Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.12.2013., 09:38   #1711
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Eh da, to je ono. Kad vidiš ili nedajbože doživiš tak nešto, to ti se ureže u svijest.
Problem je što pijanci su tek hrabri, niti misliti mu reći da je on pijan i da ne može voziti, to ga tek ohrabri tipa sad budem ja vama pokazao kak se vozi.
Po mojem za vožnju pod alkoholom nebi trebalo biti nikakvih oprosta, to je čisti predumišljaj
lowrider je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2013., 10:00   #1712
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Po mojem za vožnju pod alkoholom nebi trebalo biti nikakvih oprosta, to je čisti predumišljaj
True.
Moj frend se pred sucem (kad je dobivao kaznu za vožnju u alkoholiziranom stanju) pokušao izvlačit na spiku da nije znao što radi baš zato što je bio alkoholiziran. Sudac je umro od smijeha i pitao ga jel znao kad je počeo pit da se može napit? I odrapio ga maksimalno. Bolje da je šutio, maksimalna poniznost i kajanje, možda bi bolje prošao.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2013., 10:36   #1713
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
@hobitxxx

Daj molim te kad pošalješ žalbu samo mi daj podatke o predmetu da se i ja žalim na pišljivi iznos za koji te hoće globit......ja bih ti napucao kaznu preko 10 somova kuna, da vracas tu lovu godinama pa ti vise nebi palo to na pamet, tele jedno balavo.....(ovo je pisano u smisli ukora a ne vrijeđanja)

Te fore dogodi se neću uopće komentirati....
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2013., 14:11   #1714
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor domis Pregled postova
Svi to znaju i svi misle da im se to nemože dogoditi.
Onda dok im se dogodi il dok ih murja odrapi, onda dojdu k sebi, osim ako su retardirani ko neki pjevač iz Zadra čije ime neću spominjati.
Mnogima se ne takvo što ne može dogoditi.

Citiraj:
Gle, lako je tebi sad glumiti neku moralnu vertikalu, ali činjenica je da se takve stvari događaju.
Događaju se samo onima koji to žele.

Da se uvedu rigoroznije kazne (tipa, ulove te dok voziš pod utjecajem i odmah oduzmu vozilo) brzo bi se riješilo.
Staro 30.12.2013., 15:59   #1715
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
ma oduzimanje vozila je preblaga kazna za neke

evo čitaj
samo, nutra ne piše da su klincu našli marihuanu u organizmu i da je auto od suvozačice...sve bolje od boljeg
uglavnom, nebi me čudilo ako klinac dobi zabranu polaganja vozačkog na par godina i naknada materijalne štete jer je "iz uzorne obitelji"
domis je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 12:49   #1716
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
To je uzorni sinek gazde MDV-a koliko sam čitao po netu.
A ak je krv i urin na vještaćenju, svašta se bude vidlo.
A kak taj audi uopće može sletjeti s ceste, ja sam mislio da takvi auto to nemreju cccc......
lowrider je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 12:54   #1717
domis
Premium
Moj komp

Znaš onaj zavoj kod placa, odnosno kod Simphony-a?
Tamo sam par put i ja skoro izletio trijezan i sporom vožnjom, pa me ne čudi da netko pijan i nadrogiran stvarno odleti
Staro 31.12.2013., 13:10   #1718
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Znaš onaj zavoj kod placa, odnosno kod Simphony-a?
Tamo sam par put i ja skoro izletio trijezan i sporom vožnjom, pa me ne čudi da netko pijan i nadrogiran stvarno odleti
Trebaš nove gume na auto staviti, pa kako si pobogu tamo skoro izletio sporom vožnjom ? Jest da je loš asfalt, ali je cesta relativno ok. A ovo što je ovaj izletio, pa taj je s je*ačkom brzinom izletio, uništio parkirani Seat i još napravio ono na drvetu. Takvome zabraniti polaganje do 30-e, ako ponovi takvo što direkt zatvor i prisilan rad Jao što bi se goli otok napunio brzo, takvi bi tamo tucali kamen i razmišljali što su napravili...
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 13:12   #1719
domis
Premium
Moj komp

ljetne gume, lagana ljetna kišica, debili parkiraju kombije na pola ceste i loš asfalt...pa vidi veselja
a spora vožnja, pod tim mislim 40-50km/h, ispod toga mi je puzanje, što redovito tamo moram izvoditi
Staro 31.12.2013., 13:24   #1720
legija
CoD2 geek
Moj komp

legija's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Evo do sada imam 5 prekrsaja. Imam vozacku 5 godina. Prvi prekrsaj mi je jer sam zaboravio vozacku(novcanik) uvijek ga nosim sa sobom i eto ostao mi kod kuce i prvi put me bas zaustave i nemam vozacke.2 put isto za vozacku uzeo zabunom bratov novcanik. 3 kazne sam dobio jednom jer niti sam imao papire ni vozacke radio auto u garazi(stavljao prednju vilicu) i aj sada idem isprobat auto jel to sve ok vozim se nekih 50kmh i plesem sa autom po ravnici nista divljanje samo testiranje. I glupan od policajca 1km od kuce me zaustavi.Papire sve ostavio na radnom stolu jer sam i generalno auto cistio. I vidi lik da su mi ruke blatne i molim ga ko isusa objasnjavam mu mada nista ne vrijedi. 1 kazna jer nisam imao prometnu jedna za vozacku i jedna jer mi je tablica napred bila otpala i stavio sam je unutra pod sajbu. 900kn kazne dobio bezveze.

I kada vidim mulce da se zale na kaznu a dobili su je jer su bili pijani i slicno ja bi mu nabio 5x takvu kaznu i da ponovno polaze. Pa neka se vise nauce. Eto kolega koji radi sa manom divljao je iz karlovca prema ogulinu napuhao 2.5 i jos vrijedao policajce. Dobio kazne 7000kn i 3 mjeseca bez vozacke. zalio se odmah na to i jucer mu sudac bas povisio kaznu na 12 000kn i 6 mjeseci bez vozacke .I sada mora platiti skoro duplo vise i duplo vise ce bit bez vozacke
legija je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 15:15   #1721
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Jedino ne kužim zašto policajca koji radi svoj posao nazivaš glupanom, a sebe ne, iako znaš da prilikom vožnje moraš imat vozačku, prometnu, tablice...
S drugim djelom tvog posta se potpuno slažem.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 15:54   #1722
legija
CoD2 geek
Moj komp

legija's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Jedino ne kužim zašto policajca koji radi svoj posao nazivaš glupanom, a sebe ne, iako znaš da prilikom vožnje moraš imat vozačku, prometnu, tablice...
S drugim djelom tvog posta se potpuno slažem.

zato sta sam mu pricao da zivim 1 kilometar od toga. I da cu mu za 1 min donesti sve papire i sve sta treba. I nije htio. vidio je da sam sav od ulja i masti. A osobe necu ih imenovati ali nazvat cemo ih "osobe sa dobrim financijama" mogu radit sta ih volja i kako ih volja i nikome nista. To me jako smeta.Nije problem platit kaznu ako sam kriv i sa tim se slazem. Ali neka bude zakon za sve nas isti
Staro 31.12.2013., 16:00   #1723
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Autor legija Pregled postova
Nije problem platit kaznu ako sam kriv i sa tim se slazem. Ali neka bude zakon za sve nas isti
Ako si kriv, a jesi, gdje je problem?
To što "neki ne plaćaju" je samo besmisleno kukanje.
Staro 31.12.2013., 16:10   #1724
legija
CoD2 geek
Moj komp

legija's Avatar

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Ako si kriv, a jesi, gdje je problem?
To što "neki ne plaćaju" je samo besmisleno kukanje.
Pa ja nisam ni rekao da nisam kriv. Ali rodo moj 1 km od kuce. Niti sam divljao ni nista. Nego zbog gluposti mi izbije 900kn. Da je bio posten policajac pustio bi me da dodem do kuce i donesem mu svu potrebnu dokumentaciju.
Staro 31.12.2013., 16:16   #1725
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Pa ja nisam ni rekao da nisam kriv. Ali rodo moj 1 km od kuce. Niti sam divljao ni nista. Nego zbog gluposti mi izbije 900kn. Da je bio posten policajac pustio bi me da dodem do kuce i donesem mu svu potrebnu dokumentaciju.
I? Zbog čega bi te pustio? Gdje je razlika između 1 i 1.000 km?
Staro 31.12.2013., 16:19   #1726
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Mog frenda su zaustavili na njegovom ulazu u dvorište. Tamo su stajali, a on je ovako i onako skretao unutra. Naduvao je 1,7 isto je bilo "pa ovdje živim, to je moja kuća, na mojoj ste zemlji" skoro mu je prošlo
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 16:21   #1727
legija
CoD2 geek
Moj komp

legija's Avatar

Citiraj:
I? Zbog čega bi te pustio? Gdje je razlika između 1 i 1.000 km?
Zbog toga jer nisam napravio prekrsaj iz divljanja ili ostalih gluposti.Uglavnom ljudima se oprasta koji imaju po 2.0 alkohola i divljaju ko mulci a ovako nekog tko je stvarno zaboravio uzet dokumente takvima se pise.Nemoj se praviti lud kao da neznas
Staro 31.12.2013., 16:25   #1728
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Zbog toga jer nisam napravio prekrsaj iz divljanja ili ostalih gluposti.Uglavnom ljudima se oprasta koji imaju po 2.0 alkohola i divljaju ko mulci a ovako nekog tko je stvarno zaboravio uzet dokumente takvima se pise.Nemoj se praviti lud kao da neznas
Je, i onda je svizac zamotao čokoladu.
U prosjeku imaš popriličan broj prekršaja za kratak vozački staž i to sve vlastitom krivnjom. I ne, ne znam taj problem - u preko 25 godina nisam nikad platio takve kazne, a i ukupno sam ih platio vjerojatno manje nego ti.
Staro 31.12.2013., 16:27   #1729
legija
CoD2 geek
Moj komp

legija's Avatar

Citiraj:
Je, i onda je svizac zamotao čokoladu.
U prosjeku imaš popriličan broj prekršaja za kratak vozački staž i to sve vlastitom krivnjom. I ne, ne znam taj problem - u preko 25 godina nisam nikad platio takve kazne, a i ukupno sam ih platio vjerojatno manje nego ti.
bravo za tebe

Btw brko to je sasvim drugo. Alkohol je jedno a ovo je sasvim drugaciji prekrsaj

Zadnje izmijenjeno od: legija. 31.12.2013. u 16:32.
Staro 31.12.2013., 17:11   #1730
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Zašto bi tebi policajac vjerovao da ti imaš položen vozački, da je auto tvoj i da živiš tamo gdje živiš, ako nemaš nijedan dokument kojim bi to potvrdio?

I onda se još čudiš što te ne pusti da odeš doma po dokumente?
Na licu mjesta bi te trebao isključiti iz prometa, uz kaznu, jer si po zakonu jednak, primjerice, klincu od 16 godina koji je od starog posudio ključeve i odlučio se malo provozati.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 17:32   #1731
legija
CoD2 geek
Moj komp

legija's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Zašto bi tebi policajac vjerovao da ti imaš položen vozački, da je auto tvoj i da živiš tamo gdje živiš, ako nemaš nijedan dokument kojim bi to potvrdio?

I onda se još čudiš što te ne pusti da odeš doma po dokumente?
Na licu mjesta bi te trebao isključiti iz prometa, uz kaznu, jer si po zakonu jednak, primjerice, klincu od 16 godina koji je od starog posudio ključeve i odlučio se malo provozati.

zasto sta zivim u gradu od 8000stanovnika i svatko svakog pozna..I jer me prije zaustavljao di sam imao sve dokumente?
Staro 31.12.2013., 17:34   #1732
vedran031
Premium
Moj komp

vedran031's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
zasto sta zivim u gradu od 8000stanovnika i svatko svakog pozna..I jer me prije zaustavljao di sam imao sve dokumente?
Reko si par postova gore da zelis da zakon bude za sve isti, ako neki klinjo koji vozi od starog auto bez dokumenata, zaustavi ga i odma kazna itd zasto bi tebe pusti da ides kuci po dokumente, jest da situacija nije ista ali, zakon je zakon

Onda cu se ja u osijeku vozat po centru i svaki put kad me policajac zaustavi reci joj zaboravio sam dokumente evo zivim bla bla 700m od stana skoknit cu po vozacku

Jbg razumijem te, zaboravio si dokumente i ti si samo covjek od krvi i mesa

Zadnje izmijenjeno od: vedran031. 31.12.2013. u 17:40.
vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 17:37   #1733
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Ni meni nije jasno

Po tome onda ni u jednom takvom gradu "gdje svatko svakog zna" ne bi trebalo provoditi zakone. Ma i policiju bi trebalo skroz ukinuti

Staro 31.12.2013., 17:54   #1734
legija
CoD2 geek
Moj komp

legija's Avatar

Ja samo kazem da kada se nekima oprastaju kazne za alkohol imdivljanja ondabse i se moze i za ovo.ali nema veze kazne su placene i to gotovo
Staro 31.12.2013., 17:59   #1735
domis
Premium
Moj komp

shvaćam što želiš reći, ali boriš se s vjetrenjačama...isto kao i ja sa "shit happens"
Staro 31.12.2013., 17:59   #1736
vedran031
Premium
Moj komp

vedran031's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Ja samo kazem da kada se nekima oprastaju kazne za alkohol imdivljanja ondabse i se moze i za ovo.ali nema veze kazne su placene i to gotovo
Pocni se druzit sa nekim iz politike ili lokalnim mocnikom
vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 18:28   #1737
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

To sve ide samo linijom manjeg otpora, kao probisvijeti u mom kvartu, a vjerujem da takvih ima jako jako puno.

Panjevi koji su teškom mukom završili (a dosta i nije) srednju, pa i osnovnu školu...sad su u mladeži jedne ili druge stranke, dobivaju lovu da rade što im se naredi, a za uzvrat im ovi rješavaju probleme sa zakonom.

Sinovi kvartovskih moćnika (jedna familija ima birc, druga birc i dućan) su masu puta uhvaćeni pijani za volanom auta do 3 puta jačih od dopuštenog, uvijek se izvukli, dok mali iz "obične" familije završi na par mjeseci zatvora jer je prodavao piratske igre

Pogledaš im fotke koje stavljaju na društvene mreže i možeš vidjet novčanice od 1000 kn na čelu, slikanje s moćnicima stranaka. No, bitno da hrpa ekipe koja završi FPZ, čuči na burzi. Kompetencija nije bitna.

Staro 31.12.2013., 18:56   #1738
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Citiraj:
shvaćam što želiš reći, ali boriš se s vjetrenjačama...isto kao i ja sa "shit happens"
I meni se dogodilo nešto slično kao i Legiji. Uhvatili me kilometar od doma da vozim prebrzo, nevezan a kod sebe zbog žurbe nisam imao ništa od dokumenata.
Nakon što su mene i vozilo provjerili pokušah zamoliti da za 7 minuta donesem sve potrebno uključivši i novac za kaznu.
Bijahu dobrohotni, kazniše me samo za pojas i pustili dalje.
Mislim da je i "Legijin" drot mogao malo fleksibilnije reagirati pa nešto sitno naplatiti.

Unatoč Iggijevom stručnom tumačenju da nema veze jel' 1 ili 100 km od doma ne bi se baš kod benignih prekršaja trebalo držati zakona k'o pijan plota kao što svojedobno reče jedan velikan s ovih prostora.
Staro 31.12.2013., 19:08   #1739
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
gle daleko od toga da je policija pametna..da su pametni nebih ove teme ni postojalo...iskreno 99,99% policije su umišljeni kreteni kojima treba uzeti značku nabiti u guzicu i ostaviti da vise sa grane kao primjer drugima...ali po pitanju kazni za alkohol mislim da kazne trebaju biti oduzimanje auta doživotno kao i vozačke... nemojte me krivo shvatiti mrzim policiju gade mi se...[ primjer čisto zašto ih mrzim ] ali pijane osobe za volanom policija treba dati mu toliku kaznu da je prisiljen taj auto prodati...
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote
Staro 31.12.2013., 19:13   #1740
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
ne bi se baš kod benignih prekršaja trebalo držati zakona k'o pijan plota kao što svojedobno reče jedan velikan s ovih prostora.

Stavi velikan u navodnike.

To je zločinačko smeće svojedobno izjavilo da će prije Sava poteći uzvodno nego hrvati imati samostalnost. Kad je smeće odapelo, moji su nazdravljali.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na