|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
Low-end preporuka
Pozdrav, Tražim preporuku neke slab(ij)e kartice. Razlozi: kupio LCD pa mi jaako treba DVI. Trenutačno imam AGP Matrox G450, pa pretpostavljate u koju ciljanu skupinu korisnika spadam. Ne igram se, dakle. E sad, možda i bih kad bi imao jaču karticu, ali me zasad ograničava stroj (Duron 750 - bez smijeha ili sažaljevanja, molim). Dakle, koji su zahtjevi nad karticom: a) Nvidia (zato jer vozim i Linux, pa ATI otpada) b) odlična kvaliteta 2D slike - zato se i javljam ovdje, onako bih samo pregledao cjenike i odabrao što mi paše c) što manja cijena - ne isplati se kad je stroj spor na drugim dijelovima d) tišina - pasivni? ima li to igdje? rabljena? Dakle, prvenstveno mi treba preporuka koji su proizvođači najbolji, a i onda da nabacite par modela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ako češ ATi onda 9250 nVidia možda neka FX 5200 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
kolkoje bitna sabirnica,kolki je kloack meme i core-a itd itd inace pucaj na to da ima 128 bitnu sabirnicu i 128mb te da je od leadtek-a gainwarda ili bfg-a(kojeg neces nac u hrvatskoj) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ovo o oštrijoj slici nisam čuo, jedino znam da je (navodno) bolji TV-out. I još jedno pitanje: ako nađem polovnu TI4200, da li mi se to više isplati (doduše, dotična ima aktivno hlađenje, ali me interesira VIVO jer imam dosta VHS-ova za prebacivanje, pa da ne kupujem zasebnu capture karticu)? Cijene su tu negdje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Kaj se tice grafickih, nemoj ni ASUSTeka zaboravit, oni su fakat odlicni, nemas frke s njima. Inace slazem se s ![]() Ak oces kupit novo sa garancijom uzmi si ASUS Fx5200 sa 128 Bita, jer je jos ima tu i tam po ducanima, mislim u Kingu za male novce, a mozes svasta s njom. A ak mislis nest polovno onda Ti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Ja sam imao GF4 Ti 4200 od Asus-a i kartica je odlicna stvarno. Ima vent ali nije glasan, prakticki je necujan, skorom kao da je pasivna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
pojednostavite covjeku: vga agp galaxy, geforce 6200, 128 ddr, dvi, tv 480kn u linksa,sasvim dovoljna za tvoje potrebe i koju igru......ili VGA AGP ASUS, V9400 GE, GeForce 4 MX4000 128 bit, 64 MB, tv-out, DVI 260kn hg spot...
![]() |
#14 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
a ova fx je 200kn i 128MB. To bi mu bilo super |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|