|
![]() |
#4801 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4802 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4803 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Hung - odlican ali kratak. Dok je bio aktualan, iscekivao sam vise sezona Benshee - startam veceras ![]() Nisam. Za sada samo engleski. Cisto sumnjam da ce netko Misfitse prevesti. Nedovoljno razvika serijal. Parks and recreation 6 sezona solidnog humora ![]() ![]()
![]() |
#4805 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
‘Mob City’ Gets Soft Ratings Start Uvijek možeš pogledati pilot i sam prosuditi. Ja ću ga večeras il sutra pogledat pa vidjet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4806 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Homeland ![]() sad čekati tjedan dana za finale sezone ![]()
![]() |
![]() |
#4809 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Bilo je sad nedavno u itervju-u da se vraća u 4. sezoni, tak da ništ od toga ![]()
![]() |
![]() |
#4811 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#4813 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
pogledaj malo bolje. http://www.imdb.com/title/tt1196946/...f_=tt_eps_sn_6 ne kuzim, kaj fali seriji? najbolja sezona do sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4815 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4816 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#4817 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Danas završio Babylon 5 sve sezone. Preporuka! Kao što je netko i napisao, serija se diže u kvaliteti nakon prve sezone i dobro je napravljena, složena, poučnija i bliže životnim situacijama nego današnje serije. A akcije koliko hoćeš. Pao sam na dupe kada u 4. sezoni u prvih 8 epizoda riješe galaktički rat, i onda do kraja sezone riješe još i sitni građanski. ![]() Ta sezona mogla je komotno stati u 2-3 sezone kako sada razvlače priču. Ostaje mi lagano preći na Babylon 5 filmove, ali i to će se riješiti za tjedan/dva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Guest
|
Jučer počela jedna od zanimljivijih ekranizacija Bonnie & Clyde Malo je čak iznad prosjeka, za sve ljubitelje starih fordova i tommy guna, upitno je koliko prati stvarnu priču. Ako vas to ne smeta, preporuka! |
![]() |
![]() |
#4819 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Walking Dead mi je bila ok sezona i kraj mi je isto ok. Bolja serija od SOE, bar meni i laksa za gledat iako nisu ni slicne. SOA je nocna mora od serije u kojoj se likovi uvaljuju iz sranja u nova sranja koja su btw. duplo gora od proslih i sve je zacinjeno sa brutalno teskim osjecajima. Zvarsetak ove sezone me iznenadio ali se moralo tak nest desit. Kaj se mene tice mogu bas svi bit mrtvi na kraju te serije jer su zasluzili, skoro svi.
Walking Dead mi je bila ok sezona i kraj mi je isto ok. Bolja serija od SOE, bar meni i laksa za gledat iako nisu ni slicne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4823 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
meni je ona plavuša njegova so sexy ![]()
![]() |
#4824 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Definitivno malo previse iznenadenja. U nekim ga epizodama malo previse navlace do kraja, dok su se danas bome isprasili. Mozda cak i dva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4825 |
The mighty pirate
|
O da, geekuša je sve bolja i bolja otkad je promovirana u tajnicu ![]() Yup, strijela sim, strijela tam, zaboravio sam da su dvojica
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 12.12.2013. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
SOA
![]() |
#4828 |
Guest