimićanin
|
Zato što je južna koreja 2 svjetlosne godine ispred kine po kvaliteti, inovaciji, jamstvenim uvjetima, podršci i rezervnih dijelova mobilnih uređaja. Zato je to tako. |
![]() |
![]() |
#4930 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Preporuka za najmanjeg 5" kineza s bar 1GB RAM-a i 1280 rezolucijom? Gledam NO.1 S6 što je 1:1 kopija S4, ali radije bi nešto takvih dimenzija, a da nije kopija.
![]() |
#4931 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Jedino kaj sam imao od te 2svjetlosne godine Kvalitete je glavobolja od Mobisovog servisa |
|
![]() |
![]() |
#4932 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#4933 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Inače još jednom ću podsjetiti sve koji daju više od 1200 za kineza, škicnite na amazonu moto g, mob je bomba.
![]() |
#4934 |
Antimićanin
|
Naši servisi su priča za sebe. Govorimo o njihovim stvarima o kojima sam pisao. |
![]() |
![]() |
#4935 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Davno je prošlo vrime kad je to bilo baš tako... Tako je i u svemu, ne samo u mobitelima. A kroz koju godinu će razlike bit još manje. Al, jelte, ko voli nek izvoli. Ne tako davno, prije 3 godine kupovao sam laptop. Ocu lenovo, a pametni umovi mi savjetuju toshibu ili dell. Toshiba ima 2 godine garancije, dell tri. Lenovo jednu i uzasan servis. Al ono sto lenovo nudi ispod haube je dva koraka ispred ova dva. Nemoj lenovo covice, pa pogotovo tu ideapad seriju, dat 6 iljada kuna za to može samo ludjak. I ok, ja bio ludjak i kupio. I dan danas pokreće sve igrice, nba 2k11, 12, 13 i evo sad 14 se igraju na dnevnoj razini. Eno mu della tamo, ni film ne moze pogledat bez onog hladnjaka jer mu se prigrije i izgasi. Garancija, naravno, to ne pokriva... Uglavnom, otidjoh van teme, al razlike sigurno nisu u nekakvim svjetlosnim godinama, i svjetlosnim godinama mozemo pricati jedino kada spomenemo cijenu ovih zapadnih, japanskih i korejskih brendova. Jedino su tu svjetlosnim godinama ispred. A sad ko oce za 10,15% bolji uredaj dat 50,60% vise para, samo neka da. Dok je ovaca nece falit vune |
![]() |
![]() |
#4936 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Došao mail u vezi iNew v3 c/p Dear Pandawill Customer, Good Day ,Sorry for long waiting for New V3 Ultrathin Smartphone . Finally this item was volume production , And it is available Now. But sorry tell you that the new model comes still with small defect. Hardware is good , while the software debugging has a problem: LED Motion (Air Gesture) this function was not available , The engineers of Inew company are try to fix this problem in the near future, Also there are going to develop Gestures to wake up standby screen fuction ,Once it is ok ,we will update it in our forum , please pay attention to the following link: http://www.pandawillforum.com/showth...rrival-iNew-V3 Now our question is Can we go ahead to ship your order without Air Gesture ? If you do not mind it , we can arrange the shipment for your order asap. Also we will send a gift (Model#sku43913)together with your order ,here is the link: http://www.pandawill.com/3-in-1-mult...er-p78847.html Should you have any question or suggestion please feel free to contact us . Wish a wonderful 2014 new year there ! Regards Chloe Pandawill
#4937 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Pozdrav svima!! Evo da pitam: Narucio sam prije 15ak dana tronsmart ts7 sa geekbuying i prema trackingu pise da je bio u frankfurtu i da je send item aboard (edi recived)... Sto sad mogu ocekivati i ako neko ima taj mobitel da mi kaze ukratko jeli dobar ili ne(baterija,brzina itd ) hvala
#4938 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4939 | |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
I nemoj se zamarati sa tim trackingom pretjerano jer sada sve posiljke kasne i moguce je ako ti ode na carinu da uredjaj ceka cak i 2 tjedna na carini jer su pretrpani |
|
![]() |
![]() |
#4940 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Znaci do kraja mjeseca da ga ocekujem :/ u redu hvala
#4941 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#4942 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Dakle ja sam išao onime, puno jeftiniji, a iste specifikacije (skoro) kao neki brand name uređaji, pa sam kupio Cubot GT 99. Svi znaju da ovaj, kao i skoro svaki drugi MTK uređaj ima problema sa GPS-om, ali taj sam rizik svjesno prihvatio. Međutua, konkretno ovaj moj ima jako velikih problema/bugova sa GSM mogućnostima/funkcijama. Naime, ja sam vozač, prolazim cijelu Hr. i mogu pričati iz iskustva. Signal (čak i sa fix-evima i isključenim 3G) je katastrofičan ili nepostojeć tamo gdje ga svi moji kolege imaju po Hr. jedina razlika između nas je što oni imaju ili Nokie ili HTC-ove ili Samsunge ili Sonye. Ne nužno vrh njihove ponude, ali brand name uređaje i da svi smo na istoj mreži VIP. Ja imam jedan jako veliki problem s ovim uređajem, a taj je da dok koristim BT slušalicu (savjestan vozač ![]() -ja zovem nekoga, taj netko se javi, ako imam sreće razgovor privedem kraju, a nažalost u 20% slučajeva ni to ne uspijem da se ne prekine veza, i kad sam poklopio iz nekog (meni nejasnog) razloga, GSM antena se isključi, odmah. -kada mene netko zove, ja se javim, isti slučaj kao gore i na kraju GSM antena se isključi, Ovo je jako veliki problem (tako da sada koristim fizičku slušalicu umjesto BT) za mene kao vozača jer su mi potrebne informacije putem telefona brzo i često, a zbog ovoga je to nemoguća misija. Da ne spominjem da slušalica nije riješenje. Stoga ja širojih ruku pozdravljam poteze Motorole (Googla) sa svojim MOTO G uređajem i njegovom cijenom, i smatram da svatko tko razmišlja o kupovini mobitela od 1200kn + (a mene je moj cubot ispao 1021kn i da sam znao dao bi još 500 i kupio pravu stvar) neka ne gleda ove jeftine kineze jer ako mu treba telefon, gadno će se zahebati. Na drugu stranu, ovaj moj Cubot je savršen u svemu ostalome, ekran, odaziv, otvaranje aplikacija, baterija... (kvaliteta izrade nije baš naj naj, ali je ok) i ako vam netreba pouzdan GSM signal ili GPS uopće (jer je neupotrebljiv) onda slobodno, ali ako želite uređaj koji može to sve onda dajte 1500kn i kupite si neki od brand name uređaja, nećete požaliti. Pogledajte samo Samsung galaxy s3mini, ma mob je BOMBETINA a ja sam ga (nakon što sam kupio sebi cubota) uspio kupiti curi za 1300kn sa njuškala, novi sa garancijom od tele 2 (otključan) odmah bi se mjenjao i nadoplatio za njega ili recimo tak MOTO G ili neki htc pa čak i Nokie sa Windowsima. Odredite si prioritete i po tome birajte. Ja se samo nadam da će MOTO G i Google NEXUS potaknuti i druge da izbacuju uređaje sličnih cijena (dakle niskih) i specifikacija, jer očigledno je da je to moguće i bez gubitaka! LP i odo radit sa hebnom slušalicom u uhu ![]()
![]() |
#4943 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4944 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
@2 die 4 Ako nisam nešto krivo istražio ovo kaj si naveo je očekivano. Mobitel je super u svemu kako veliš osim signalu jer ima 3G:WCDMA2100MH, čim te opcije nestane imaš užasnu šugu koja se neda koristiti. Opet velim, ako nisam nekaj loše istražio. Da se izguglati pokrivenost hrvatistana sa 2100 signalom od strane svih operatera i situacija je (doduše od prije par godina) kriminalna ako se makneš od neke gradske sredine, a pogotovo za tebe bez 3G 900 opcije. Zato sam ja odustao od THL T100 moba i gledam lenovo K900 jer podržava te frekv. Ako sam nešto pogriješio neka me se ispravi da onda i ja ne napravim grešku sebi. ![]() |
![]() |
![]() |
#4945 |
Registered User
|
Eto vidiš koliko mogu biti različita iskustava - sestra me nakon godine dana korištenja S3 mini molila da joj uzmem nekog Kineza jer je s ovim nezadovoljna. Sad ima THL W100 i puno joj je bolji, što reći. I BTW, Moto G je single SIM što je većini ljudi koji gledaju kineze problematično... |
![]() |
![]() |
#4946 | |
Premium
|
Citiraj:
To je ono na sto nema popusta pa cak i kod kineza, zna se sto je primarna svrha moba. Za GPS se sve zna... Iskljucavanjem nepotrebnih frekvencija moj Cubot je 100% funkcionalan na podrucju neta/signala/razgovora. 3G je daleko prisutniji nego sto bi se mislilo, ali posto imam mali paket, niti reduciranih 64kbit/s nije za baciti, a kamoli klasicni EDGE(384k) - tako da ga nikako ne bih nazvao sugom. GPS sam nakon nekoliko fix pokusaja uspjesno rijesio, dovoljno je relativno redovito downloadati EPO i u pravilu imam fix za 30tak sekundi. Nekoliko puta sam kao vozac/suvozac na relacijama cca. 200km koristio IGO i izuzetno sam zadovoljan, pucanja gotovo nije niti bilo, a i bila su kratkotrajna na beznacajnim lokacija. |
|
![]() |
![]() |
#4947 |
Premium
|
Našao sam dodatno pojašnjenje zašto Panda kasni sa slanjem iNew v3. Izgleda da ipak postoji nekakva kontrola proizvoda od strane prodavača. c/p Hello, we had two batches arrivals in December, and after quality control, found no gesture control and OTG and other software problems, so we returned them back. That's why QC again, again..
#4948 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#4949 |
Premium
|
Njihov QC se sastoji od toga da se uredjaj mora moci upaliti, da moraju postojati navedene funkcije...taman da se mogu provuci pod paypalom. Nas QC bi trebao biti da se iNew i ostali ne narucuju dok se ne stvori zadovoljna kriticna masa... |
![]() |
![]() |
#4950 |
Premium
|
Njihov QC sigurno nije bajan, ali bolje išta nego ništa. Nešto se priča po njihovom forumu da bi kupcima mogli darovati i flip cover, a to mi je bolji dar od onog s**nja kojeg sada nude. Čekam odgovor je li to istina.
|
|