|
![]() |
#4111 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bruno je po mojem mišljenju prosječan developer, ima znanja da složi sve software-ski, ali nema znanja da otvori mob, zalemi ponešto i skuži kako mob radi od a-z. Ukoliko je developer dobar složiti će "alat" koji će zabilježiti izlazne podatke dok se mob boot-a i pali i to bi mu trebalo biti dovoljno. Na tom principu radi i samo "otključavanje" mobitela ako se nevaram. Ekipa koja je radila na HTC-ovim mobitelima puno je naprednija recimo i mislim da bi ga sredili u roku dva tjedna, ali neće ti na kineze ![]() Bruno je recimo ubacivao guvenore u svoj kernel ako sam dobro vidio na aroma instaleru i napravio par "tweakova" koji su dovoljni kad se tiče porta njegovog roma na naš telefon ili da se poigra malo s našom kamerom. Naišao sam i na nekakav kineski port lenovo roma na naš mob i ako je vjerovati translateu u njemu je promijenjeno nešto oko kamere, kad mi dođe mob budem ga isprobao. |
![]() |
![]() |
#4112 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Što nije Bruno radio i one utilitye za extract/repack boot loga i sl. iz imagea MTK flasha? BTW, zašto bi developer trebao znati lemiti? Serviser mora znati lemiti ![]() Ja sam software developer pa igrom slučaja znam i lemiti, ali mojih 30 koega u firmi baš i ne zna ![]() |
![]() |
![]() |
#4114 |
Premium
|
Nisi me shvatio ![]() Par developera koje sam pratio ranije kad dođu do zastoja ili nedostatka source-a otvore mobitel, prouče arhitekturu i slože nekakav "alat" koji bilježi recimo izlazne rezultate iz bootloadera ili nekakvu drugu perverziju. Na osnovu tih rezultata otključavaju bootloadere, skidaju zaštite, otključavaju mobitele i objavljuju source svog rada kako bi drugi developeri poslije njih lakše radili (s time da ne kopiraju njihov rad ili njih navode i zahvaljuju im se). To nije problem kad ti XDA da mobitel pa ga ti u procesu spržiš, ali ako ga sam kupiš ![]() |
![]() |
![]() |
#4115 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
"Prouče arhitekture" čega? Kakve veze ima bootloader sa driverima za ugrađene komponente u pojedine mobitele? |
|
![]() |
![]() |
#4116 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#4117 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() LINK za lenovo port na V967S. Napravi backup prije instaliranja jer neznam kakav je ROM, možda bude imao bootloop ili nešto slično. |
|
![]() |
![]() |
#4120 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Pozz. Evo spremam se geeku poslati paket nazad. Napisali su mi nemojte slati originalnu kutiju. Jel oni misle na kutiju mobitela(njegovu malu) ili onu smedju kartonsku u kojoj je ta bila... Molim vas brz odgovor ako itko zna. Bio bi zahvalan |
![]() |
![]() |
#4121 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Misle na orginal ambalažu, dakle kutiju i sve što si sa njim dobio. Samo dobro zapakiraš mobitel i to je to. |
![]() |
![]() |
#4122 |
Registered User
|
Dakle ne šaljem malu plavu u kojoj je mobitel i sve ostalo bilo... Ok. Hvala |
![]() |
![]() |
#4125 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4126 |
Registered User
|
Pokazati cu na carini sve mailove i šta bude trebalo. Sve je sačuvano. Već sam im napomenio da ne želim više ovaj uređaj nego neki drugi(rekli su da ćemo vidjeti kad prime ovaj) zato me čudi zašto bi sebi ostavio paket na kojem piše w450... Frulex ako treba adresa pošaljem ti na pp. |
![]() |
![]() |
#4127 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ako je to port sa Lenova A830 onda je to vjerovatno rom koji sam koristio tjedan dana. Jedna velika mana je veliki battery drain, jedva izgura dan. Inače da nije toga jedan od boljih romova, kamera bolja, u postavkama ima do 6mpx. |
|
![]() |
![]() |
#4128 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
#4129 |
Premium
|
Odgovor od Carliva sa XDA foruma: I know there are camera apps that can do that. I even tried one last month but it gives some FCs on gallery, and some other bugs, because you have to change some of the libs too, and that is always a nasty thing. I wasn't impressed by the output of that app (interpolation to 8 mpx). There is an app on playstore (uCam) which do a better job, but is not free, and therefore I couldn't put it in my ROM. If you want to try it you will see is good. Ukoliko netko želi portati aplikaciju za kameru treba paziti na LINK Dva kineska roma sa portanim aplikacijama za kameru i interpoliranim kamerama na 8MP i 13MP: LINK1 LINK2 A sad treba ići i raditi, ipak je petak danas ![]() |
![]() |
![]() |
#4130 |
Registered User
|
Što se tiče kamere na forumu http://kina-gadgets.com ima i recenzije mobitela,našao sam app Leonovo super cam,testiram je već neko vrijeme i mogu reci da mi je dobra. Evo link za skinuti pa probajte https://www.dropbox.com/s/f2np0m2rj0...per_Camera.apk |
![]() |
![]() |
#4131 |
Guest
|
mislim da tu oko kamere nebu previše sreće. određeni modeli jednostavno imaju lošiju kameru i bok. |
![]() |
#4133 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
da javim da sam i ja uzeo w450,naručen 11.11.sa geeka došao mi jučer .. šta se tiće samog mobitela ugodno sam iznenađen kako je izrađen,nisam sad neki pretjerani stručnjak ali za cijenu od 100 dolara prazadovoljan sam..u radu je brz poprilično,tu i tamo se zna kamera zamrznuti koja nije ništa posebno..ovih 8mpix je mrtvro slovo na papiru,slike znaju biti mutne po noći da ne govorim..ali kažem bolje očekivat za 600 kn nema smisla..display je ok,nemam zasad zamjerki..šta se tiče baterije vidit ćemo koliko traje jer sam ga sinoć upalio kad sam ga dobio..bio napunjen do 65% sad je na 30tak..vjerovatno će baterija držat dan..na početku mi je bilo problema sa wifijem,nije ga nalazio ali je sad to sređeno..sad sve štima..isto tako nisam mogao koristit net dok nisam ručno unio postavke,sad i to radi bez problema..to bi bilo to ukratko..ako koga još šta zanima vezano za ovaj mob,neka pita .. |
![]() |
![]() |
#4134 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kako radi GPS? |
|
![]() |
![]() |
#4135 |
Antimićanin
|
Kao i na mok Alkatelu. Koju god aplikaciju da probam, slike su jednako zaqrac. Ako je loše, loše je. Nemre software popraviti katastrofalno loš hardver. |
![]() |
![]() |
#4136 |
Registered User
|
Drug Brko,jesi probao app Lenovo,link koji sam postao,bas me zanima dali ima nekog poboljšanja.Uspio sam snimiti i 1080p ali se moby jako ugrijao kod kamere,proc najvjerojatnije. |
![]() |
![]() |
#4137 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#4138 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4140 | |
Premium
|
Citiraj:
Code:
29.11.2013. 11:44:56 CROATIA 10805 Zagreb CUV Record item customs information (Inb) Retention reason : Invoice missing ![]() ![]() P.S. Probao sam banggood-ovo europsko skladište. Naručio sam micro USB to USB kabal za probu. Naručen 20.11., shipan 21.11. i stigao danas 29.11.. Na tom skladištu nema puno korisnih stvarčica i cijene su malo skuplje, ali ako budete kupovali recimo slušalice za nekih 5-10kn skuplje skratite vrijeme dostave sa 30 na 7-8 dana. |
|
![]() |
![]() |
|
|