|
![]() |
#6391 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
http://www.gsmarena.com/sony_xperia_...-news-7198.php IPS ekran u Z1 mini, tj. Z1S... Bumo vidjeli krajem mjeseca, tj. 26.11 ![]()
#6392 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6395 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nije moguće da su konačno shvatili!? |
|
![]() |
![]() |
#6398 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Qualcomm predstavio novu zvijer od čipseta - Snapdragon 805 http://news.cnet.com/8301-1035_3-576...apdragon-line/
#6399 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Gdje najbolje uzeti micro usb kabel ? Nemora biti sasmung samo da radi... Uzeo sam neku jeftinjaru preko ebaya i mogu sa njime samo punit mob, uopće mi ne radi niti MTP mode, niti onaj mod za kameru... |
![]() |
![]() |
#6400 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
I uzeo sam par komada orginal HTC kablova na preporuku kolege Hammdije koji su također odlični. Sony i htc kabel koštaju oko 3,50 - 4 usd. Došli su mi za 10 dana. Garantiram u kvalitetu i orginalnost od ta 2 sellera. |
|
![]() |
![]() |
#6401 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Stigao KitKat OTA za Nexus4. Ovako na prvu ruku ruku nema nekih pretjeranih razlika jer i na 4.3 mobitel radi stvarno fluidno i bez zastajkivanja. Novi dialer je zakon. Doslovno bilo šta se u search napiše (tipa pizzeria, vulkanizer) pronađe najbližeg i klikom jednim klikom zoveš. RAM-usage je poboljšan nešto sitno, možda 50 MB RAM-a manje troši. Iskreno, bez optimiziranih aplikacija ništa od fludinog rada na 512 MB (odnosno uzalud što su optimizirali sustav kad Facesh*t klijent cucla sam preko 70-80 MB RAM-a). Printanje na HP-ov printer ne radi, prepoznaje ispravan printer i instalira plugin ali kad probam printat preko mreže samo zasivi opciju (to još nisam instražio zašto). I da, možda najbitnija stvar, problem sa primanjem notifikacija na WiFi-u u sleepu je izgleda riješen. Na WA dobijam poruke iste sekunde (WiFi battery optimization je na on). Još mi je ostalo isprobat ART runtime kompajler koji mijenja dalvik (dok ne srede WA na ART-u neda mi se s tim zezat) i vidjet kakva je baterija. Sumarum, KitKat je s pravom Android 4.4, a ne 5. EDIT: Printanje radi, trebalo updateat servis ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 23.11.2013. u 01:05. |
![]() |
![]() |
#6402 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Instalirao mi se neki vrag " google play magazine " a uopce to nisam download-ao. Kako da sad to maknem? U app menageru mi ne nudi uninstall. ![]() EDIT: slucajno sam postao u krivu temu, molim moderatora da prebaci u "android aplikacije". Hvala!
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 22.11.2013. u 17:53. |
![]() |
![]() |
#6403 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#6404 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Titanium backup Pro i lijepo napraviš freeze. Ja sam tako freezao sva guglova govna koja ne koristim. Divna stvar, divna. Drkarim sa tapatalka pa sam ti poslao pm, forward od poruke Goranu. Kopiraj linkove ovdje ti, meni je to nespretno sa moba ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6405 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
To je googleova nova aplikacija. Root i disable ![]() |
![]() |
![]() |
#6406 |
Premium
|
Budem onda tako napravio. ![]() No kako se instalirala ako me nigdje nije pitalo zelim li je instalirat? |
![]() |
![]() |
#6408 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
#6409 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#6410 |
Premium
|
Ja ne kuzim zas koristite Titanium freeze kad je to vec ugradjeno u Android. Udjes u Settings - Apps i stisnes (ne)zeljenu aplikaciju i tam nađeš Disable. To mi je koda na Win 8 koristis Deamon tools za mountanje iso imagea ![]() |
![]() |
![]() |
#6411 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6412 |
Premium
|
Pa sve se može u All tabu isključit. Newstand, Currents, Earth, Google+, Play Music - meni je to sve disableano. Čak se može i Play Store i recimo Play Services (mada ak isključiš Play Services na nekim appovima ostaneš bez push notifikacija). |
![]() |
![]() |
#6413 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne možeš sve, jer nije riječ samo o aplikacijama već i o procesima. A čak i kod ponekih aplikacija zapne da ih nemreš preko all taba freezat. |
![]() |
![]() |
#6415 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa nije bloatware samo 5 googleovih aplikacija koje dođu, ima mnogo više. Pogotovo ako ljudi koriste Samsung ili HTC uređaji, a i ostatak ekipe ima isto puno svojih stvari gore. Ni ne govorimo o freezanju Phone.apk. |
![]() |
![]() |
#6416 |
Premium
|
Pa ne znam, ja govorim o "pravom" Androidu. Nema te predinstalirane aplikacije koje ne mogu onemogućit. Sad ako HTC, Samsung ili Sony nedaju Disableat svoje, to su krivi ti proizvođači jer rade drljotine po OS-u. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 23.11.2013. u 18:29. |
![]() |
![]() |
#6417 |
Premium
|
@tutix evo napravio sam disable kako si rekao na "play magazines" aplikaciju, stoji mi dole na dnu i pise disabled. No prije sam dobio neko upozorenje kao da neke aplikacije koje su povezane nece dobro raditi bla bla...anyway ne trebam se brinut zbog toga? ![]() |
![]() |
![]() |
#6419 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6420 |