|
![]() |
#4861 | |
Guest
|
Citiraj:
Gold potpuno nepotreban, skoro sve prolazi, i što je još važnije, sjeda brzo i točno na mjesto gdje poželiš ![]() Meni jedan od dražih tenkova, i ako te baš ne prikucaju sa goldom, izdrži poprilično toga. @Buljo: Fino ti je sjeo taj Foch ![]() Tako se i ja nisam mogao odlijepiti prvih par dana od njega, totalna zaraza od tenka... Trenutno se mučim sa FV215b 183, apsolutno najkontroverzniji TD-jac...Nekako mi se čini da si u njemu najovisniji o timu, kao sa ni jednom drugom desetkom. A top je čudo, potpuno nepredvidljiv. Više se i ne trudim ciljati previše, ionako je sve moguće kada opalim ![]() Sada mi još ostaje onaj novi švabo WT-jac, i drugi OBJ, i to je to. ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 26.12.2013. u 08:04. |
|
![]() |
![]() |
#4863 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#4864 |
Guest
|
pozz wot drugari i ja halam wot.. 2 acca burkye..neko vrijeme neaktivan i josipzg pa me neko moze dodat u klan ili neki platoon da nabacimo uglavnom na josipzg nemam odigran gotovo nijedan tank company.. ![]() |
![]() |
![]() |
#4865 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ala volim dan poslje Bozica igrati WoT, svi jos sneni i njubasti ![]() Preko 76% pobjeda jutros, milina jedna ![]() A partija, za nepovjerovati, s stock opremom fino kampiranje, ajd da i meni jednom to prodje ![]() video |
![]() |
![]() |
![]() |
#4866 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() FV mi je sljedeći td, makar sam tek na tier 6 i muka mi je to grindat ![]() Nakon njega mislim da ću ić na E3, kaj taj može podnjet to je strašno.
![]() |
![]() |
#4868 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, kod FV-a ima jedna odlična stavka u toj grani, a to je- Tortoise ![]() Najlakši T9 TD grind ever... ![]() Definitivno keeper, bez problema u plusu sa njim, čak i uz učestalo korištenje golda. |
|
![]() |
![]() |
#4869 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#4870 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4871 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#4872 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4873 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Frendu fali 5k expa do T95 pa malo pomažem,kad smo već kod T28... http://wotreplays.com/site/500529#sa...oroughbred-t28 Bacit oko na EFF i WN ![]() ![]()
![]() |
#4875 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
taj t95 je jedini tank koji sa sigurnoscu mogu rec da ne bum vozil. mobilnost mi je jedna od najbitnijih karakteristika u WOT-u. nemrem zamislit da sam u t95, a na meni se izivljava neki scout. kao sto inace ja radim ekipi xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4876 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 26.12.2013. u 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4877 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma sve je to super za farmanje, jutros pobjeda za pobjedom, znao sam da je preljepo da bi bilo istinito. U zadnja 3 sata ni jedna jedina pobjeda, za nevjerovati, tier 8 izgubimo, tier 1 izgubimo, sve tiere sam provozao, ni jedna jedina pobjeda. Evo samo zadnja partija : video Ubio sam se na kraju, od muke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4878 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4880 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
http://wotreplays.com/site/501478#ai...m4dm4n123-is-7 Jednostavno obožavam ovakve borbe. U T10 izgubiti 2:15 tako brzo, prestrašno nešto... Mislim da će mi IS7 definitivno biti jedini i zadnji T10 koji ću kupiti jer ovo jednostavno nema smisla. EDIT : http://wotreplays.com/site/501494#ai...m4dm4n123-is-7 Ovdje sam stvarno dao maksimum svojih mogućnosti i znanja, i za kraj uspio sam dingati T25/2 sa gold municijom na point blank udaljenosti. Pa samo od siline zraka koji je izašao iz cijevi bi trebao otpasti oklop sa tog tenka. ![]()
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 27.12.2013. u 02:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4883 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Bez obzira, IS-7 nije mjerilo tiera X, više nesretan odabir grane za random (IS-4, recimo, puno bolji trenutno), o drugima da i ne govorim. Peglaj nešto drugo, nema predaje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4884 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Ova igra je nevjerovatna. Kao da te namjerno i konstatno drži u jednom rangu i ne pušta. Od kada sam vidio da nemogu sam pobjediti tj.igram 1 Vs. 29. Npr. sa Tier 9 američkim TD T30 zadnji top odvaljuje po 850 DMG. Redovito radim po 5000 DMG,personal rating skače non-stop a pobjede su mi se smanjile sa 54% na 51.45. Ekipa nije sposobna ubiti tenk kada im ga ostavim na 23,156, 280 healtha. Frustrirajuće |
![]() |
![]() |
![]() |
#4885 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
evo za mitru i amdejca... ![]() ispalio sam na živce s temom ovakvim...ali nemogu virovat da ovo nismo mogli pobjedit,da ne kažem da mi je ovo bila bitka za X5 ![]() ![]() ![]() http://wotreplays.com/site/501988#so...oss-object_704 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4888 |
Vozi Miškoooo!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4889 |