|
![]() |
#4292 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4293 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Ali vidim da se specke izmedju geeka i pande malo razlikuju. I to u, meni nmajvaznijoj, kategoriji. 3G frekvencije. Na pandi pise 850/2100 a na geeku 850/900/2100. Kako sam ja na t-mobileu vazno mi je da ima geek-ove specke. Ali koje su specke istinite!? BTW, kako ce se taj octa-cor ponasati s baterijom? |
|
![]() |
![]() |
#4295 | |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() Salu na stranu, pricao sam sa jednim carinikom i kaze da doslovno polude za blagdane pa dobar dio paketa ne ocarine u toj guzvi i vece su sanse tada nego u druge periode kada nema tolike guzve. Nema veze, i da naplate PDV opet je to ok cijena. Samo, kada budem trebao slati na carinu racun sa geekbuyinga, moram li im naznaciti da je cijena bila u Australskim dolarima jer je on slabiji od USD? |
|
![]() |
![]() |
#4296 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4297 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam ako ste primjetili, ali Zopo ima dedicirano dugme za okidanje kamere. Jedini mob koji mi pada na pamet da ima nešto slično je XZ.
#4298 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
ima i xperia u, recimo, a ima i lg l5 II. doduse, ona ima multifunkcijsko dugme i onda ti namjestis koja je njegova namjena |
![]() |
![]() |
#4299 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4302 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Ako misliš naručivati provijeri dali je provijereni prodavač jer ima kopija. a i više o njemu češ nači na xiaomi.eu |
|
![]() |
![]() |
#4303 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#4304 | |||
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Pa i nemislim iako ga mogu probat stavit na njušku pa vidit kako ide. Još ću dodat gratis Nokiu X6 16gb ionako stoji doma bezveze. ![]() Kolika je onda forumska cijena? ![]() Treba mi neki mob da mogu slikavati djecu u zatvorenom i pri umjetnom (lošem) osvjetljenju. Probao sa kubotarom i isto katastrofa. Pre dugo okidaju, nema šanse uhvatit trenutak a slika bezveze. Inače na ZTEu je kamera f2.8 zato mu i jest duže vrijeme ekspozicije pri lošem svjetlu. Neznam što je u Cubotu. Brko kakva je kamera na XZ? Ima jedan kinez koji dijeli istu kameru (navodno). Newman N2, Exmor RS kao u XZ 13mpx, to bi trebalo biti dobro. Ostalo isto nije loše Exynos 4412 Quad Cortex A9, Mali 400MP4 (quad) za oko 250$.... |
|||
![]() |
![]() |
#4305 |
Antimićanin
|
To je power button ![]() ![]() ![]() @Necro Pa mislim da bi onda 900 kn bila ok cijena budući daješ još jedan mob sa njime. Što se tiče fotki sa XZ, meni su prejebene. A taj newman n2 je bio meni prvi pick kad sam počeo proljetos pratiti kineze dok još ovdje nije bilo ni govora o njima ![]() |
![]() |
![]() |
#4308 |
Premium
|
cubot one ima na efox-shop za 153 eura i to šalju iz Njemačke mislim da DHL-om znači nema nikakvih davanja, i slanje je besplatno barem tako piše, ima više modela samo pazite da piše kostenlos Versand aus Deutschland |
![]() |
![]() |
#4309 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4310 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#4311 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Antelife ima akciju Xiaomia. |
![]() |
![]() |
#4312 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Na bengu je 175$ One. Nigdje našao jeftinije. Ja si mislim prodati jednog ZTE-a jer je očito bilo glupo naručivati 2. Jedan će ostati roditeljima a jedan ide na njuškalo za 900kn. Samo mi je nekako bed radi te kamere budućeg vlasnika.
![]() |
#4313 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4314 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
A mi i imamo staru verziju jer u najnovojim je DPI 160 a ne 240 u Antutu kao što je nama. Znači imamo stariju verziju. Btw jel netko čuo ili saznao što o novom Zopou od 150$?
#4315 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
meni na bengu pise 140 eura sta je isto sta i 190 $ pardon, u dolarima 184.
![]() |
#4316 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4319 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne vrijedi jer su svi mogući popljuvali tu Lenovo customizaciju Androida. Da radi sporo i traljavo. A tu je još i Intelov chipset koji ima lošiju podršku i performanse od Qualcomma iz te cjenovne klase.
#4320 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Pozdrav ekipa, interesira me sljedeci mobitel. Komentirajte mi sve od konfiguracije, cijene, carine, pdva, dodatni troskovi i cega god se sjetite jos. http://www.geekbuying.com/item/HTM-H...te-322783.html |
![]() |
![]() |
|
|