|
![]() |
#1711 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Eh da, to je ono. Kad vidiš ili nedajbože doživiš tak nešto, to ti se ureže u svijest. Problem je što pijanci su tek hrabri, niti misliti mu reći da je on pijan i da ne može voziti, to ga tek ohrabri tipa sad budem ja vama pokazao kak se vozi. Po mojem za vožnju pod alkoholom nebi trebalo biti nikakvih oprosta, to je čisti predumišljaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Moj frend se pred sucem (kad je dobivao kaznu za vožnju u alkoholiziranom stanju) pokušao izvlačit na spiku da nije znao što radi baš zato što je bio alkoholiziran. Sudac je umro od smijeha i pitao ga jel znao kad je počeo pit da se može napit? I odrapio ga maksimalno. ![]()
![]() |
![]() |
#1713 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@hobitxxx Daj molim te kad pošalješ žalbu samo mi daj podatke o predmetu da se i ja žalim na pišljivi iznos za koji te hoće globit......ja bih ti napucao kaznu preko 10 somova kuna, da vracas tu lovu godinama pa ti vise nebi palo to na pamet, tele jedno balavo.....(ovo je pisano u smisli ukora a ne vrijeđanja) Te fore dogodi se neću uopće komentirati.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Da se uvedu rigoroznije kazne (tipa, ulove te dok voziš pod utjecajem i odmah oduzmu vozilo) brzo bi se riješilo.
![]() |
![]() |
#1715 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma oduzimanje vozila je preblaga kazna za neke evo čitaj samo, nutra ne piše da su klincu našli marihuanu u organizmu i da je auto od suvozačice...sve bolje od boljeg uglavnom, nebi me čudilo ako klinac dobi zabranu polaganja vozačkog na par godina i naknada materijalne štete jer je "iz uzorne obitelji" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
To je uzorni sinek gazde MDV-a koliko sam čitao po netu. A ak je krv i urin na vještaćenju, svašta se bude vidlo. A kak taj audi uopće može sletjeti s ceste, ja sam mislio da takvi auto to nemreju cccc...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ljetne gume, lagana ljetna kišica, debili parkiraju kombije na pola ceste i loš asfalt...pa vidi veselja ![]() a spora vožnja, pod tim mislim 40-50km/h, ispod toga mi je puzanje, što redovito tamo moram izvoditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
Evo do sada imam 5 prekrsaja. Imam vozacku 5 godina. Prvi prekrsaj mi je jer sam zaboravio vozacku(novcanik) uvijek ga nosim sa sobom i eto ostao mi kod kuce i prvi put me bas zaustave i nemam vozacke.2 put isto za vozacku uzeo zabunom bratov novcanik. 3 kazne sam dobio jednom jer niti sam imao papire ni vozacke ![]() I kada vidim mulce da se zale na kaznu a dobili su je jer su bili pijani i slicno ja bi mu nabio 5x takvu kaznu i da ponovno polaze. Pa neka se vise nauce. Eto kolega koji radi sa manom divljao je iz karlovca prema ogulinu napuhao 2.5 i jos vrijedao policajce. Dobio kazne 7000kn i 3 mjeseca bez vozacke. zalio se odmah na to i jucer mu sudac bas povisio kaznu na 12 000kn i 6 mjeseci bez vozacke .I sada mora platiti skoro duplo vise i duplo vise ce bit bez vozacke |
![]() |
![]() |
![]() |
#1721 |
NITKOV
|
Jedino ne kužim zašto policajca koji radi svoj posao nazivaš glupanom, a sebe ne, iako znaš da prilikom vožnje moraš imat vozačku, prometnu, tablice... ![]() S drugim djelom tvog posta se potpuno slažem.
![]() |
#1722 | |
CoD2 geek
|
Citiraj:
zato sta sam mu pricao da zivim 1 kilometar od toga. I da cu mu za 1 min donesti sve papire i sve sta treba. I nije htio. vidio je da sam sav od ulja i masti. A osobe necu ih imenovati ali nazvat cemo ih "osobe sa dobrim financijama" mogu radit sta ih volja i kako ih volja i nikome nista. To me jako smeta.Nije problem platit kaznu ako sam kriv i sa tim se slazem. Ali neka bude zakon za sve nas isti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Premium
|
![]() |
#1724 |
CoD2 geek
|
Pa ja nisam ni rekao da nisam kriv. Ali rodo moj 1 km od kuce. Niti sam divljao ni nista. Nego zbog gluposti mi izbije 900kn. Da je bio posten policajac pustio bi me da dodem do kuce i donesem mu svu potrebnu dokumentaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Premium
|
I? Zbog čega bi te pustio? Gdje je razlika između 1 i 1.000 km?
![]() |
#1726 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
CoD2 geek
|
Zbog toga jer nisam napravio prekrsaj iz divljanja ili ostalih gluposti.Uglavnom ljudima se oprasta koji imaju po 2.0 alkohola i divljaju ko mulci a ovako nekog tko je stvarno zaboravio uzet dokumente takvima se pise.Nemoj se praviti lud kao da neznas |
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 | |
Premium
|
Citiraj:
U prosjeku imaš popriličan broj prekršaja za kratak vozački staž i to sve vlastitom krivnjom. I ne, ne znam taj problem - u preko 25 godina nisam nikad platio takve kazne, a i ukupno sam ih platio vjerojatno manje nego ti.
![]() |
![]() |
#1729 | |
CoD2 geek
|
Citiraj:
Btw brko to je sasvim drugo. Alkohol je jedno a ovo je sasvim drugaciji prekrsaj Zadnje izmijenjeno od: legija. 31.12.2013. u 16:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
The mighty pirate
|
Zašto bi tebi policajac vjerovao da ti imaš položen vozački, da je auto tvoj i da živiš tamo gdje živiš, ako nemaš nijedan dokument kojim bi to potvrdio? I onda se još čudiš što te ne pusti da odeš doma po dokumente? Na licu mjesta bi te trebao isključiti iz prometa, uz kaznu, jer si po zakonu jednak, primjerice, klincu od 16 godina koji je od starog posudio ključeve i odlučio se malo provozati.
![]() |
#1731 | |
CoD2 geek
|
Citiraj:
zasto sta zivim u gradu od 8000stanovnika i svatko svakog pozna..I jer me prije zaustavljao di sam imao sve dokumente? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Onda cu se ja u osijeku vozat po centru i svaki put kad me policajac zaustavi reci joj zaboravio sam dokumente evo zivim bla bla 700m od stana skoknit cu po vozacku Jbg razumijem te, zaboravio si dokumente i ti si samo covjek od krvi i mesa Zadnje izmijenjeno od: vedran031. 31.12.2013. u 17:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 |
The mighty pirate
|
To sve ide samo linijom manjeg otpora, kao probisvijeti u mom kvartu, a vjerujem da takvih ima jako jako puno. Panjevi koji su teškom mukom završili (a dosta i nije) srednju, pa i osnovnu školu...sad su u mladeži jedne ili druge stranke, dobivaju lovu da rade što im se naredi, a za uzvrat im ovi rješavaju probleme sa zakonom. Sinovi kvartovskih moćnika (jedna familija ima birc, druga birc i dućan) su masu puta uhvaćeni pijani za volanom auta do 3 puta jačih od dopuštenog, uvijek se izvukli, dok mali iz "obične" familije završi na par mjeseci zatvora jer je prodavao piratske igre ![]() Pogledaš im fotke koje stavljaju na društvene mreže i možeš vidjet novčanice od 1000 kn na čelu, slikanje s moćnicima stranaka. No, bitno da hrpa ekipe koja završi FPZ, čuči na burzi. Kompetencija nije bitna.
![]() |
#1738 | |
driver
|
Citiraj:
Nakon što su mene i vozilo provjerili pokušah zamoliti da za 7 minuta donesem sve potrebno uključivši i novac za kaznu. Bijahu dobrohotni, kazniše me samo za pojas i pustili dalje. Mislim da je i "Legijin" drot mogao malo fleksibilnije reagirati pa nešto sitno naplatiti. Unatoč Iggijevom stručnom tumačenju da nema veze jel' 1 ili 100 km od doma ne bi se baš kod benignih prekršaja trebalo držati zakona k'o pijan plota kao što svojedobno reče jedan velikan s ovih prostora. ![]()
![]() |
![]() |
#1739 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
gle daleko od toga da je policija pametna..da su pametni nebih ove teme ni postojalo...iskreno 99,99% policije su umišljeni kreteni kojima treba uzeti značku nabiti u guzicu i ostaviti da vise sa grane kao primjer drugima...ali po pitanju kazni za alkohol mislim da kazne trebaju biti oduzimanje auta doživotno kao i vozačke... nemojte me krivo shvatiti mrzim policiju gade mi se...[ primjer čisto zašto ih mrzim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Stavi velikan u navodnike. ![]() To je zločinačko smeće svojedobno izjavilo da će prije Sava poteći uzvodno nego hrvati imati samostalnost. Kad je smeće odapelo, moji su nazdravljali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|