|
![]() |
#6541 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Opera je zbog male potrošnje odlična i meni radi savršeno još od doba Nokia N81 i Nokia 5800 XpressMusic telefona. Mislim da ti ovo nikako nije ok da tako širiš laži i obmane o jednom od najboljih mobilnih browsera po pitanju štednje data prometa, a to je za mobilni browser daleko najbitnija stavka. Uvijek možeš pojedine stranice otvoriti u klasičnom android browseru ako su problematične, ali meni 98% stranica normalno radi unutar Opere (uključujući i PC Ekspert forum), a recimo da surfam preko mobitela i do 10 puta više od prosječnog android korisnika. Opera je do jaja uvijek bila i bit će. Uštedjela mi je dosad nekoliko tisuća kuna i zato ne dam da se po njoj pljuje neutemeljeno. Sve najbolje za blagdane svima koji ovo čitaju. ![]() ![]()
I LIKE TO WALK ALONG THE BEACH WITH A RAGING HARD ON. IT'S FUNNY TO SEE THE REACTIONS. ![]() Zadnje izmijenjeno od: The Man. 25.12.2013. u 12:51. |
![]() |
![]() |
#6543 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni je prije bio dobar jedino stock Android browser. Jedno vrijeme sam vozio i Dolphin i Operu Mini, pa obicnu Operu i uvijek se vracao na Android browser. Vjerojatno bi ga i sad koristio da ga nisu prestali razvijat i zamjenili sa Chromeom. |
![]() |
![]() |
#6544 |
Premium
|
#6545 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Speaking of which,meni je Dolphin zakon,odmah nakon njega slijedi stock browser.po meni,stock browser ne zaostaje za nicim. Chrome mi se cinio ok,al kad sam vidio da ne dopusta upload fajlova - nula bodova. Samo steta sto ga ne mogu izbrisati... |
![]() |
![]() |
#6546 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Firefox - sync i dodaci, upakovano u dobar browser, brz |
![]() |
![]() |
#6548 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
#6549 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Meni je chrome ok, mislim da je default browser cak bolji, a operu mini sam imao na nekoliko mobitela, i to je obicno smece koje na vecini stranica ne radi kako treba, niti je u stanju otvoriti sve linkove, ma uzas, koristiti samo u krajnjoj nuzdi ak se nema za veci paket prometa |
![]() |
![]() |
#6550 | |
Guest
|
Citiraj:
Pokraj jubita, google musica i sličnih kerefeka mi browsanje ne čini toliko veliku stavku kaj se prometa tiče. Malo je cumbersome browsanje netom na mobu pa mi je tu važnija responsiveness da se što prije maknem sa sadržaja i nađem kaj mi treba nego ikaj drugo. Za sve ostalo su rss readeri, tapatalkovi, odnosno dedicirani programi etc. |
|
![]() |
#6551 |
Premium
|
Opera toliko dobro kompresira stranice da se itekako isplati onima koji bi inače bez kompresije imali preko 10 gigi data prometa mjesečno. Svi koji hejtaju Operu očito su tek kežual surferi kojima je ta ogromna (i još uvijek nedostižna) prednost Opere naspram drugih mobilnih preglednika nebitna stavka i to je u redu, ali ako na gotovo dnevnoj bazi posjećuješ određene stranice i one ti na Operi rade najnormalnije, nejasno ti je takvo hejtanje i čudiš se tim ljudima, pošto kao dugogodišnji korisnik Opere znaš da uvijek u krajnjoj nuždi možeš iskopirati link stranice koja ne radi (onako kako bi trebala) u address bar drugog mobilnog browsera i rješiti taj (strašan) problem za ogromne 3 sekunde. Vi svi koji ne volite Operu očito ne kužite da ona vama nije ni namjenjena i ne znate cijeniti njenu glavnu prednost koju (u toj mjeri) ne nudi niti jedan drugi mobilni browser. Za kraj bi molio da mi napišete koje vam to točno stranice na Operi ne rade, pa da se i ja u to uvjerim, jer iskreno mislim da pretjerujete i kenjate bezveze (neutemeljeno), a to nikako nije lijepo, nego je ružno i pomalo tužno. ![]()
#6552 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zašto bi se netko trebao tebi (ili ikome) opravdavati? Ako hoćeš vjeruj što pojedinci pričaju, a ako nećeš nemoj vjerovati. Jer ne vidim poantu da bi netko lagao na forumima o hebenim aplikacijama, zar smo na to spali? Koristio sam Dolfin jako dugo i počeo je na neki način zezati, ne sjećam se kako, no zamjenio sam ga sa Operom i još uvijek ju koristim. Dobar je to browser ali eto, recimo pada mi na pamet, Index stranicu (mobile ver.) ne otvara baš najbolje (ponekad). Kada se ide na "Najnovije" Opera samo "reloada" i opet vrati na početni screen (isti onaj screen koji bude kada se pokrene Index). Također kada želim pogledati "Galeriju fotki" unutar neke stranice, također samo reloada i vrati na tu istu stranicu no bez učitanih fotki. Inače, sve u svemu vrlo dobar browser i ako bi ga želio mijenjati, stvarno na znam sa čime. |
![]() |
![]() |
#6553 |
Guest
|
10 gigi data prometa mjesečno surfajuci na mobu ![]() |
![]() |
#6555 |
Premium
|
Ma ne mora, ali bilo bi lijepo. ![]() Ama tih 10 gigi sam naveo kao primjer velike količine prometa, pošto većina ortaka ima pakete od 1 gigu ili 2 gige, a svi vole da im i malo ostane za svaki slučaj, tako da im ne zafali goriva za surfovanje dok predzadnji dan u mjesecu prazne crijeva ili čekaju javni prijevoz koji kasni. Druga stvar, ne mogu svi na poslu surfat preko kompjutera (zabrane su prisutne), a i danas ljudi jako puno rade, pa samim tim i puno surfaju. Generacija X, kaj da ti velim. Opera(cija) spašava pacijente!
#6558 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#6559 |
49%winner
|
![]() |
#6560 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6561 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Da zaboravio sam spomenut i Naked browser, za sporije uređaje ko rođen... |
|
![]() |
![]() |
#6564 |
Xulos :)
|
ART vs DALVIK, vrlo zanimljivo stivo : http://www.infinum.co/the-capsized-e...ime-in-kit-kat
#6565 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Jedno brzopotezno: Otac mi je danas nosio Ascend G300 u dzepu od jakne i posto se ugrijao a vani je bilo hladno primjetio sam da se orosilo staklo od kamere straga. Ima li razloga da se brinem radi vlage? Hvala. |
![]() |
![]() |
#6566 |
Premium
|
Stavi ga na toplo ugašenog i mirna Bosna. Sve će se unormalizirat jako brzo.
#6567 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#6569 |
Premium
|
|