|
![]() |
#3391 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Nećakinja mi ima Evo 3D(sve stock) i javlja se problem s punjenjem. S njegovim punjačem se ne puni, a kad se puni s drugim onda se stalno reboota(gasi-pali sam od sebe). Problem do matične ili ? |
![]() |
![]() |
#3392 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
HTC mobiteli
Prvo sto se radi kod takvih kvarova je novi firmware. Znaci skinuti RUU paket za evo 3d,staviti telefon u bootloader mode ,fastboot (VOL - i Power) i pokrenuti RUU na PCu. Ako ne prolazi fleshanje ili je maticna ili je konektor punjenja. Ako prodje fleshanje, i nakon factory reseta se ponovo desava,ili je maticna ili baterija. |
![]() |
![]() |
#3394 |
Guest
|
i još računaj 100kn za ugradnju ako nećeš samo raditi to. |
![]() |
#3398 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni nije jasno otkud ti ideja da je zvučnik vrisnuo - kažeš da ti ne radi u aplikacijama, ali da radi tokom poziva. Ako je tako, onda nije zvučnik u pitanju. Prije neki softverski problem vazan za rootanje.
#3399 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ali da, napravio bi full wipe, pa flash roma opet i onda ak ne radi rekao da je vrisnuo. @gbijelic - a gdje bi ugurao zvučnikE od One-a? |
|
![]() |
![]() |
#3400 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Neznam bas jer ne radi prilikom paljenja uredjaja, napravio sam reset roma sd cu probat stavit drugi rom ali kazem zvuk je bio jako jak tj ta mikrofonija koja je vjerojatno skurila zvucnik....javim kad promjenim |
![]() |
![]() |
#3401 |
Guest
|
može imati običan i onaj loud speaker zvučnik. pa može biti da je jedan od ta dva krepao. |
![]() |
#3402 |
Premium
|
#3403 |
Premium
|
Od sad i službeno u Europi - HO sa dual SIM + microSD slot http://www.stuff.tv/htc/htc-one-micr...coming-uk/news http://www.officialhtcstore.com/uk/p....aspx?i=254234
#3404 |
Guest
|
Još ubaci removable battery i to je to ![]() |
![]() |
#3405 |
Premium
|
Mislim da to nećeš dočekati. Inače, ovaj HO se odavno pojavio u Kini tako da to i nije takva novost u njihovom proizvodnom programu.
#3406 |
Guest
|
Pa skoro svaki proizvođač ima microSD, dual-SIM verziju svog moba u Kini. Fali za Europu modela. |
![]() |
#3408 |
Premium
|
Ako imaš 500 GBP za njega, što da ne. Ok, još uvijek nije fizički došao tj. ovo je pre-order, ali do Nove će sigurno doći.
#3409 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Vozim već 2 dana stock 4.4 GPE na One.. Subjektivno mi se čini da je sistem još brzi nego 4.3. Ono sto je definitivno točno je da je baterija puno bolja i zvuk još glasniji. Naravno na GPE ne planiram ostati, sense 4.4 treba doći svaki dan.. Malo promjene dobro dođe. |
![]() |
![]() |
#3410 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
jel se kamera što popravila? |
|
![]() |
![]() |
#3413 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ozbiljno. Meni Sense camera app okida puno kvalitetnije slike. A nisam probao instalirati neku aplikaciju za kameru.. Ovo je preloše a nisam se trudio ni pogledati postavke, možda se nešto da popraviti.. |
![]() |
![]() |
#3414 |
Antimićanin
|
Ne kužim zašto se stock android tako ponaša prema kamerama. Na nexus telefonima su kamere loše i na ostalim koji vrte google edition fw su također lošije... |
![]() |
![]() |
#3415 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#3416 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
HTC Kabel
Zna netko di najbolje kupiti orginalni HTC kabel? Gledam na ebayu ima hrpa OEM kablova iz kine, jednog sam bil naručil unazad par mjeseci, pa za priključit konektor treba upotrijebiti malo jaču silu ![]() |
![]() |
![]() |
#3417 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Budem ti popodne poslao link kad budem za kompom... |
|
![]() |
![]() |
#3418 |
Guest
|
|
![]() |
#3420 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() molim vas može mi netko reći na koji način ovo gore izvesti. molio bih vas hvala |
|
![]() |
|
|