|
![]() |
#1052 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Moze, a ti to ne mozes znat dok god paket ne dode na carinu pa ti ga oni otvore |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Kužim da bi bilo teško raditi sa tako velikom zalihom,ali onda brate mili nemoj lagat da šipaš u roku dan,dva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Registered User
|
Ne može manipulirati sustavom praćenja, uostalom i sam možeš provjeriti na hrpi sajtova broj, jedino ti može poslati lažni/krivi/tuđi/nepostojeći broj pa te na taj način zezati. Ali ako TN pokazuje na našem ipsu da je paket stigao u HR, vjerojatno je sve OK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Isti je TN cijelo vrijeme.. Na kraju krajeva, mogu podići claim do 27.12. pa ćemo vidjeti hoće li doći u ovih 20ak dana.. Dispute ne zatvaram ni u ludilu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Antimićanin
|
Ako je kod nas, najkasnije do 20.12 bi ga trebao dobiti, uključujući i carinu. OK 99% sigurno, onih 1% je da ti se paket zametne ko našem kolegi flajpanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
19.11.2013. naručen preko Banggood-a. U kojoj državi je mobitel? Da li da dignem case za nekoliko dana. Od 03.12.2013. je isto stanje sa tracking numberom. https://imageshack.com/i/f5s5eup
![]() |
#1059 |
Premium
|
U Singapuru je i ceka put za svicarsku. Ocito je da mob nisu imali na lageru pa su ga poslali nakon 10ak dana. Put od Singapura do svicarske moze trajat 10, 15 dana... zlatno pravilo prije narudzbe je ispitati je li mob dostupan, ocito da to nisi napravio, pa ti u startu sve kasni 10 dana. Kejs dizi za novu godinu, ne prije. Kad bi ga svi dizali tako lako di bi nam bio kraj |
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Premium
|
E jbg. Za ubuduce ces znat. Prva stvar prije ikakve konverzacije nek vam bude "is this phone (onda link telefona) on stock?"ako je odgovor yes, tek tada se nastavlja razgovor |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Premium
|
Iskustvo s antelifeom
Iskustvo s antelifeom mi je dobro i lose. Dobro: poslali odmah drugi dan TN, u roku 2 tjedna od placanja je bilo u ZG. Odlicno zapakirano, kutija u kutiji s mjehuricima. Sve je na broju i mob radi kako se spada. Loše: Nisu me uopce dozivili. Napisao sam im upute kako da salju(sto da napisu na paket - fora koja je prosla frendu) i do koje vrijednosti da deklariraju. Takodjer, ako im nesto od toga ne pase da mi se jave prije slanja da se dogovorimo. U odgovoru su mi napisali da su poslali sa deklariranom vrijednoscu 30$ jer je EU carina striktna i ne mogu spustiti nize. Paket je dosao sa deklariranom vrijednoscu 30€ i opisom cellphone. Naravno, Slavko je zabio, vjerojatno bi i bez toga, ali ovako nisam imao nikakve sanse i zato sam ljut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Registered User
|
Jedino što nema "fora" koje prolaze ili ne - ili imaš sreće ili ne, ne obaziru se uopće na carini na to što piše na deklaraciji već ga otvore ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Premium
|
Ne vjerujem da bi prosla ijedna kutija na kojoj pise cellphone i 30€. Nek me neko proba opovrgnut. Nevjerojatno mi zvuci da im je eci-peci-pec jedini kriterij kod slicnih tezina/velicina i da mozes napisat gold bar - 10000€ i proci liso... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Moj paket sa ZTE 967s nisu otvarali, a ipak su trazili "Invoice". Rentgen radi svoje.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Premium
|
Kod mene je obratno; moj su otvarali, a pisalo je cellphone...To su prek rentgena vidjeli. Mozda je pitanje carinika, koji zeli vidjeti i koji ne zeli...rentgen i paket. Drug brko valjda uvijek naleti na jednog takvog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Premium
|
Meni su dva otvarali, a dva nisu. Na sva četiri sam platio pdv. Na dva je pisalo gift 20$, na jednom phone accesories a na jednom ništa . Tako da to sto piše ne znači ama baš ništa |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Premium
|
Točno tak,čista sreča je u pitanju.Moj xiaomi je bio zapakiran u tri kutije i ja sam se namučio da ga raspakiram,kao one ruske figurice bačuške ali vidi se na rentgenu kaj je unutra ili nije otišao na rentgen kad je došao bez slavka. Nema tu pravila i nema poznate šeme. i dobar je xiaomi,jeb... dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
Registered User
|
Meni je recimo bez PDVa prošao 10.1" tablet u ogromnoj kutijetini, a pisalo je 15$ ebook reader. Osim još jednog mobitela, na sve ostalo (9-10 paketa) plaćen je PDV iako je na svakom pisalo nešto različito, i cifra i opis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Premium
|
Dear, Thank you for your order 1188820 . We are sorry that the logistics tracking system still have problem now.How about we send you 100 points as a gesture of good will? Evo kako Banggood pokazuje dobru volju,poruka me toliko raznježila da sam im odmah poslao odgovor da mi vrate lovu da se ne natežemo preko pay pal-a. Namijem te na k.... zajedno sa 100 bodova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | |
Guest
|
Citiraj:
ja ne kužim zakaj se natežeš s njima preko mailova ili chat-a kad znaš da nebu niš od toga. tako sam i ja probao. pa sam na kraju morao otvoriti paypal claim jer kada sam otvorio paypal case niti tamo nisu ništa pisali. pa sam na kraju putem claima dobio lovu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1076 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Dabomba, naručio si 5.12 jer ja imam manji broj trackinga a naručio isti dan. Prošlo je svega tjedan dana i dali ti krivi tracking number. Big deal. Znalo se dogoditi da dođe i na carinu i dobiješ pismo s drugim trackingom a tebi na stranicama stoji i dalje krivi broj. Strpi se, ako ne dobiješ paket u roku 44 dana digni paypal case. Nemoj nas gurati na crnu listu. Što si naručio da ti je tako hitno?
![]() |
#1077 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ja isto ne kuzim ljude, ako ste vec narucili iz kine, s tim ste pristali na moguce cekanje i do 45 dana, a moguc i ne dolazak stvari, a za to postoji paypal, nije bezveze postavljen broj od 45 dana za dizanje casea. ako vam je hitno, nemojte narucivat iz kine i bok, ovako dizanjem caseova selleri vise nece htjet slat u hrvatsku, pa ni mi strpljivi necemo moc narucit nista... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Jasno da je idiotizam prijavit paypalu prije 40-tog dana od kupnje, ali nakon... ne znam što bi me spriječilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Nije problem u dizanju case-a nakon 40 dana. Problem je kada nakon 12-13 dana od kupnje ljudi dizu case jer im se tracking nije pomaknuo i takve stvari. Pogotovo sada kada su guzve pred blagdane i sve zivo i nezivo u postanskom prometu kasni na nivou Europe a kamoli iz Kine i ostalih slicnih zemalja. Naoruzati se strpljenjem, 25-30 dana je prakticki normalno da poslijka putuje do adrese kupca. Tko to ne moze cekati najbolje da ne narucuje uopce |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |