|
![]() |
#751 | ||
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
E sad, ako je u tcomu tako, kak ce bit u firmi 10 puta manjoj s manje novaca koja mora s istim tim tcom tehnicarima kontaktirati za gro svojih korisnika koji imaju probleme s tcom infrastrukturom? Uza sve to, usluge su jeftinije nego kod tcoma. E ti sad tu mozes zahtjevat svoje pravo, raskinut ugovor, i mislit da ces bolje proc s drugim providerom, ja sam eto uvjeren da ce se to popravit kad tcom dodje do tog da to popravi, bio ti na h1, tcom, optima ili bogzna sto. |
||
![]() |
![]() |
#752 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa da nisam sve probao, sigurno nebih dizao frku jer "nisam od jucer". I ja sam znam da nesto ne valja na infrastrukturi, ali dali je moja obaveza ici kod tcoma i rec e cuj ja imam h1 al oni nisu u stanju vas zvat pa eto ako imate tehnicara viska, nek skokne pogledat moju paricu ? ili je odrzavanje instalacija ispravnim duznost h1 ? o tome pricam... nek mi poprave net i doqrca, to je jedino sto hocu
#753 |
Banned
|
Ma znam sta hoces rec, ali eto ja impliciram da mislim da su ih oni oko toga kontaktirali ali dalje od toga nemogu previse. Ocito ne znam 100%, ali kazem ti kako sam se ja s tcomom natezao. 4 mjeseca sam dobio odbitak pretplate interneta na osnovu svih tih smetnji, svejedno se kvar otklonio kad je njima doso na red unatoc tome sto su mi tehnicari bili doma svako 3 dana. Jedina pohvala eto sto se tog tice. Stvarno su ljudi dolazili i petkom i svetkom, ali da su organizirani, nisu. Znaci lik ispred mene u acs upisuje kvar i opis kvara na moje inzistiranje da ne objasnjavam svakom sve ponovo, nakon 2 dana dolazi drugi i nema pojma o tome itd itd... Ili dodje jedan, nakon 2 dana zove drugi i nema pojma da je ovaj bio ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Upravo tako, sve sto H1 moze napraviti je poslati notu T-Comu da nesto ne valja na parici, a njihovi tehnicari ce izaci unutar zakonskog roka (mislim da je 45 dana). Nazalost tako je, ako si na T-Com infrastrukturi... |
![]() |
![]() |
#755 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Po mom iskustvu H1 kad bi prijavia T-comu ovi bi izašli u roku 24 sata. |
![]() |
![]() |
#756 |
Banned
|
Nije problem izlaska na teren, problem je popravka kvara ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
smije li se dogodit da kod prelaska na h1, t-com išteka internet, a h1 ne spoji 2 dana(zasad)? kakva prava imam što se tiče toga, što napraviti i kome se obratiti ako se to ne riješi u skorijem roku? telefon koji je na bakrenoj liniji i dalje normalno radi (vjerojatno i dalje preko t-coma), a optiku na kojoj mi je dosad bio internet su mi ištekali, pa mi više nije jasno šta se tu događa h1 bi trebo bit spojen kompletno na bakar, i ova optika bi mi onda bila neupotrebljiva/suvišna a ovi iz t-coma su valjda s razlogom uveli tu optiku pa si ja sad mislim da h1 ni ne može to preko bakra, a optiku im ne daju i sad će se to vjerojatno povlačit, danima tjednima mjesecima, ima li išta što ja mogu napraviti da ubrzam stvar, a ne da mi svaki dan govore sutra sutra bar da priznaju da ne mogu to spojit da mi vrate onda t scum Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 01.01.2014. u 20:14. |
![]() |
![]() |
#759 |
Premium
|
ako bi mogli aktivirat, valjda bi mi ponudili da aktiviraju kad sam ih zvao(više puta) da se žalim što nemam interneta i pitao kad će spojit to, a ne bi mi više puta govorili da pričekam do sutra |
![]() |
![]() |
#760 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Deca, kakav je H1 eksuli ? Razmisljam prec s iskona na njih - zasad sam zadovoljan iskonon al ovo zadnje ukidanje nekih programa za snimalicu je kap koja je prelila casu, ozbiljno moram prouciti alternativu.. Gledao sam prospektce , svida mi se ovaj media centar od H1, slicne funkcije ima kao iskon za slicne novce,+ 4 programa po izboru sto mi je jako bitno jer u principu 4-5 programa i gledam.. U Zagrebu sam, novi dio, pa pretpostavljam da nece biti problema s pucanjem veze - kakva je slika na Tv-u?kakva je brzina odaziva daljinskog?USB anšlus radi gledanje filmova i slika s tog media centrA? za tih 200kn dobijem i router sa wifi ako dobro shvacam, guraju nekakav jaci router, meni je dosta 4mbit koji ce mi vrag vise.. Dal u praksi funkionira ta snimalica njihova . znaci dal se mogu SVI programiti snimiti ili pauzirati, na koji nacin to funkcionira snima se na usb ili snimanje znaci zapravo povlacenje podataka s nekog njihovog servera naknadno? |
![]() |
![]() |
#761 | |||||
Banned
|
Citiraj:
Jesi ti provjerio dali ti bakar radi? Posto ti optika ocito radit nece. Sve se bojim da je to kod tebe radi optike, moguce da je ovaj tehnicar cak i spojio krivu paricu ili neko sranje tak. Taj media centar mi izgleda odlican, ali eto, ja ga ne koristim jer sam ga samo jednom probao i nije mi se svidio rezultat, do cega je neznam. Stavio sam stik s bluray ripom u njega i totalno je pokvario sliku od onog sto mi tv prikazuje kad ubacim stik. Sad sam to sve totalno odjebo i vrtim prek serviia sve s kompa. S ovim svim novim tvovima, nekako mi je taj dodatak nepotreban. Ali tko ima malo stariji tv, mislim da je izvrsna stvar. Znam da bi se osobno spasio prije par godina da sam ovo imao. Citiraj:
Slika na tv? Ah, ne gledam ga previse, ali eto ja sa svim ovim iptvovima nisam zadovoljan slikom. Inace svi ti lcdovi jos dodatno sjebu sliku, a sad neznam do cega je jer sam svasta vidjao kod ljudi (uzasno rasireni ljudi, odsjecene glave da se to ne dogadja etc etc). Kod mene nema tih problema, ali svejedno, vidi se razlika u signalu izmedju programa takodjer. Zna se i nekad zazrnatit slika na trenutke. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Jedna mala opaska. Pripazi na programe. Meni tv stvarno nije bitan, tako da me to bas i ne zanima, ali u usporedi s bnet, maxtv, evotv i slicne, mislim da su bitno osakaceni u tom dijelu. Nema nijedan lokalni program (stv, jadran, dalmacija blabla), ovi programi sta imaju dosta se istih sadrzaja vrti na njima itd itd. Imas popis programa na stranici pa si vidi dal ti tamo ima sto volis, ali smatram da im je ovo najlosija stavka ponude, samo kako me to ne dira meni su odlicni ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#762 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
http://westgate-shopping.com/posjeti...ateu_E2_80_A6/ |
|
![]() |
![]() |
#763 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#764 |
Banned
|
Onda te tcom jos nije opce iskopcao nego ti je samo iskljucio optiku, te onda to nista nema veze s h1 i oni moraju cekat date tcom iskopca da bi te ukopcali. Optiku su ti makli vjerojatno jer su makli svima posto je taj testni period gotov, a ponudu da ostanes na optici nisi dobio kad si raskinuo ugovor. 99% je ovo gore, ali eto, prikljuci si fritza pa vidi dali radi, ali sumnjam. Sta ti je h1 reko kad ce te spojit? Znaci prvo bi te trebali nazvat kad ti oprema stize, i onda za jedno tjedan dana te ukljucuju, jesu ti rekli bas iz h1 da ce te taj i taj dan ukljucit? |
![]() |
![]() |
#765 |
lepi
|
sandokan i borisko hvala ... sandokan nisi ti bas koristio to na kraju ![]() otici cu u westgate, moram imat iskustvo iz prve ruke, bitno mi je kak radi snimalica i kakav je EPG , jer ovo na iskonu postaje ubitacno sporo.. Al sad opet nisam shvatio, daj konkretno recite : dali u 200kn ulazi i najam WIFI routera, jasno i glasno pitam, ili se to placa dodatno?dakle dali dobim ko kod iskona lijepo router neki bezicni i na njega se onda spaja set-up-box za TV odnosno u ovom slucaju taj media centar , te (moj naravno) telefon ? |
![]() |
![]() |
#766 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Još nešto? ![]()
![]() |
#767 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Snimalica nažalost ima dosta ograničenja... Na USB stick provjereno ne radi, a pitanje je i hoće li radit na vanjskom disku koji nema vlastito napajanje, nikako da ga formatiram i isprobam. Na jako malom broju kanala postoji mogućnost gledanja propuštenih sadržaja, ali ne svih. Kanali: Snimalicu je moguće koristiti na velikom broju kanala, no ne na svima. Popis kanala
|
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
|
i evo danas zovem da bi mi žena rekla da su im iz t coma rekli da nije dostupna dovoljna brzina za tv i to sve skupa, iako sam ja baš točno pitao za takvu situaciju prije nego sam potpisao ugovor, al bitno da su oni poslali svu opremu, a ja već kolko dana bez interneta iz ne znam kojeg razloga, izgleda da ću bit rob t-coma zauvjek ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
#771 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#772 | |
Premium
|
Citiraj:
u h1 kaže kao da je možda trenutno bila nedovoljna propusnost i sad(prije 3 dana) mi te kom iskopčo optiku na kojoj je internet a kao ostavio telefon(bakar) koji treba da bi H1 radio, i sad bacaju krivnju jedan na drugoga, h1 veli da se obratim te komu, te kom veli da je iskopčo po njihovom zahtjevu, tipično ![]() Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 03.01.2014. u 13:46. |
|
![]() |
![]() |
#773 | |
lepi
|
Citiraj:
Broj imam trenutni - taj broj ostaje isti, moze se prebacit? Znaci snimalica radi samo ak se spoji esterni hard..hmm to su blesavo napravili. Vec sam im poslo par mailova , odgovorili su mi sluzbeno al su me uputili na telefon njihov. Kaj ja znam, da predem onda ipak il da ostanem? Kaj mi nudite? ( ![]() |
|
![]() |
![]() |
#774 |
Premium
|
Samo da podjelim svoje iskustvo znači 2 tjedna je prošlo otkako mi je iskopčan internet kod t-coma zbog prelaska na H1 koji nije u stanju spojit, i ništa ne mogu napravit, i sad ja moram potpisivat ugovor kod t.-coma da mi vrate internet |
![]() |
![]() |
#775 |
Banned
|
Ak ti moze tcom vratit net, onda ti moze i h1 stavit net, sto nisi jednostavno reko ak nemogu telku spojit da otkazu ugovor i prebace te samo na net (sto si vec uzeo). |
![]() |
![]() |
#776 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
treba se svadjat to je jedini nacin
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
#777 |
Premium
|
a s kim da se ja svađam? H1 sigurno ima u interesu da mu plaćam račune a t-com definitivno nema u interesu izgubit jednog platišu tako da tu je vjerojatno ih t-com zajebo, tj mene al ja mislim da je drugi problem, to što sam ja na te comu bio na optici, a h1 bi trebo preko bakra, a ja mislim da je te kom s razlogom proveo optiku tu kod mene, i da taj bakar više nije ni sposoban za internet neki pošteniji, a t-com im naravno ne da optiku a ovi u h1 su mi samo imali za reć da trenutno nije dovoljna propusnost i da se obratim t-comu za taj internet da oni nemaju veze s tim i šta da ja kažem njima na to, a u t-comu mi kažu da su iskopčali na zahtjev prelaska, i pitao sam da jel može samo internet, kaže ne može ni to |
![]() |
![]() |
#778 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
i ja sam bio na optici na t-comu i presao na bakar na h1 i nemam problema s internetom nikakvih. forsiraj na H1 dok ne popuste. ako su oni dobili punomoc da rjesavaju sve s t-comom umjesto tebe, onda ne vidim sta sad imaju tebi govorit da ti to rjesis s t-comom... mislim apsurdno.
#779 | |
Premium
|
Citiraj:
iz h1 samo znaju reć da trenutna propusnost nije dovoljna a boli ih k šta je iskopčano ovo zvao sam ih više puta, kako da ja njih prisilim da mi spoje?? da mi može spojit spojio bi, i njemu je u interesu pobrat pare kao što je meni u interesu dobit jeftiniju uslugu, samo nije u redu što sam ja na teži način morao saznat da mi ne može spojit |
|
![]() |
![]() |
#780 |
Banned
|
Mislim da si ti malo tu neke stvari pomjesao. Znaci nema njima sta "tcom dat optiku" ![]() Dakle, h1 nema optiku opce u ponudi, tako da nema nikakvog "davanja" (i da ima opet nema al nebitno). Ti kad si raskinuo ugovor s tcomom i presao na h1, oni su te isli prekopcat preko opcije koje oni mogu jedino, to je bakar i tcom infrastruktura. E sad, oni su ocito po necem izracunali da ti propusnost nije dovoljno dobra, te da ne zadovoljava minimalne uvjete (koje im hakom propisuje) pa su te odbili radi toga valjda da kasnije ne bi raskidao ugovor. Ako je takvo stanje stvari, zasto te t-com prihvatio ukopcat, to samo oni znaju, ali ili postoji parica koja ima dovoljnu propusnost koju nisu "ponudili" h1, ili se ne obaziru na minimalne uvjete pa ce bit kako bude kad te spoje, ili ce tek nakon sto te spoje popravit infrastrukturu da imas zadovoljavajuci internet, to ces vec vidjet. U svakom slucaju, ako ti internet bude zadovoljavajuci s tcomom, mora bit i s h1, a zasto trenutno h1 nije u mogucnosti spojit te jer ti infrastruktura ne dozvoljava, to samo tcom zna. Ocito je tko tu koga i ocito je da si ti najvise tu najebo, ali ne vidim kako mislis da bi tebe h1 trebao tu zastupat? |
![]() |
![]() |
|
|