|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Graficka???
Koju graficku da kupim za novi komp, bitno mi je da je PCIE i da je dosta brza i TIHA? Gledao sam Leadtek PX6600GT TD, GF 6600GT i Gigabyte GF 6600GT PCIE, Gainward Ultra/1960 XP GS, GF 6600GT PCX... ne znam koja je najbolja od ovih, molim za pomoc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Gainward ti je sigurno glazna to znam jer iman 6800, a ljudi govore da Leadtek ima najbolje hladnjake i najtise, a za ostale neznam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo gledao sam test grafickih kartica u BUG-u od proslog mjeseca i vidim da je Leadtek WinFast PX6600GT TDH Extreme Edition postigla odlicne rezultate, cak bolje od HIS Radeon X800 IceQ II Turbo Edition i malo losije od Leadtek Winfast PX6800 TDH, kakva je ova graficka kartica i dali je tiha pri radu? Evo gledam i nije mi jasno u Ve-mila za nju daju 1 god garancije a u HGspota 2 god, a razlika u cijeni je 13 Kn??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Gigabyte GF 6600GT PCIE ima dosta glasan vent i ne-OC-ana ide do 80°C, ali za cijenu leadteka mislim da mozes kupiti i tu gigabyte grafu i zalmana vf700-cu :clap: time rijesis i buku i zagrijavanje i mozes clockat do ibera! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
A jel si razmislo o Galaxy Glacier, je da je malo veca al sigurno se manje grije i tiha je jer ima ugrađenog silencera. Ak uzmes Leadtek neces fulat, kartica meni radi stabilno, tiha je, jedino sta se nekad oce zagrijat. Neces fulat ni s jednom od te dvije. Samo mi nije jasno kak je ta Leadtekova kartica mogla imat bolje rezultate od X800 i 6800gt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ako je Leadtekica 6600GT Extreme tiha, uzet cu nju jer je dosta brza, a po testovima u BUG-u MALO je brza od HIS X800 a malo SPORIJA od Leadtek PX6800 TDH... ako ima jos neko koji komentar neka kaze, jer ne vidim koja se jos kartica iplati za 1500 Kn... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Razlika u cijeni nije velika između te dvi,al ja bi išao na 6600 GT i još uštedio 200kn Testove su radili na Doom 3,HL2,i Pacific Fightersima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
To ti i nije neka smjernica po kojoj bi se trebalo ravnat
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
A sta onda uzet za 1500 KN? Kakve su X700 kartice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
ja sam ti sam reko da 6600gt nemre bit bolja od x800 al nju ni nemres kupit za 1500kn Il ak ti se da igrat sa grafickom kupis 6800le pa mozda otkljucas koji pipe
Zabranjene reklama u sigu. Zadnje izmijenjeno od: ZED. 20.07.2005. u 01:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Evo bas gledam u cjenik od HgSpota i ima Sapphire Radeon X800 za 1800 Kn, dok Leadtek WinFast PX6600GT TDH Extreme kosta 1530 Kn, e sada sto se vise isplati kupit? Kako se cuje x800 i kakve su joj perfomanse naspram 6600GT Extreme i dali vrijedi tih dodatnih 270 Kn? Hvala svima na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 20.07.2005. u 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
@JC Denton Puno ti hvala na linkovima ![]() Ovdje na testovima vidim da dosta hvale Gigabyte Radeon X800, prvo zato sto ima tvornicki povisenu memoriju sa standardnih 700 Mhz na 960 Mhz, sa time dobiva bolje rezultate nego Sapphire X800, i apsolutno je tiha......ali se vise grije ![]() Jos da joj je otkljucat preostale 4 pipe postizala bi skroz iste perfomanse kao i Gigabyte X800XL koji skuplji gotovo 90€ Kartica kosta u Ve-mila 1970 Kn sa 2-godisnjim jamstvom, po meni ovo je skroz povoljno, ispravite me ako grijesim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Vec sam se ponadao ali nije, evo bas gledam cijene u Linksu i najjeftinija PCIE graficka od serije 6800 GT je Gainwardova i kosta 2650 Kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Da da PCIE je u pitanju, jer slazem komponente za novo racunalo.... |
![]() |
![]() |
|
|