|
|||||||||||
|
|
#4412 |
|
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ne znam lažu li specifikacije ali Timmy E82 -svega 7mm debljina -novi četverojezgreni procesor s dvojezgrenom grafičkom -13mpx i 8mpx kamera (vjerojatno stvarno 8 i 5mpx) -ekran 1280x720 -170$...
|
|
#4413 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije mi jasno zašto toliko škrtare sa internom memom? Nije da dodatnih 4 ili 8Gb košta 100$.
|
|
#4415 | |
|
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Evo 5. dan da mi tracking ne radi, kontaktirao support na geekbuyingu i kazu mi da se vidi na Deutsche post Sendungsstatus. Stvarno, ja utipkam svoj tracking i kaze sljedece: Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#4416 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I kad ga naručuješ? Vrlo interesantan mi je, ali dok netko ne napravi neki review nema čamse da iskašljem tu lovu ![]() P.S. jeli to sa novim procom?
|
|
|
#4417 |
|
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ispao mi tronsamrt ts7 danas i display mi otisao. Znaci touch radi odlicno ali display je promjenio boju,u desnom dijelu ekrana imam crne crte.Ima li kakve nade za popravak i mogu li narucit taj dio koji je otisao posebno?
|
|
#4419 |
|
Truth is out there!
|
Pm-aj me kad budes slobodan. Ima netko drugi prijedlog ili link di mogu narucit display
|
|
#4420 | |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
http://www.tronsmart.com/Contact a ima i GeekBuying: LINK |
|
|
|
|
|
#4421 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Prati tu i za par dana ce biti na ips-u. |
|
|
|
|
|
#4422 | |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Nemam šta oprobavati. Jedan sam već posla nazad stiga im u kinu jučer u poštu. A ovaj video sam poslao jučer evo danas mi još ništa nisu odgovorili. I tražit ću ih kad im i ovaj pošaljem nek oba zadrže a nek u zamjenu pošalju jedan thl w100. Jel kod tebe isti mobitel? |
|
|
|
|
#4424 |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
da isti radio dobro 10 dana a od jucer poceli problemi kako si ga poslao samo mobitel ili sve i u čemu da li ima u pošti kakva kutija ili koverta veca |
|
|
|
|
#4425 |
|
Premium
|
MediaTek predstavio novi octa core čipset - MT6595 http://www.unwiredview.com/2013/12/1...dy-in-january/
|
|
#4426 | |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Truth is out there!
|
ima netko kupon za geek?
|
|
#4428 |
|
Registered User
|
ja sam sve stavio u jedni malu kartonsku kutiju sa onom pucketavom zastitom nisam slao plavu kutiju u kojoj je dosao... nisam slao avionom nego obicnom izaslo me 15km ili 60kn. avionom je bilo 35km. za 10 dana evo pokazalo da je stigao u kinu beijing ![]() Sad cemo vidit sta ce geek reci. Sta mislite jel to do ovog 6582 proca... |
|
|
|
|
#4429 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
#4430 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Ajme sramote, vec vidim da ce meni bit sve ok i kad ga poklonim za bozic, nakon par dana njesra |
|
|
|
|
#4431 |
|
Registered User
|
Mislio sam svi sa 6582 da nakon 10ak dana polude. Drago mi je čuti da nije do toga ![]() |
|
|
|
|
#4432 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
#4433 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Je li ijedan od telefona kome radi normalno duze od 3 mjeseca? Kad kupujes ove kineze, kao da uzimas macka u vreci. Meni je HTC Desire pao jedno 10 puta, klincima jos barem dva puta toliko. Flashao sam romove jedno 60-70 puta, nikad problema. Unda? |
|
|
|
|
#4434 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni sve 5 na thl w100 već 4 mjeseca |
|
|
|
|
#4435 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Sestra od kolovoza ima Haiera w910, padao mobitel par puta i za sad radi ko avion. Osobno mislim da pored mobitela koji se sad pojavljuju za naručiti s Amazona ( Moto G, Samsung Ativ S...) za otprilike 1300 kuna Kinezi su isplativi samo ovaj prvi rang do nekih 140 dolara.
|
|
#4436 |
|
Premium
|
Frendu se Cubot One star par mjeseci neće puniti niti ga može upaliti. Probano s nekoliko različitih punjača, preko kompa - 0 points. Čajniz hoće YT snimku da to vidi, a onda ćemo se dalje dogovarati.
|
|
#4437 | |
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() i baš je heavy duty mobitel u punom smislu riječi i još mi stari veli da mu nabavim još jednom ako se ovom ipak kaj dogodi...Pa pošalji mu yt snimku... ti barem možeš to snimit za razliku od yt dokazivanja random reboota... |
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni iocean x7 radi normalno evo 3 mjeseca, samo je usporio dosta, kao i svaki android kojeg sam koristio do sad, ako nema svjezi rom
|
|
#4440 |
|
Premium
|
Probao sam punjač od SGS3 (5V/1A) i S3 Mini (5V/0,7A). Ne trza. Čekam da vlasnik kaže šta će s njim tj. da li će ga poslati nazad ili ne.
![]() |
|
|