|
![]() |
#933 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni nije stigao THL W11 Monkey King sa Pande. Dobio refund preko PP-a. Ispušio par EUR radi razlike u tečaju, ali ipak dobio pare nazad. A baš sam htio isprobati taj mob. Sada ga više ni nema u ponudi.
![]() |
#934 |
Guest
|
A mobitel je baš poslan ? jer ako je. možda još dođe ![]() meni je jednom paket stigao za 63 dana. |
![]() |
![]() |
#935 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Meni nije došao s Antelifea jedan, tracking tvrdi da im se vratio paket, prošlo cca 70 dana, PP mi je neki dan javio da će mi vratiti pare koje claimam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Premium
|
Mob je poslan. Obzirom da se kiselio mjesec dana na aerodromu u Pekingu i nikako da mrdne od tamo, zatražio i dobio refund. Tracking pokazuje da je još uvijek tamo (poslan 05.09.).
![]() |
#938 |
Guest
Datum registracije: Jun 2013
|
Možda malo upadam kao padobranac ali da ne čitam sad svih 30 str., imam par pitanja. Kupio bih na ebayu mobitel iz Kine, košta 110$, znači 627 kn. Ako sam dobro shvatio, plaćam samo PDV, to bi znači bilo još 157 kn, jel to točno? Također me zanima sama procedura carine, jel mi oni pošalju podatke, broj računa i sl. na koji ja trebam uplatiti tih 157 kn ili kako? P.S. Postoji li mogućnost da mi taj mobitel dođe direkt doma bez ikakvih dodatnih davanja ili nema šanse? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
plaćaš samo 25% pdv + nekih 25kn ...dobit ćeš od njih na kućnu adresu poziv da im dostaviš račun preko maila ( mail imaš na tom pozivu ) i onda poštaru plaćaš taj iznos kada ti donese mobitel..postoji mogućnost da prođeš bez ikakvih troškova jedino ako te potrefi luda sreća pa ti paket ne završi na carini |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
1. Da, plaćaš samo PDV od 25% vrijednosti + cca 25 kn troškove carinjenja i poštarinu do tebe. 2. Kada dobiješ pismo sa carine, tada im prema PCP-u koji dobiješ, pošalješ kopiju uplate. Najbolje isprintat transakciju sa PayPala. PDF poslat na email, najbrže kreće procedura. 3. PDV plaćaš poštaru ili u pošti, ovisno gdje podižeš paket. Naravno, ako imaš sreće, male su šanse da dođe do tebe i bez slavka. Male, ali jesu ![]() Edit: jebote al ste brzi na ovoj temi svi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Guest
|
Hvala obojici, sad je jasnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#945 |
Guest
|
Jedan stariji model ali jako dobar, Sony Ericsson W995. |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Guest
|
Ne bi polovni nego gledam baš novi, ovi kod kineza su novi. Vidio sam taj na njuškalu, nisam još ništa odlučio, zasad samo gledam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Cek, kaj nisi rekao da je sad zadnji na carini bio i invoice missing? |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Antimićanin
|
Pa jesam, svih 6 do sada ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Premium
|
27.11. - stanje nepromijenjeno. Stoji "dispatched to overseas", 23. dan od slanja iz Singapura i 31. od kupovine.. A bas sam se bio nakacio na taj A850. Prisjelo mi je narucivanje mobitela iz kine. Bit ce vjerojatno povrat love i narudzba motoa g s amazona, na zalost.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Moj A850 je za 17 dana doša sa minideala -bez pdv-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Premium
|
Ja čekam da se naši iskilave. Item došao prije 7 dana u ZG i još uvijek čeka. Čak ni do carine još došao nije.
![]() |
#957 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I moj je naručen s minideal-a.. Čini se da nemam sreće, jer ne mogu njih nikako kriviti, naručen 26.10, oni su ga poslali odmah 28.10.. Al ja 'oću svoje pare natrag ![]() Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 27.11.2013. u 12:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imam jedno pitanje. Ja sam u ponedjeljak dobio od carine pismo da dostavim racun. Isti sam isprintao sa Banggood stranice i poslao im kao pdf mailom. U subjectu poruke sam napisao PCP broj, te sam ga uspisao i u sadržaj poruke za svaki slučaj. Od tada, dakle u ponedjeljak navečer nisam dobio nikakvu potvrdu da su zaprimili mail. Dali se to događa ili da opet šaljem dok ne dobijem kakvu poruku?? Jučer sam još dva ili tri puta poslao ali nikakve poruke još nema. Slao sam sve na mail iz pisma : 10004.zagreb@posta.hr Sad me samo zanima jeli normalno da nisam dobio potvrdu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |