Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 11.12.2013., 19:44   #6451
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
galaxy s zakljucan na tmobile/bonbon, radit ce i na simpinu karticu jel tako?
Da.
Staro 12.12.2013., 09:30   #6452
chief_wolfinjo
Guest

Nokia Normandy powered by Android

Bok

postoji mogučnost da Nokia stavi u prodaju model pod imenom Normandy koji bi bio pogonjen Android sustavom. Više o tome tu http://www.imgspirit.com/nokia-is-ma...lled-normandy/

Izgleda da Nokia mora izbaciti model / modele koji rade i s Androidom s obzirom da windows phone uređaji im nisu baš popularni.

kaj vi mislite o tom ? dali bi kupili Nokiu s Androidom gore ?

Staro 12.12.2013., 09:36   #6453
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Krivo misliš.
Više razloga:
1. Nokiji prodaja ide sve bolje
2. Nokija uređaji čine oko 90% uređaja sa WP-OM
3. Nokiju je kupija Microsoft, koji ionako zarađuje masu para na androidu, ne treba se još i s time zafrkavati.

Ovo definitivno nije za zasebnu temu.
Staro 12.12.2013., 09:37   #6454
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Svakih par mjeseci se pojave glasine da Nokia izdaje Android mob i tako je već par godina. Sve dok ga ne izbace ne treba nova tema mislim.
Juice je offline  
Staro 12.12.2013., 09:44   #6455
chief_wolfinjo
Guest

ok. oprostite ako smatrate da ne treba zassebna tema, samo post premjestite na odgovorajuće mjesto

inače tko zna možda nas Nokia i iznenadi

Staro 12.12.2013., 09:48   #6456
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ja ne bi imao ništa protiv. Još da stave PureView fotić u njega, 3G i GPS i imamo prodajni hit.
Staro 12.12.2013., 11:28   #6457
Don Kihoty
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Potpuno nepotrebno.

S obzirom da će Nokia (navodno) koristiti modificiranu
verziju Androida, kao što to radi Kindle, neće biti mogućnosti
koristiti Google Market, te samim time Nokia cilja da sa ovakvim uređajima
nastupi na DumbPhone tržištu, tj. plasira ga za njega.

Osobno, Android mi je zadnja opcija. WP radi savršeno,
prije bi prešao na iOS nego se vratio na Android.
Don Kihoty je offline  
Staro 12.12.2013., 13:38   #6458
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova

Izgleda da Nokia mora izbaciti model / modele koji rade i s Androidom s obzirom da windows phone uređaji im nisu baš popularni.

Windows Phone Nokie se u zadnje vrijeme odlicno prodaju, ne znam odakle ti ova informacija.
rendula je offline  
Staro 12.12.2013., 13:48   #6459
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
ja još uvijek ne kužim zašto se svi lože na taj android...
mislim, dobar je sistem, ali šteka. Da ne pričam o "svevišnjim" custom romovima gdi doslovno moraš pikati u mraku i nadat se da ne dobiješ sidu
domis je offline  
Staro 12.12.2013., 18:29   #6460
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor domis Pregled postova
ja još uvijek ne kužim zašto se svi lože na taj android...
mislim, dobar je sistem, ali šteka. Da ne pričam o "svevišnjim" custom romovima gdi doslovno moraš pikati u mraku i nadat se da ne dobiješ sidu
A možda ti nemaš dovoljno iskustva sa raznim uređajima i stock verzijama androida koje, vidi čuda, što je očito nepojmljivo trollu kao ti, ne laggaju i rade besprijekorno, te imaju sređene launchere
Hint - Lg Optimus G, E975, stock 4.1.2, npr.
Staro 12.12.2013., 19:03   #6461
domis
Premium
Moj komp

kao prvo
moj post je napisan u temi "Nokia Normandy powered by Android" koju je mod naknadno spojio u ovu temu i sukladno tome je moj post ispao trollerski kao što se vidi, a čak nisam imal namjeru trollati.

druga stvar:
dovoljno iskustva mi je bilo na HOX, HTC one V, Samsung galaxy mini i na Android mini PC
svi uređaji odreda su smeće sa bilo kakvim romom kojeg staviš. Moje pare nisu tu zato da ja kupujem/prodajem jebene mobitele i otkrivam koji ima dobar stock a koji nema. Hoću jebeno potpuno funkcionalni mobitel bez bloatware-a čim ga upalim. Hoću bez lagiranja, bez rušenja, da pozivi normalno funkcioniraju i da se ne grije ko mutav dok razgovaram. To sve sam dobio sa Lumiom 820.

Dakle, da rezimiramo...
1. Moj post se odnosil na likove koji jedva čekaju da nokia izda android telefon, a to nokiji realno netreba.
2. Pričaj ti što god želiš, ali za mene se android pokazao kao smeće. Nikakvi sintetički testovi, nikakvi n-core i nikakve rezolucije ekrana niti veličine ekrana ne me mogu uvjeriti u suprotno.
domis je offline  
Staro 12.12.2013., 19:24   #6462
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
kao prvo
moj post je napisan u temi "Nokia Normandy powered by Android" koju je mod naknadno spojio u ovu temu i sukladno tome je moj post ispao trollerski kao što se vidi, a čak nisam imal namjeru trollati.
Ti, troll level 100, pa da nisi imao namjeru trollat, dobarrr

Citiraj:
druga stvar:
dovoljno iskustva mi je bilo na HOX, HTC one V, Samsung galaxy mini i na Android mini PC
svi uređaji odreda su smeće sa bilo kakvim romom kojeg staviš.
Eto, kako sam i ranije rekao, premalo si toga koristio da bi tako rezolutno zaključio da je sve smeće. Pogotovo uzevši u obzir low end modele mini i oneV, koji su katastrofa sami po sebi, a i hox sa tegrom se nije proslavio...

Citiraj:
Moje pare nisu tu zato da ja kupujem/prodajem jebene mobitele i otkrivam koji ima dobar stock a koji nema. Hoću jebeno potpuno funkcionalni mobitel bez bloatware-a čim ga upalim. Hoću bez lagiranja, bez rušenja, da pozivi normalno funkcioniraju i da se ne grije ko mutav dok razgovaram. To sve sam dobio sa Lumiom 820.
Diskutabilno je što smatraš bloatwareom,hbg.
Bez lagga ima popriličan broj androida na stocku, bez rušenja - osim nekoliko custom romova, loših i neprovjerenih, nema ni toga na velikoj većini uređaja koje sam imao (pričam o androidima ofc, a tu smo na priličnom broju mobitela unazad 4g).
Pozivi funkcioniraju na svima, ne znam što te mučilo, to je osnovni princip mobitela.
Grijanje u razgovoru - niti sa jednim - grijanje dok se gejma ili bencha nešto - svi quad core-ovi unazad godinu i kusur.
Potpuno funkcionalni mob je sve i jedan, ovisi samo kolika imaš očekivanja od čega, zato si se ti našao u l820, a ja nisam mogao probavit (između dosta tog još)fact da nemam hbni file explorer na wp8 mobu i zato ga se riješih i ne uzimam taj os pod ozbiljno do daljnjeg, dok ne popeglaju masu stvari još. No neću o tome, nije tema, tema su android mobiteli.

Citiraj:
Dakle, da rezimiramo...
1. Moj post se odnosil na likove koji jedva čekaju da nokia izda android telefon, a to nokiji realno netreba.
2. Pričaj ti što god želiš, ali za mene se android pokazao kao smeće. Nikakvi sintetički testovi, nikakvi n-core i nikakve rezolucije ekrana niti veličine ekrana ne me mogu uvjeriti u suprotno.
1. Da'l to treba nokii ili ne, javna je tajna da se nokia već godinama bakće sa testiranjima androida na svojim uređajima. I normalno da bi takav uređaj bio dočekan širokih ruku, obzirom na tradiciju i kvalitetu nokiinih uređaja.
2. As i said before - premali ti je uzorak, a i low end uređaji nisu neko cvijeće za usporedbu, obzirom na kompleksnost os-a i različitost platformi i milijun varijacija s hardverske strane. O sintetici i ostalim glupostima nije nitko ni pričao, pogotovo jer tu dolazi onaj dio priče - ovisi što tko očekuje od uređaja i kupuje li low end ili nešto bolje, a i benchevi su totalno zanemariva stvar, bitno je ponašanje uređaja u svakodnevnom radu i aplikacijama.
Staro 12.12.2013., 20:12   #6463
domis
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ti, troll level 100, pa da nisi imao namjeru trollat, dobarrr
da, začudo mi nije bio cilj trollati, vjerovao ti to ili ne.
jednostavno, boli me ona stvar za ono što ti misliš, nemam živaca opterećivati se tuđim mišljenjem

Citiraj:
Eto, kako sam i ranije rekao, premalo si toga koristio da bi tako rezolutno zaključio da je sve smeće. Pogotovo uzevši u obzir low end modele mini i oneV, koji su katastrofa sami po sebi, a i hox sa tegrom se nije proslavio...
Svašta
Znači, da mi se android svidi, moram isprobati svaki jebeni mobitel svakog proizvođača? jea rajt, lud sam...

Citiraj:
Diskutabilno je što smatraš bloatwareom,hbg.
Bez lagga ima popriličan broj androida na stocku, bez rušenja - osim nekoliko custom romova, loših i neprovjerenih, nema ni toga na velikoj većini uređaja koje sam imao (pričam o androidima ofc, a tu smo na priličnom broju mobitela unazad 4g).
Pozivi funkcioniraju na svima, ne znam što te mučilo, to je osnovni princip mobitela.
Grijanje u razgovoru - niti sa jednim - grijanje dok se gejma ili bencha nešto - svi quad core-ovi unazad godinu i kusur.
Potpuno funkcionalni mob je sve i jedan, ovisi samo kolika imaš očekivanja od čega, zato si se ti našao u l820, a ja nisam mogao probavit (između dosta tog još)fact da nemam hbni file explorer na wp8 mobu i zato ga se riješih i ne uzimam taj os pod ozbiljno do daljnjeg, dok ne popeglaju masu stvari još. No neću o tome, nije tema, tema su android mobiteli.
Razgovori - nemogućnost javljanja, sugovornik me ne čuje ili ja sugovornika ne čujem
Moja jedina očekivanja su da mi mob "out of the box" radi kak treba. A to nijedan od mojih android uređaja nije bio sposoban.
Uostalom, gledaj low end android i low end WP8, povuci paralelu i reci mi koji radi bolje

Citiraj:
1. Da'l to treba nokii ili ne, javna je tajna da se nokia već godinama bakće sa testiranjima androida na svojim uređajima. I normalno da bi takav uređaj bio dočekan širokih ruku, obzirom na tradiciju i kvalitetu nokiinih uređaja.
2. As i said before - premali ti je uzorak, a i low end uređaji nisu neko cvijeće za usporedbu, obzirom na kompleksnost os-a i različitost platformi i milijun varijacija s hardverske strane. O sintetici i ostalim glupostima nije nitko ni pričao, pogotovo jer tu dolazi onaj dio priče - ovisi što tko očekuje od uređaja i kupuje li low end ili nešto bolje, a i benchevi su totalno zanemariva stvar, bitno je ponašanje uređaja u svakodnevnom radu i aplikacijama.
1. to testiranje nokije s androidima mi je na razini bigfoot-a. Svi pričaju o tome, a ni traga ni glasa.
2.1. zar ja trebal izmijeniti stotine uređaja da bi otkrio koji ne šteka out of the box?
2.2. Tu se slažem, ponašanje uređaja u svakodnevnom radu je najbitnije, al opet, to nisam mogao dobiti na droidu. Na androidu sam dobio file explorer, drkarenje po sys appovima i raznorazne napredne mogućnosti koje MENI stvarno ne trebaju.

I opet, zar moram još jednom napomenuti da je MENI, za MOJE potrebe, android smeće? Generalno je dobar sistem ako ti trebaju neke napredne mogućnosti, ali meni to stvarno ne treba.
domis je offline  
Staro 12.12.2013., 20:41   #6464
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
da, začudo mi nije bio cilj trollati, vjerovao ti to ili ne.
jednostavno, boli me ona stvar za ono što ti misliš, nemam živaca opterećivati se tuđim mišljenjem
Obzirom da ti je zadnjih 30ak postova 99% troll, zato sam ti to napisao

Citiraj:
Znači, da mi se android svidi, moram isprobati svaki jebeni mobitel svakog proizvođača? jea rajt, lud sam...
Ne, ali suditi na osnovu 2 low end moba i 1 sa promašenim čipsetom je smiješno, priznao to ti ili ne.

Citiraj:
Razgovori - nemogućnost javljanja, sugovornik me ne čuje ili ja sugovornika ne čujem
Moja jedina očekivanja su da mi mob "out of the box" radi kak treba. A to nijedan od mojih android uređaja nije bio sposoban.
Nikad doživio gore navedene probleme, na desetostruko većem uzorku od tvog.

Citiraj:
Uostalom, gledaj low end android i low end WP8, povuci paralelu i reci mi koji radi bolje
Smiješno. Prvo, jer je kod androida raspon hardvera, što sam ti već napisao, stoput veći i kompliciraniji nego u slučaju wp8 di su najstrože zadani parametri, procesor, ram, gpu. Drugo, jer se radi o vidno različitim os-ovima, od mogućnosti, do funkcionalnosti. Treće, i najvažnije, low end kod wp8 starta sa 2 jezgre i 512mb ram-a, za kudikamo lakši i ZATVORENI os, vs 1 jezgre i to sa 40% manjim taktom cpua i 256mb ram-a, za otvoreni os sa beskrajem varijanti i mogućnosti.

Citiraj:
1. to testiranje nokije s androidima mi je na razini bigfoot-a. Svi pričaju o tome, a ni traga ni glasa.
2.1. zar ja trebal izmijeniti stotine uređaja da bi otkrio koji ne šteka out of the box?
2.2. Tu se slažem, ponašanje uređaja u svakodnevnom radu je najbitnije, al opet, to nisam mogao dobiti na droidu. Na androidu sam dobio file explorer, drkarenje po sys appovima i raznorazne napredne mogućnosti koje MENI stvarno ne trebaju.
2.1 - ne, ali isto tako, napisah gore- suditi na temelju 2 lowenda je ono, cirkus. A još veći uspoređivat 'low end' sa 2 jezgre i 512mb rama sa low endom sa 1 jezgrom na 600mhz, 256mb rama.
2.2 - jasna stvar, zato i postoje različiti os-ovi i različiti mobiteli da bi se svatko našao u nečemu, ali to onda nije razlog za pljuvanje, imho, neutemeljeno, po nečem što se tebi osobno ne sviđa.

Citiraj:
I opet, zar moram još jednom napomenuti da je MENI, za MOJE potrebe, android smeće? Generalno je dobar sistem ako ti trebaju neke napredne mogućnosti, ali meni to stvarno ne treba.
Ne treba ti, ali onda ne treba ni ranta i flejma ovdje po temi za nešto što ne koristiš i ne zanima te, jel tako? Ja se držim van teme o wp8, tj pisanja po istoj, kulturno čitam što se piše i čekam hoće li riješiti stvari koje me smetaju da opet kupim uređaj na tom osu ako to riješe naravno. Ali nećeš me već odavno vidjet kako idem tamo nekog kome paše taj os uvjeravat kako tu masu stvari ne valja ili ne postoji. Ili pisati neutemeljene kvazičinjenice ko ti sad tu gore, a sve jer ti se android, eto, ne sviđa...
NHF, ali tak je.
Staro 12.12.2013., 20:56   #6465
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Vecina tu gore navedenih problema nema veze sa samim Android OS-om. Evo meni recimo se mob nikada, ali bas nikada ne rusi. Pozivi najnormalnije funkcioniraju i ne grije se dok razgovaram. Stock rom je u pitanju. Rekao bih da je ovo tocno za veliku vecinu uredjaja koji vrte Android OS. Lag mu je boljka ali i WP ima svojih musica, i to ohoho koliko. Neki bi cak isli toliko daleko i nazvali ga poluproizvodom Stoga mi zapravo uopce nije cudno zasto se "svi loze na taj Android".
Rista je offline  
Staro 12.12.2013., 20:57   #6466
domis
Premium
Moj komp

dobro, u pravu si jopis...
namjerno sam došao trolati na temu Android mobiteli
flejmam i rantam bezrazložno protiv Androida jer nisam isprobao dovoljno velik uzorak mobitela
tek sad vidim da je android mnogo bolji sistem, tek sad dok si mi ukazao činjenicu da droid radi na puno većem hardverskom opsegu, a ne unutar definiranih parametara.
također je android puno bolji jer je otvoren sistem, ko bi rekao, nisam to znao.

Zadnje izmijenjeno od: domis. 12.12.2013. u 21:03.
domis je offline  
Staro 12.12.2013., 21:16   #6467
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
dobro, u pravu si jopis...
namjerno sam došao trolati na temu Android mobiteli
flejmam i rantam bezrazložno protiv Androida jer nisam isprobao dovoljno velik uzorak mobitela
tek sad vidim da je android mnogo bolji sistem, tek sad dok si mi ukazao činjenicu da droid radi na puno većem hardverskom opsegu, a ne unutar definiranih parametara.
također je android puno bolji jer je otvoren sistem, ko bi rekao, nisam to znao.

Kako bi troll mogao vodit konstruktivnu raspravu
Staro 13.12.2013., 07:42   #6468
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
deca, malo lakše
tor je offline  
Staro 13.12.2013., 08:36   #6469
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Nisam htio otvarati novu temu pa pitam ovdje. Kolika je razlika između class 10 SD kartica i sporijih? Naime imam 2GB (ne piše koji class) karticu iz starog mobitela i sad sam kupio huawei y300, pa me zanima koliko gubim na performansama ako ostavim staru SD karticu u odnosu na novu class 10.
Buger je offline  
Staro 13.12.2013., 08:42   #6470
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Osjeti se razlika, radije na class 10 odi.
Brko je offline  
Staro 13.12.2013., 08:43   #6471
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
Nisam htio otvarati novu temu pa pitam ovdje. Kolika je razlika između class 10 SD kartica i sporijih? Naime imam 2GB (ne piše koji class) karticu iz starog mobitela i sad sam kupio huawei y300, pa me zanima koliko gubim na performansama ako ostavim staru SD karticu u odnosu na novu class 10.
http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital
Ukratko, broj iza natpisa class znači brzinu koju kartica može ostvarit u MB/s.
Staro 13.12.2013., 10:41   #6472
Mikeyy
Premium

Datum registracije: May 2006
Ja nisam dobio dojam da se išta osjeti dok sam imao SGS2 koji je koristio karticu samo za pohranu.
Možda je i nešto utjecalo na HTC Desire sa custom rom koji SD koristio kao proširenu memoriju telefona.
Mikeyy je offline  
Staro 13.12.2013., 11:15   #6473
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Ja nisam dobio dojam da se išta osjeti dok sam imao SGS2 koji je koristio karticu samo za pohranu.
Možda je i nešto utjecalo na HTC Desire sa custom rom koji SD koristio kao proširenu memoriju telefona.
Word. Na Desireu sam osjetio razliku zbog ovoga što si spomenuo, dok sam na SGS2 gurao nekoliko kartica i nije da se primjeti neka razlika. Uzeo sam class 10 samo zbog bržeg kopiranja preko sd card readera.
Staro 13.12.2013., 16:58   #6474
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Mene zanima osjetili se se kakvo usporenje prilikom korištenja aplikacija pohranjenih na SD karticu class 2 ili 4 u odnosu na class 10. Ali svejedno planiram kupiti neku manju class 10 karticu ako je nađem za cca 50 kn (vidim da ih ima i za 30-ak kn, 4 GBali u ZG). Mobitel mi ionaku služi za pozive, internet, viber i mail.
Buger je offline  
Staro 13.12.2013., 18:48   #6475
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Daj tih par kuna za veci class Buggy ;D
kasko je offline  
Staro 13.12.2013., 19:27   #6476
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Staro 13.12.2013., 20:57   #6477
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
Mene zanima osjetili se se kakvo usporenje prilikom korištenja aplikacija pohranjenih na SD karticu class 2 ili 4 u odnosu na class 10. Ali svejedno planiram kupiti neku manju class 10 karticu ako je nađem za cca 50 kn (vidim da ih ima i za 30-ak kn, 4 GBali u ZG). Mobitel mi ionaku služi za pozive, internet, viber i mail.
Osjetit ćeš drastičan pad performansi u benčmarcima
Staro 13.12.2013., 21:46   #6478
M.Vlahovic
Premium
Moj komp

može li neki savjet pri kupovini galaxy s3
gledam kako mi je najpovoljnije to uzeti
ove pretplate nisu neka ušteda, jer mogu jeftinije proć svezajedno(računajući 2godišnji trošak na mob i tarifu) ako uzmem posebno mob u oglasu i neku posebno tarifu, žestoku npr tarifu na tomatu(104 kn mjesečno 3 gige 1500sms i poziva i bez uspostave i bez obveze).

ali sad me muči može li me šta zajebati pri kupnji toga u oglasu?
vidim da ih ima po 2300kn
kaže nov zapakiran garancija sve mreže
je li 2300 uopće jeftino?
koji drugi mob u tom rangu bi možda bio dobar, iste ili bolje performanse, makar se cura baš zapalila za njega ali možda ako ima nešto bolje jeftinije da ju nagovorim na to

mislim si, ako prodavač je voljan da se nađemo tamo di vrijedi garancija i da provjerim na licu mjesta da to vrijedi i seriski borj i sve,
šta bi me još moglo sjebat da provjerim prije kupnje?
jel mora biti neka naljepnica netaknuta? ili se to otvara pri ovjeravanju garancije?

i koji softver bi trebo/ne bi trebo bit na tom s3 i9300?
kolko može bit dobra kopija da me zavara, nemam previše iskustva s tim mobitelima.....?
ali mislim si ako vrijedi garancija u nekom poznatom servisu da mi tamo na licu mjesta potvrde da je to sve orginal i da vrijedi
šta ako je mob iz nekog dućanćića nepoznatog, kako garancija tamo ide??
jel bi se mob trebo dat upalit ili bi trebo bit skroz prazna baterija? inače sve elektronično novo kad sam uzimo je bilo već poštenski puna baterija ali ne znam sad sa ovim novim mobitelima i to

Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 13.12.2013. u 21:53.
M.Vlahovic je offline  
Staro 13.12.2013., 21:54   #6479
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor M.Vlahovic Pregled postova
može li neki savjet pri kupovini galaxy s3
gledam kako mi je najpovoljnije to uzeti
ove pretplate nisu neka ušteda, jer mogu jeftinije proć svezajedno(računajući 2godišnji trošak na mob i tarifu) ako uzmem posebno mob u oglasu i neku posebno tarifu, žestoku npr tarifu na tomatu(104 kn mjesečno 3 gige 1500sms i poziva i bez uspostave i bez obveze).

ali sad me muči može li me šta zajebati pri kupnji toga u oglasu?
vidim da ih ima po 2300kn
kaže nov zapakiran garancija sve mreže
je li 2300 uopće jeftino?
koji drugi mob u tom rangu bi možda bio dobar, iste ili bolje performanse, makar se cura baš zapalila za njega ali možda ako ima nešto bolje jeftinije da ju nagovorim na to

mislim si, ako prodavač je voljan da se nađemo tamo di vrijedi garancija i da provjerim na licu mjesta da to vrijedi i seriski borj i sve,
šta bi me još moglo sjebat da provjerim prije kupnje?
jel mora biti neka naljepnica netaknuta? ili se to otvara pri ovjeravanju garancije?

i koji softver bi trebo/ne bi trebo bit na tom s3 i9300?
kolko može bit dobra kopija da me zavara, nemam previše iskustva s tim mobitelima.....?
ali mislim si ako vrijedi garancija u nekom poznatom servisu da mi tamo na licu mjesta potvrde da je to sve orginal i da vrijedi
šta ako je mob iz nekog dućanćića nepoznatog, kako garancija tamo ide??
za 200kn više ga imaš novog u dućanu, ako te već toliko brine kupnja preko njuške

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline  
Staro 13.12.2013., 22:05   #6480
M.Vlahovic
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor daxxx88 Pregled postova
za 200kn više ga imaš novog u dućanu, ako te već toliko brine kupnja preko njuške
vidi vidi, opće se nisam sjetio to pogledati
čak mislim da je to dućan di radi enis, možda mi može sredit neki popust

a znači nema ništa bolje u tom cjenovnom rangu
da je tak fensi i to, ekran dobar i sve to skupa
M.Vlahovic je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno