|
![]() |
#4711 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
ljudi moji imam problem, kao što sam rekao naručio sam 2 mobitela s geekbuyinga prije 10ak dana preko poznanika, jer nisam imao paypal a htio sam naručiti odmah, da mi dođe što prije, pitao sam ga jučer za tracking number, i kada je se logirao, kaze da su narudžbe još u procesu i njemu ništa nije skinulo s računa? jel moguće da on tu nešto nije potvrdio ili? uglavnom rekao sam da ću si sam onda naručiti. zanima me s koje stranice je najbolje naručivati, tj. gdje je najjeftinije? i ako može par preporuka smartphone-ova, do $150, quad core i s gigom rama? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#4712 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Ako mu nisu skinuli nije ni narucio... |
![]() |
![]() |
#4713 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4714 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moj savjet je da se najprije priceka i provjeri ovo sto je gore cyclone napisao... moze li se ili ne platit u australskim dolarima... razlika postoji... nije prevelika al zasto im dat koju kunu (dolar) vise..? |
![]() |
![]() |
#4715 |
Registered User
|
sta kazete na ovo: http://www.geekbuying.com/item/Z26-5...te-321346.html ili ovo: http://www.geekbuying.com/item/Haipa...te-318395.html |
![]() |
![]() |
#4716 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Razmisljam da kupim na preorderu Zopo ZP998, zanima me vase misljenje, nema neki review jos, sta mislite vridi li? Htio bi svakako 5.5 ekran? |
![]() |
![]() |
#4718 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Na geekbuyingu ima AUD, ista cijena kao u USD. Ali sve povoljnije kaj valja je out of stock. Navlakuša ili? BTW, ima ko kupon za geek? Zadnje izmijenjeno od: juky. 22.12.2013. u 19:42. |
![]() |
![]() |
#4722 |
Premium
|
aj predložite nešto do 90 dolara a da ima 4,5 incni ekran. zasad mi je lenovo a630 najbolji izbor, ima li ista slicno? |
![]() |
![]() |
#4724 |
Premium
|
Etotalk. A na ali expressu ima i za par dolara jeftinije. |
![]() |
![]() |
#4725 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
#4726 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
#4727 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo da potvrdim informaciju da Haier W910 nije vodootporan. ![]() Brat je imao finu ideju da malo slika pod morem i nije prošlo dobro. Stavim sliku i video koji je snimio kasnije kad mi pošalje. ![]() Evo malo slika iznutrica kad sam radio oživljavanje: ![]() ![]() ![]() Moram priznat da je mob jako dobro sklopljen i sve unutra izgleda odlično, puno bolje od nekih HTCa koje sam rastavljao. Također da nadodam da sad dok čekam Newmana N2 koristim Nokiu X6 koja je davno bila zaboravljena u ladici. Slike na Nokii su dosta bolje od ijednog kineza kojeg sam dosad probao, pogotovo od trojca ZTE v967s, Haier W910 i Cubot GT99. Ove tri slike gore su sa Nokiom slikane a vanjske su puno bolje, ako koga zanima mogu nakačit koju za usporedbu. Žalosto da par generacija stara Nokia radi bolje slike od ovogodišnjih kineskih izdrkotina... Edit: Zaboravio napisat da je mob preživio i radi bolje nego ikad. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Necronomicon. 23.12.2013. u 15:57. |
![]() |
![]() |
#4728 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
upravo me zvao tip kojem je stao reagirat ekran.zbog vode na haieru. Popravak ga izasao 240kn. Nemoguce ili....? Necro mozda si mu ti to radio ![]() |
![]() |
![]() |
#4730 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Lenovo A850 ili iNew v3? Prvi je poznatiji i nesto slabije feature ima, a drugi manje poznat sa fancy dzindzama. Thoughts? Lenovo me vise privlaci radi imena, a i nije los. |
![]() |
![]() |
#4731 | |
Premium
|
Citiraj:
hvala Edit; imam jos jedno pitanje... Na paypalu imam racun u dolarima i nikako ga ne mogu promjenit u EURE... kako to izvesti? i hoce li mi prilikom kupovine oppo mobitela sam on pretvorit dolare u eure? da me nebi tu kako na tecaju prevario? Zadnje izmijenjeno od: H@rdc0r3M1nD. 23.12.2013. u 17:20. |
|
![]() |
![]() |
#4732 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
#4733 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
PP će sam pretvoriti u potrebnu valutu.
#4734 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
O tome i ja razmišljam cijelo vrijeme, jer mi treba doći A850 za koji dan pa sam ga možda mislio prodati i kupiti V3. No nekako mi je taj mob još neprovjeren, nema poštenih recenzija na netu i nudi na papiru jako puno za tu lovu, pa se bojim da negdje mora postojati "kvaka".. |
![]() |
![]() |
#4735 | ||
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
![]() Ali s druge strane Cubot gt99 me već nakon pola sata razočarao gubljenjem signala i tenkovskim škripanjem (iako je recezent rekao da nema ama baš nikakvog škripuckanja ![]() Stigao je 4. dan od dana kad sam ga platio. Nema naravno carinskog postupka i gubljenja živaca sa sporošću dostave kao kad se naručuje iz Kine i još sporije domaće carine. Neprocjenjivo. Meni savršen. Prije par tjedana mi je došao Lenovo A850 (5,5") i prevelik mi je za držanje, odmah sam ga prodao, nevjerojatno koliko je ljudi zovnilo u kratkom vremenu za Lenova. Previše je recenzija na netu i dugo je već na tržištu da bi ja sad rekao nešto novo. Provjereno je dobar i ne kupuje se mačak u vreći. Većina recenzija je rađena dok je imao dosta veću cijenu i zaključak je bio da je dobra vrijednost za potrošen novac. Sad je u Europi najjeftiniji, uz besplatnu dostavu poslali su i flip case kojeg oni cijene na stranici 25 eura ![]() Citiraj:
Svakako se prijavi da ti odobre popust pa ako i odustaneš nije bitno, nek se nađe. |
||
![]() |
![]() |
#4736 |
Premium
|
Popust su mi odobrili. 10% student disount. dobio kod na mail. A sad posto nemam iskustva - di cu odabrat da konverziju vrši banka? Taj paypal me samo ljuti, a nikako uhvatit vrimena da nesto korisno naucim... coconut -inace moze li se uopce pomjenit valuta tamo? [hvala] edit: gorane - koji nacin dostave si odabrao? |
![]() |
![]() |
#4737 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Dostava DHL. Zadnji korak pri plaćanju na PayPal imaš opciju "other conversion options" ili tako nekako pa ako nije odabrano da ti banka vrši konverziju onda sam odaberi. |
![]() |
![]() |
#4738 |
Registered User
|
Juree
molim za pomoć sin je dobio tablet matrixd7010 i greškom smo ga vratili na kineski jezik. Jel ima iko ideju ili shemu postavki da mi pošalje da stavim na engleski. pozdrav i hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#4739 |
Registered User
|
Ekipa, što Vam se čini. Koji je bolji između ova dva AMOI A862W AMOI N850 . Kupujem sinu mob. pa eto nebi ništa skupo ,a opet da bar nešto valja..???!!! |
![]() |
![]() |
#4740 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|