|
![]() |
#3242 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Ponuda se odnosi samo na prelazak iz neke druge mreže u vip? |
|
![]() |
![]() |
#3244 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
Lumia 520 vs Tele2fon v5
Pozdrav, treba mi pomoc oko odabira mobitela u rangu 900-1200kn i koliko sam istrazio, Lumia 520 ili Tele2fon v5 mi se cine kao najbolji izbori, ali se ne mogu odluciti između njih pa me zanima vase misljenje. OS mi nije bitan ni kamera. Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
S obzirom da ti kamera nije bitna onda lumija nema veliku prednost, pa pogledaj dobro postoje li sve aplikacije koje su ti bitne i na windows phoneu. Ako postoje uzmi Lumiu ako ne uzmi Tele2fon. Oba uređaja su solidna za te novce. Također ako imaš veće ruke 4 incha na lumiji će ti vjerojatno biti premalo(govorim iz iskustva) pa u tom slučaju tele2fon je malo bolji izbor. |
![]() |
![]() |
#3246 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ukoliko planiraš koristiti mobilno bankarstvo, ne uzimaj lumiu. Na WP8 platformi još nema bankarskih aplikacija. Sve ostalo, odnosno velika većina, postoji na obje platforme jednako zastupljeno. izbor ti pada na mobilno bankarstvo i (najvjerojatnije) lag ili na manje aplikacija i bez laga ![]() |
![]() |
![]() |
#3247 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
tipke uopće nisu čudne. zbog knock on funkcije uopće ne diram te tipke. volume tipke jedino koristim za vrijeme poziva za stišavanje il pojačavanje... kad držiš u ruci mob jako su praktične tipke, kažiprst odmah na tipkama... |
![]() |
![]() |
#3248 | ||
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako potpisuješ novi ili produžuješ stari ugovor, ovo sve vrijedi, ali ti popust na opciju (1-2-3-4-5) traje 12 mjeseci. U slučaju prijenosa broja, popust traje čitavih 24 mjeseca. |
||
![]() |
![]() |
#3249 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ja sam još 9. prosinca prenio 091 broj nazad u Vip (ali na bonove) i prebačen je za 3 dana, dakle 12. prosinca. Ako taj preneseni broj ugovorno vežem na 2 godine (kao i ti), jel i meni onda vrijedi full popust?
#3250 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Mislim da cu danas za sebe uzeti S4 dok bolja polovica vjerojatno uzima Sony Xperiu Z (iskreno uzima ga radi samog dizajna, makar cini mi se i ok sto se tice hardveraja). Osobno sam mislio ici na G2 jer mi se cini hardverski odlican i ima najveci display, ali mana mi je kuciste u jednom komadu, ne mogucnost dolaska do baterije i fizicke tipke na straznjem poklopcu (sto duze gledam taj koncept, to mi izgleda ne prakticniji...makar nisam drzao uredaj u ruci pa ne znaci da sam u pravu). Ovo sto se tice kucista u jednom komadu, nisam jednom dozivio na Androidu da moram vadit bateriju posto se uredaj poprilicno zblesirao ili kada se doslovno "smrzne". Pitanje je kako takav slucaj rijesiti kada imas kuciste bez mogucnosti vadenja baterije? Zanima me ovo bas radi Xperie Z koja nema pristup bateriji pa ako sam koncept nije ok, da ga ne uzima ni zenska strana pa neka bolje uzme S4 (unatoc tome sto joj on nije bas lijep ![]() Citiraj:
Koliko mu drzi baterija (realno), kakav je display, kvaliteta plastike... (znam da ovakve stvari mogu procitati u recenzijama, ali mi je nekako draze da mi to kaze sam user iz osobnog iskustva)? Jesi imo mozda prije njega neki od konkurencije pa ako mozes napraviti neku usporedbu? TNX P.S. Posto nisam neki fanboy mogu iskreno reci da bi prvi opet presao na iOS da iPhone napokon naraste do nekih 5'' i da mu malo padne cijena, ovako bar meni osobno ne ulazi u neki izbor kod kupovine novog uredaja posto se ne bi vracao na 4'' no i njegove cijene su IMHO jos uvijek ogromne. |
|
![]() |
![]() |
#3251 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Hebat ga, u Osijeku se odmah razgrabio Note 2. Mogao bih S4 mini po 399 kn i tarifa 125 no sa trenutnog S2 T989 to je skoro sa konja na magarca. Ova tarifa po 180 kn je po meni ista stvar jer nudi 1gb vise prometa a realno potrosim 500mb mjesecno, tako da mi se to nikako ne isplati. Makar bi onda npr S4 bio 699 ako se ne varam. Gilberte ti si kriv sto si me nalozio tolko na Note2 ![]() |
![]() |
![]() |
#3252 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3253 | |
Agent 0
|
Citiraj:
Haha, i meni je 180 kn mjesečno previše, pogotovo jer ne nudi ništa više od step3. Ovako mi je draže dati 600 kn pa imati niži ugovor, u slučaju da dobijem otkaz ili nešto gore. S4 bi te izašao 399 kn, na 175+5kn tarifi... Ni meni nije ovo trebalo, ali i ovak plačam 120 kn t-mobu za tarifu za mlade + flat pozivi i poruke +512mb data, a prelaskom na vip dobijem odličan mob i sličnu tarifu. Nije mi baš jasna vip matematika, ali vjerovatno idu na povečanje broja korisnika bez obzira na trenutan mali profit. Javili su mi da se broj prebacuje 27.12. tako da tek onda idem po note, nadam se da me neće izigrati. |
|
![]() |
![]() |
#3255 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
#3256 |
Premium
|
Hvala vam ljudi na pomoci...danas kupljena oba moba, za sebe sam uzeo LG G2, a bolja polovica je odabarala Sony Xperiu Z. Dvoumio sam se izmedu G2 i S4, ali plusevi su mi bili ipak veci na G2....samo ce vrijeme pokazat je li bila ok odluka. Imam jos samo jedno pitanje koje mi je recim jako vazno, kod kupovine novog uredaja uvijek bi stavio karticu u mob, ispraznio ga do kraja i nakon toga ga napunio (to bi ponovio jedno cca 3 punjenja tj. ostavljao bi ih da se isprazne do kraja te bi nakon toga ga normalno nadopunjavao. Pitanje je trebam li i ovaj LG G2 tako prvo isprazni pa ga tek onda puniti ili da ga staviom odmah sada na punjac bez da ga koristim? Recimo kod Sony Xperie Z na samom uredaju (u uputama te na displayu na naljepnici) je navedeno da prije bilo kakve upotrebe, mob se treba stavit 30 minuta na punjac. Da tako napravim tj. da ga stavim 30 minuta na punjac, skinem ga i ispraznim te da ga onda stavim opet punit ili kako da to rijesim na Sony-u? Ovo mi je vazno posto se ne moze do niti jedne baterije tj. na oba uredaja se baterija ne mjenja pa je ne bi htio zeznit vec od samog starta. Hvala jos jednom! |
![]() |
![]() |
#3257 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Puni kako te volja. Sto cesce to bolje |
![]() |
![]() |
#3258 |
Premium
|
Da, ali zar ne bi li trebala prva punjenja biti malo drugacija i sta je s ovim od Xperie gdje pise da se mora prije upotrebe punim 30 min? Da sada G2 ispraznim do kraja pa ga tek onda punim ili da ga odmah prvo stavim na punjac (isto me zanima i za Xperiu Z)? ![]() Sada sam nasao i ovo za LG: "The instructions that LG give are, when you first get your phone, to immediately plug it in and charge fully before you even start using it. That's what i did (i was aching to use it) and i'm getting pretty decent battery life with a solid 9-10 hours with the screen constantly on while using the phone." Znaci da ga prije bilo kakvog paljenja odmah udarim na punjac i na 100% (bez prethodnog praznjenja)? |
![]() |
![]() |
#3259 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Puniš ih kak želiš, preporuča se ne prazniti do kraja. Baterije se razvijaju i nisu ovo više stare Nokie gdje si morao kalibrirati bateriju na početku. Puni kad oćeš, bilo na 70% ili na 15%. Nemoj bit rob baterije zbog nikakvog efekta ni učinka. |
![]() |
![]() |
#3260 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
U Vipovom dučan kod službenika kod kojeg sam napravio prijenos broja nije bilo jasno ovo sa 6 mjeseci da moram čekati da bi mogao naručiti preko webshopa???? Zbog web akcije sam i prebacio broj na vip! Napisao prigovor i čekam odgovor!!! ??? nije mi jasno ko tu koga (jedino dobro iz priče je što je u međuvremenu na akciji S4 mini) p.s. Pažnja: ovaj božični popust 125+5kn (npr. step 3 tarifa) vrijedi samo za 1 godinu ! (to su sada jasno napisali ranije to nije bilo jasno naznačeno) Zadnje izmijenjeno od: MIK. 22.12.2013. u 13:24. Razlog: Edit: akcija S4 mini |
|
![]() |
![]() |
#3261 |
Agent 0
|
Ako preneseš broj sa druge mreže i potpišeš pretplatu, imaš popust na tarifu u trajanju od 24 mjeseca. http://www.vipnet.hr/prijedite-u-vip?icn=menu |
![]() |
![]() |
#3263 |
Dino Saur
|
Zanima me neki mob kao sto je s4 mini, ali da je jeftiniji. Znaci neki maksimalno 4.3'', minimalno 1.5gb, minimalno dual core. Ako tako sta postoji na ovim prostorima? |
![]() |
![]() |
#3264 |
no fear
|
Flet internet: Opcija Step: 50MB po brzini do 1Mbit/s nakon čega se brzina smanji na 64 kbit/s. Opcija 3: +1 GB, 21 Mbps To bi značilo da imam 1GB na 21Mbps pa 50MB po 1Mbit/s pa smanji na šugavih 64kbit/s. Po meni flet navlakuša za one kojima treba. (ako sam dobro shvatio) Nego meni nije jasan onaj dopis od korisničke službe i tih famoznih 6mj za web??? Evo kad se logiram i želim naručiti preko webšopa (ista stvar kad odaberem produljenje ugovora). |
![]() |
![]() |
#3265 | |
no fear
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3266 | |
Dino Saur
|
Citiraj:
On ima 1GB RAMa. |
|
![]() |
![]() |
#3267 |
no fear
|
Stvar riješena u vezi webshopa (lagano sam ih odje***), otišao u Vip centar kad tamo nigdje S4mini zovem službu za korisnike i dobijem broj od Semark-a gdje sam uzeo zadnji mobitel (i to da nisam rezervirao telefonom ništa od toga). ![]() |
![]() |
![]() |
#3270 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Može preporuka mobitela do max 2.000 krznaša bez ugovorne obaveze i ikakvih drugih obaveza može novo ili polovno(idealna opcija zamjena mog S3mini za drugi uz nadoplatu), Samsung otpada u bilo kojoj kombinaciji ![]() a iskreno i nemam neke preference od marke bitno da ima 8mpix cameru 1GB rama velićina od 4,3" do max. 4,7" premda bi mi najviše odgovarao 4,5" model s dobrim ekranom da neškiljim kad sunce grane ![]() ![]() Hvala. ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 25.12.2013. u 17:21. |
![]() |
![]() |
|
|