|
![]() |
#2911 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2913 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ne,a najgore je kad mi velew BMK za facebook,al zbog iste stvari mi ni Whatsapp ne radi kak spada(imam službeni ATIV S sada tak da znam o čem pričam). Ali glavno da tu svima bez problema radi. Već sam rekao...i ponavljam,,,Microsoft će vam sigurno platiti masnu lovu ako svima u svijetu riješite problem određenih push poruka.... Da se ne ponavljam. |
![]() |
![]() |
#2914 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Po zadnjim postovima ne vidim da ljudi imaju toliko problema sa notifikacijama, većinom su to neki izolirani slučajevi. Ja imam Lumiu 920 i nemam nikakvih problema. Niti jednom nije Whatsapp zakasnio ili da nije stigao notifikejšn. Viber je druga priča... isto redovito stignu notifikacije ali se poruka ne pojavi u samoj aplikaciji pa je moram ugasiti i ponovno upaliti pa da se refresha. Opet, to više ima veze sa loše isprogramiranom aplikacijom nego sa WP8.
#2915 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Tako je whatsapp radi savršeno, dok viber nikako. Sa APP "facebook beta" od microsofta, meni uredno rade sve obavjesti za fejs, ne kasne nimalo. L920 |
![]() |
![]() |
#2918 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Super slika Mar...ovako na prvu da mi neko kaže da je s mobom slikano mislio bi da me zeza...Lumie ubijaju sa svojim kamerama...svaka u svom cjenovnom rangu...ja imam entry level 520 pa slike (a posebno video) izgledaju dosta bolje nego na iphoneu 4....čak i pod umjetnim svjetlom.... |
![]() |
![]() |
#2920 |
Sremium
|
Fenomenalne slike radi taj mobitel...ali i košta dosta para....i sad kad pogledaš na prvu kompaktni fotići ti više i ne trebaju (iako i dalje rade nešto bolje fotke od najboljih kamera na smartfonima). Jedino ne vidim kako će riješiti problem sa stabilizacijom..jer mobiteli su dosta lakši od npr. kvalitetnog superzoom kompakta.....a s laganom težinom još je npr. teže dobiti stabilnu video snimku...ja i za superzoom koristim ručni stalak nekad...dslr i kompaktne dslr-ove nema smisla uopće spominjati u ovom kontekstu fotkanja "obiteljskih fotki i turističke fotografije".....Iako je kod mobitela ta praktičnost najbolja stvar. Stalno ti je u džepu i fotkat možeš u svakom trenutku dok bilo koji fotić (pa bio to i mali ultrakompakt) ne nosiš uvijek sa sobom... |
![]() |
![]() |
#2924 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2925 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Igrao sam se jučer u Austriji s 1520. Prevelik, jednostavno prevelik. Pored Xperie Z Ultra je još upotrebljiv, ali ja stvarno ne znam kome takva mrcina treba i ono najvažnije, gdje ga nosi? ![]() Meni je limit prednji džep od traperica i ako mi u njega mobitel ne sklizne i lagano se izvadi, sorry, no go. 1020 mi je gornja granica veličine. Ugodna je u ruci i fino ide u džep. Samo da cijena nastavi padati...
#2927 |
Omicron Alpha resident
|
Glance navjerojatnije ne bi radio jer je tu hardverski nešto potrebno da bi Glance funkcionirao. Jedino ako je netko testirao preko Lumie 520 instalirati.
#2929 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2931 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
#2932 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
inace danas je predstavljen i Nokia BH-121 aka "Guru".. BT headset o kojem se sve unaprijed znalo osim cijene... RRP €39 ![]() edit: ono sto se nije znalo, a zvuci jako zgodno.. BH-121 ce na Lumia-ma imat svoj live title (kao i puno skuplji Nokia Purity Pro), preko kojeg ce se moc pratit stanje baterije ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 09.12.2013. u 15:01. |
||
![]() |
![]() |
#2934 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2935 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neka nova Njoka? Postoji i dual SIM verzija. http://wmpoweruser.com/new-low-end-4...ia-on-the-way/ http://www.zauba.com/import-rm-977-hs-code.html
#2936 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
#2937 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
na nokijama je navigacija baš navigacija, a ne ono google maps smeće ili "legalno" nabavljeni app koji kosta u prodaji 50-100$ a ne radi tak dobro ![]() a što se tiče brzine nalaženja i preciznosti, mogu ti samo reći da je na L820 puno brže i preciznije nego na HOX-u ![]() |
![]() |
![]() |
#2938 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene ta navigacija svaki put ugodno iznenadi. Bio u Austriji prije par dana i odlučio staviti na airplane mode pa vidjeti koliko će joj trebati da nađe gdje sam. Niti 10 sekundi. Kad se spojim na mrežu, onda 2-3 sekunde (bez mobilnog interneta).
#2939 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Ja moram priznati da sam imao par puta neugodne situacije sa navigacijom, jednom sam se navigirao do Vrbika u Zagrebu (kad sam kupio WP) da testiram navigaciju, i usmjerila me sa Slavonske avenije na nadvožnjak prema Vrbiku XIII, a taj nadvožnjak nije spojen sa slavonskom nego ide iznad nje, a navigacija je vodila kao da su ceste spojene. Nerijetko me pošalje kroz jednosmjernu ulicu u zabranjenom smjeru. Takve male failove sam još par puta doživio na područjima drugih gradova. |
![]() |
![]() |
#2940 | ||
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
Posebni volume control dolazi sa WP8.1 Za vibru nemam blage ![]() Citiraj:
Cijena - kad bi bile malčice jeftinije onda bih i uzeo... ovako mogu čekat eventualni neki popust ![]()
![]() |
|
|