|
![]() |
#2551 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo ti moj kratki review. Za custom rom ne znam, iako aktualni bi bio 4.4, tak da čisto sumnjam. Sa Rockchipom je puno teže s romovima, a mislim da je to još uvijek rockchip. Za 900kn je ok. Za mene to nije bilo. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 29.11.2013. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2553 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition P600 (wifi only, 16gb) kod nas 4100-4400kn. Puno previše za najslabiji model. Sad mi nije toliko žao što nisam čekao i nedavno uzeo par tjedana star n8010 za ravno duplo manje...Ne vrijedi FullHD toliko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vani toliko košta 4G verzija http://compraonline.mediaworld.it/we...ry_rn=60730132
![]() |
#2555 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Prodajem iPad 2 posto ga vise ne koristim toliko, a ni nemam vise vremena. Ali ipak bi si uzeo neki tablet do max 500 kn, ako zatreba nekad. Koji je best buy u toj kategoriji? Mislio sam neki 7''. Sad ide Bozic pa ce biti dosta popusta, i sad je najbolja prilika za ugrabiti nesto
![]() |
#2556 |
Premium
|
Imaš na oglasniku dosta povoljnih, a nekorištenih Vivax TPC-7151. Cijena jest malo veća od tvog limita, ali... Ako nisi zahtjevan korisnik imaš na t-scum akciji Vivax TPC-7125 3G za 500kn sa Simpa karticom i 2Gb prometa. Ima samo 512Mb i to mu je mana.
![]() |
#2557 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni zapeo Dell Venue 8 Pro, ako imate fizički pristup MS Storeu, može se kupiti za 99$.
![]() |
#2559 | |
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
A ovaj u Tisku?
![]() |
![]() |
#2560 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Za 500kn nećeš ništa bolje dobit. Možad ima kakav Prestigio rabljeni, ali isto ništa puno bolje. Ili povećaj buđet, ili smanji očekivanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovisi za kolko jer je već dvije godine taj model vani. Al za kućno korištenje, malo gubljenja vremena na njemu će bit dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2563 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ima li ovdje vlasnika galaxy tab 2 10.1, a da su primjetili u mraku screen bleeding čak i na manjem brightnessu? (na maksimumu je još više izraženije). Pitanje je također upućeno i vlasnicima svih ostalih tableta što se tiče bleedinga, ili je recimo ista stvar kao i kod monitora, jednostavno bleeding je pristuan od panela do panela i tu nema prevelike pomoći. uređaj je prilično nov (dobiven na nagradnoj igri, 30.9, ali je tek upaljen prije 2 tjedna), ovl. servis je ni manje ni više nego Agram ![]() prilažem i sliku, nažalost slikano mobom jer nemam drugo sredstvo, pa ne znam koliko bude vjerodostojno. http://i.imgur.com/7mTKCNe.jpg hvala, lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Guest
|
bok, kaj mislite o ovome : https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...rollTo=detalji to bi danas naručio. čini mi se odličan deal. ima 3g, gps, wifi. 2 godine garancije nije baš za ekstremni gaming, ali za večinu toga je dobar kaj vi velite na to ? i koji je to točno vivax model ? |
![]() |
![]() |
#2566 |
Guest
|
da na bonove. sada sam ih pitao. to je VIVAX TPC-7125 tablet. |
![]() |
![]() |
#2567 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma veličina ekrana mi je ok, nit premali, nit prevelik. Dualkorac je, giga rama, nadogradiv na ICS. I klinci će na njemu igrat igrice, ić na fejs i slične pizdarije. Valjda će bit dobar.
![]() |
#2569 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Da citiram sam sebe, bit će lakše objasnit situaciju. Dakle tablet je uredno radio nekih 14 dana i onda se problem počeo ponavljat. Snimio sam video o čemu se točno radi: https://www.youtube.com/watch?v=FtQdfpLLcB0 Jeli problem softverske ili hardverske prirode neznam sa sigurnošću ali izgleda da naginje na ovo drugo. Mislim si eventualno pričekat da Asus izbaci novu verziju firmwarea pa vidjet ima li promjena ...ali zeznuto je to kada želiš koristit uređaj a nejde. Vjerojatno ću im vratit nazad to na servis sa snimljenim videom (da i sami vide o čemu je riječ jer se navodno to tamo nije događalo) no zanima me bilo kakav prijedlog što mogu sam probat prije toga , ako netko ima kakav savjet bilo bi super.... Zadnje izmijenjeno od: sodom. 10.12.2013. u 20:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
opala, zanimljivo: http://www.androidcentral.com/lg-ann...urce=pulsenews kraj nexusa 7 i 10 sad imamo i "nexus" 8.3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Premium
|
Taj tablet nema veze s Nexusom. To ti je isto kao da kažeš da su S4 GPE i HO GPE Nexusi. Radi se o LG 8.3" tabletu.
![]() |
#2572 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Nosi ga u servis sa filmićem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2573 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Je, već sam ga ostavio jutros. Napravio reset , obrisao sve ikone sa desktopa osim jedne - Gallery na koju kad kliknu počne video sa gornjeg linka. Ako ga sad vrate i kažu da je ispravan onda stvarno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ekipa imam pitanje pa da postavim u ovoj općenitoj temi. Radi se o tabletu Prestigio quantum multipad 4. Tablet je star mjesec dana, nije nadrobljeno puno aplikacija i jako fino radi, fluidan je otvara brzo aplikacije. Problem nastaje kad se nešto skida preko wifija i pokuša se još nešto raditi. Naime, stavio sam skidati speedtest aplikaciju, i dok se navedena skida sam pokušao otvoriti neke aplikacije, i tablet se jednostavno usporio, i dok nije skinuo zadano nije mogao otvoriti aplikaciju. Ista je stvar kad se skidaju npr. Torrenti. Ništa drugo nije moguće raditi jer je nevjerojatno spor. Molim za neki savjet.
![]() |
#2576 | |
interferometar
|
Citiraj:
Naime, imam 9.7 Ultra Duo s 16GB memorije i isto tako, kad on nešto radi (najgore je kad zapisuje) multitasking je koma i usporen. Svi su takvi, pa do te razine da je na jednoj stranoj (co.uk) recenziji to bilo napomenuto. To vole prešutiti, a mislim da je stvar u kontroleru NAND-a, odnosno flash memorije. Ne voli multitasking. Tako da te moram razočarati, takvi su izgleda svi i mislim da im ne možeš ništa jer je uređaj ispravan. To što oni ugrađuju unutra zadnje smeće od komponenata, to je druga stvar. Sad mala digresija, oprosti: Mene više razočaravaju "domaće" stranice koje se bave recenzijama jer su oni ti koji bi to korisnicima trebali napomenuti, ali te recenzije očigledno ostaju beskorisne jer ne napominje ključne nedostatke a ostalim testovima pristupaju krajnje amaterski. Recimo baš taj "quantum" je nedavno recenziran i niti u jednoj domaćoj recenziji nisam našao da su spomenuli taj problem, a nadao sam se da su ga ispravili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
Premium
|
Pa zato sam ga i preporučio šogorici jer je odlično konstruiran, fenomenalan ekran i fluidan u radu. Pročitao par recenzija, svi hvale. Probao ga uživo u emmezeti i činio se ok. I sve stvarno super osim toga kad nešto skida, ona može zaboraviti korištenje za kaj drugo. Kontaktirat ću ja prestigio.
![]() |
#2578 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Dečki mala pomoć, danas bi išao uzet Asus Memo Pad HD 7. Jel ga ima tko, jel dobar. Po recenzijama ispada za tu lovu super (cca 1300 kuna)... Sada imam Pipo S3 i na prvu je dobar ali ispada da nije. baterija traje 3 sata, puni se 3 sata, svako malo se restarta sam od sebe a dođe 800 kuna (u Chipoteci 700 na akciji). Rađe dam malo više al da znam da sam miran za ubuduće. Namjena čitanje knjiga, web, XBMC daljinski i možda kakva igrica za WC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2579 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2580 |
interferometar
|
Nisam probao, ali ako će riješiti - riješiti će problem samo kod downloada. Osobno ne koristim tablet za skidanje ogromnih količina podataka, već samo za čitanje i kao drugi display, pa mi se problem ne manifestira često. Za sve ostale situacije, npr. ažuriranje aplikacija na Play Storeu ili neki intenzivniji multitasking ne vjerujem da će biti pomaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|