|
![]() |
#8581 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ne da se policajcima zajebavati s takvima. Kod tasta na prilaz zgrade redovito parkiraju tako da se jedva pješke prolazi, ono uzak prolaz između zida dvije zgrade. A u zgradi ima dosta starijih ljudi, već se par puta dogodilo da hitna ne može proći itd. Jednom stojimo vani i zovemo policiju da jednom takvom barem kaznu stisnu. 15 minuta nakon toga dolazi neki lik i veli da su ga zvali iz policije na mob da ide maknuti auto. Drugi put, isto mjesto, usred bijela dana, tip hoće autom silom unutra. Na prolazu slučajno stojimo tast, žena i ja i nećemo se maknuti. Tip nas je doslovno autom izgurao na stranu, parkirao, izašli njih dvojica i bez osvrtanja na naše proteste odšetali mirno dalje. Zamisli bezobrazluka, lik nagurava autom pješake da bi parkirao na zabranjenom mjestu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8582 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Ma boli policiju q... Ja sam zvao par puta kad sam u prometu naletio na totalno pijane vozače koji su radili doslovno čuda, i gdje je bilo pitanje trenutka kad će uzrokovati ozbiljnu nesreću. Policija bi me pitala da li je mene pogodio, te nakon mog negativnog odgovora bi rekli da onda dobro za mene i da oni tu ne mogu ništa. Onda bih ja tražil ime i prezime osobe i broj značke, i nakon tog bi "pucala" linija i sl. Frend je bio zamolio jednog kamionđiju da se drugačije stane jer je stao na dio ulice koja nije bila raskopana, a svuda okolo rupe (plin se uvađao) i frajer ti potegne nož na totalni šok mog frenda (frend ostao paf). Frend nazvao muriju i ista priča - da li vas je ozljedio - ne - dobro onda ali mi tu ništa ne možemo - pa ste vi ludi, zar me treba prvo ubit? - bitno je da vama nije ništa. Frend otišel po par susjeda, svi uzeli sjekire, i kad ih je kamionđija videl, zbrisal. Zadnje izmijenjeno od: ozren. 01.12.2013. u 10:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8583 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledam nesrecu tj mjesto nesrece Paula Walkera i ostatke nekadasnje carrere GT. Sunce ti zareno koja je to brzina bila kad je udario u banderu i odbio se u drvo. Pa od tog auta nije ostalo nista osim prednje 2 flege. :/ Pocivali u miru obojica.
![]() |
#8585 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
je snimio NFS do kraja?
![]() |
#8587 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
joj da,u nfs je onaj meth majstor.. ![]()
![]() |
#8590 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Razlika u promjeru će ti biti 31 mm, odnosno auto će ti biti niži 15,5 mm. Kilometar sat će lagati 5-6%, na tehničkom će te zafrkavati jer i sad jedva opraštaju ako "fulaš" za jednu dimenziju, a ti u ovom slučaju fulaš dvije. Ja bih preporučio dimenziju koja je u knjižici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8592 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Jucer su na A1 u lanacnom sudaru poginule 3 osobe, sve tri izasle iz auta ida bi isle pomagat i pokosili ih dolazeci auti bez kontrole zbog neoznacene poledice nakon tunela. Zao mi je bilo koga kad pogine ali ak moze smrt glumca u Carreri GT izazvat tolko postova, onda moze i ovo bar jedan jer se moglo desit bilo kome od nas i ti ljudi kaj su poginuli su heroji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8593 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Izgleda da dvojicu nisu pokosili auti nego su pali s ograde na koju su se popeli da bi signalizirali nadolazećim autima da uspore. Nažalost, pali su u 20 metarsku provaliju. Vele da se jedva hodalo po cesti kakav je led bio. RIP i sućut njihovim obiteljima.
![]() |
#8594 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
http://www.pohrani.com/?k/ly/4511q8J2/image.jpg Kočija na zelenom valu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8595 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Saab počinje ispočetka http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...3-/714312.aspx
![]() |
#8596 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Svi ostali auti lijepe ljetne 17" felgice...pretpostavljam također ljetne. Da li bi zimska guma na navodno takvom ledu u teoriji drugačije/bolje reagirala? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8597 |
|
Nema te gume koja na ledu reagira ![]()
![]() |
#8598 |
Premium
|
I ja sam gledao gume kod tih autiju jer burno reagiram kad vidim pametnjakovice na ljetnim po snijegu i opcenito po zimi, ali nisam nis pisao jer je na ledu pri toj brzini stvarno svejedno koja je guma. Osim ako ima cavle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8599 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8602 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
nedavno sam vidio uživo sve te patvorevine od mercedesa i to je stvarno užasno... a klasa još ajde-de, ali ovo sve ostalo je totalno ružno. jedan od rijetkih autiju koji je uživo gadniji nego na slikama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8603 |
|
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 03.12.2013. u 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8604 |
Moderator
|
pa nisam nigdje raspravljao o ukusima nego sam rekao da je to meni kr tuning firma koja nažalost još uvijek postoji. ne znam za njihovu ukusnu rekreaciju mercedesa. što se samog mercedesa tiče izgubili su kompas skroz... pa na šta liči ova nova e klasa? stražnji kraj stare generacije (kockasti), a naprijed... ne znam stvarno što je to naprijed. pa hyundai je miss septembra za njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8605 |
|
![]() |
#8606 |
Premium
|
Ali zvuk tih Brabusa i AMG-ova... To je čisto zlo - čisti, čisti zvuk zla. Totalno američki muscle, sa dodatkom ekstra zlaaa. Svrš svrš svaki put kad neki prođe... A za gledat, druga stvar. Meni se sviđaju neki AMG-ovi jer je to jednostavno takav auto. A klasa mi je najbolja. Otvori samo ovaj sajt za zvuk... Ali ak nemate subwoofera, niš od toga. ![]() http://www.mercedes-amg.com Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 03.12.2013. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8607 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Čovek iznosi svoje mišljenje, ne raspravlja. A cica veli pravo, ovi svi novi mercedesi su shit estetike i neznam koja je to klasa al oni najmanji su i najsimpaticniji. Ovi veci mi djeluju kao da su napravljeni citavi od plastike, a ne premium kao sto bi trebali biti. Otiso kompas u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8608 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ako je išta onda je Mecka svaka serija sve ljepša. Pitaj malo Mecka korisnike šta misle o novim Meckama, tu ga fitiljiš u prazno. EOD . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8609 |
Moderator
|
oke meni se ne sviđa, vama da... ako netko ide pravim putem (dizajnerskim) to su i audi i bmw koji koriste "stare" linije na moderniji način, a ovi pak izmišljaju. @ati... neš ti pitat mišljenje od ljubitelja marke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|