|
![]() |
#4504 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ti vrapca, točno se vidi kak je ljudima dosta igre, neki se očito zasitili, neka se valjda ne sviđa novi koncept ![]() no uglavnom, kad počne nova sezona ? Nadam se prodaji acca barem do onda
![]() |
![]() |
#4508 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ajde trgnite se, prestanite rejđat u rankedu bez razloga i dođite na lan u 1. mjesecu ![]() FB event Web stranica |
![]() |
![]() |
![]() |
#4509 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Valjda sam ja ovdje jedini nadobudan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4510 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4512 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ako se tak nekaj napravi, Guls ide donger jungle, GARANTIRAM!
![]() |
![]() |
#4513 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
ma ubili su igru -_- ljudi najviše ali ok...navikavam se polako iako neigram ni pola kao što sam prije igrao....nego molim pomoć oko nečega nije mi nikako jasno kada su live prijenosti pošto na njihovoj stranici je tolika zbrka da je to ne moguće shvatiti..može netko napisati ili dati link normalan gdje piše koji datum i u koje vrijeme su live prijenosti matcheva...[djevojka i ja uz alkohol baš volimo gledati live to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4514 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4516 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
bok momci, kaj se dela? čujem neki turnir? ja bi rado s vama na ćevape i pivu + nekakav zyra jungle troll, čisto da popune statistiku da smo se pojavili ![]() btw pošto nisam uspio prodati account, igram samo arame s frendom i curom, kada uhvatimo vremena. jeste mi svi ok? mastubirate na sjokz? ![]()
![]() |
#4517 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4519 |
Premium
|
A došao sam u Pulu, a moj komp je u Rijeci (iovako ionako se vraćam za 6 dana)...u Puli mi ima stari, ali je okorjeli eve/wot gejmer pa nemam šanse pored njega, eventualno ujutro ^^ a sestra ima laptop, na kojem ne mislim igrati ![]() cura ima toshiba qosmio ono čudo što je sada nekih 12-13k, brutalno za igrati, ali nah, odmaram se od laptopa, mrzim ih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4523 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Jučer kupio talona te ga danas protiv botova odigrao(znam da nije isto ko protiv ljudi). Čini mi se prejeben za mid, čudi me da ga više ljudi ne igra. Pre OP mi se čini jedino šta nema baš neki escape prije 6lvl osim slowa na W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4524 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Talon ti je nesiguran pick, ako usereš early kasnije ćeš bit useless. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4525 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Neki dan došao u Hr, platio dva soma kuna samo za ruter + 2x400kn za 802.11ac adaptere... Talon ti je Kassa killer. Bar tako pričaju.
![]() |
|
|