|
![]() |
#1261 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Real 4:1 s igračem manje. ![]() ![]() Juve..klasika. ![]() Moj dragi CFC ide zicer dalje. ![]() ![]() ![]() United stisnuo petardu. ![]() Shaktar četiri komada R.Sociedadu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 |
Guest
|
![]() ![]() edit =0:5 ..peetardaa |
![]() |
#1264 |
Guest
|
Zabit će Benko, evo svaki čas. ![]() Nego me ovi Seviljski smradovi živciraju, puštaju Estoril da radi što hoće. Ko da 3 razlike vode, a ne 1. Nije ni čudo da im je Hrvat kapetan. ![]() Znao sam. 1:1 u 90. minuti. Već 20 minuta gledam kako se sprema. Tako mi i treba kad se kladim na Rakitića. :P |
![]() |
#1265 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Fatos za Dinamo. |
![]() |
![]() |
#1268 |
Guest
|
neće Dinamo rušit vlastiti narod na kladama opet ![]() |
![]() |
#1272 |
Premium
|
Livči gubi korak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Premium
|
A čuj mogu se nadati ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Opet i opet potvrđuje tko je najbolji igrač lige, a i među tri u svijetu, bez sumnje. Nema što ne radi odlično. Prvi igrač u povijesti lige koji je zabio 3 hat tricka protiv iste momčadi. (Norwich, 3+3+4 gola) Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 05.12.2013. u 03:50. |
![]() |
![]() |
#1282 |
Pod naletima kopita zla
|
Nije nikog ugrizao? Kakva je to tekma? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nisi nikaj komentirao prošlu tekmu s Hull.C ![]() ![]() ![]() Lampard gol i assitencija. I dalje je top klasa koja igra vezu, a trpa bolje od većine napadača. Hazard dva gola i asistencija. ![]() John Terry je prošlu tekmu zabio svoj 50. gol za CFC http://www.chelseafc.com/news-article/article/2979195 Niti jedan gol nije dao iz penala. ![]() Nije prvi na listi pošto ne izvodi penale. http://talksport.com/magazine/featur...yypia-and-more |
![]() |
![]() |
#1283 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Veli ivan da je ovo samo momentary setback najjači Junajted ikad i idu po sve titule!
![]() |
#1286 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1287 |
Guest
|
Jasno je da nam je prioritet osvajanje LP u ovome post-Fergusonovom razdoblju. |
![]() |
#1288 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() issss,odradio si posao bolje nego kombinacija "kebab večera" - "doručak kava " |
|
![]() |
![]() |
#1289 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#1290 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Otiči će vam Mata, Hazard bi bio lud kad bi otišao dok ovako igra. Gledao sam sažetke i užitak ga je gledati. Nisam gledao ![]() Zato je Lampard sigurno polovicu svog maestralnog veznjačkog rekorda zabio iz penala ![]() U usporedbi sa Gerrardom zaostaje, osim goal scoring stavke, al to je većim dijelom zbog penala. Sa obzirom da je to praktički igrač sa staklenim koljenima, dosta je i izdržao bez ozljede. A i ne vjerujem da će Bayern to previše osjetiti, budući da imaju jedan konkurentski klub a sa ostatkom lige brišu pod. Citiraj:
Samo u ovoj sezoni - 9 utakmica, 13 golova, 2 asistencije, 6 MOTM, sa tim da je propustio prvih 5 utakmica sezone u najjačoj ligi na svijetu. Lako za osvajanja, to je samo isprika za ****** da ne prestanu navijati za nekoga. ![]() CR ne osvaja ništa poprilično dugo, pa je evo najbolji, neš ti logike. A CR igra protiv lige prepune prašinara gorih od dinama. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 05.12.2013. u 11:53. |
||
![]() |
![]() |
|
|