|
![]() |
#3272 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Fala brate Sethe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3273 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@Romano znanje je sa malim i ograničenim budžetom postići mnogo, to cijenim a svatko je sposoban potrošiti veće količine novca na nešto "kvalitetno", to je lagani dio. Mislimda fakat nemaš razloga ne postat u AV temu, sistem je vrlo respektabilan i iskreno me zanima kako ti novi JBLi rade (uzeo si u Media Audiu?, zadovoljan?...koja je to yamaha na polici) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3274 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Yamaha je model RXV 575 7.1.Uzeo sam preko uvoznika AVmax-a,prednje samostojece JBL Studio 180 sam cekao 2 mjeseca da mi dodju, zadnja 2 JBL Studio 130 i centralni Studio 120 C. Subwoofer je Yamaha NS-SW300 250W,njega sam dobio iz www.bojezvuka.hr .Kablovi za zvucnike su Norstone CL250 2.5 mm iz ekrana.hr kao i kabel za subwoofer Audioquest Sub-X 3.0m (Link proizvodjaca). Zadovoljan sam preko svih granica.Cak mi je i kolega audiofil rekao da "zvuk nije nista posebno,niti se se ista istice,ali da je zvuk dobar,neutralan ".Dosao je sa svojim drvenim CD Playerom u koznoj futroli da testira :P Sto znaci da je odlicno za nas normalne ljude koji ne pate od OCD/AV sindroma ,haha Edit. I zaboravio plazmu. Panasonic TX-65ST50. Recenzija u linku. Metar i sedamdeset cm ciste perverzije od slike. Zadnje izmijenjeno od: Romano.Cule. 20.11.2013. u 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
samo da ti jbl-ovi ne špricaju visoke previše pošto yamaha voli malo zasvijetliti. nemreš ove frontove nikak izbacit naprijed? dobio bi osjetno poboljšanje prije svega zvučne slike, a i na basu bi bilo pomaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
to ti je ništa za spikere sa stražnjim bassreflexom... mislim probaj sam ono nema nikog doma i pusti nekaj na čisti stereo bez woofera sad kako je i onda ih izbacuj lagano prema naprijed i slušaj razlike ![]() edit: ne znam kolika je to soba, ali tamo negdje na 70-80cm od stražnjeg zida bi trebali propjevati bolje + izbjeći ćeš komodu koja ti utječe na dosta parametara zvuka. nakon toga ih malo približi jedan drugome jer se ovo bar na slikama čini kao da su dosta široko i napravi lagani toe-in... neko kakti generalno pravilo ti je jednakokračan trokut, znači koliko si ti udaljen od spikera, toliko bi trebali i oni biti između sebe udaljeni, ali naravno to nije univerzalno rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Uh, telka je 65ica ...nisam je tako dozivio na slici, valjda jel gledam stalno u platno ![]() U svakom slucaju vrlo ljep sistem, tu je ionako fokus na filmovima kolko vidim...nek ti frend prestane nabijat komplekse covjece, sustav i pol. ps. kako je receno, izvuci prednje malo ...sa takvim stvarima pomaci znaju bit golemi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3281 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
motion graphics freak
Datum registracije: Jun 2010
|
Ovo je stolica: http://www.emmezeta.hr/namjestaj/ure...r_opis-content Jako je udobna, samo je dosta visoka. Stol je 72cm i ne mogu je ispod nagurati. Inače, bio sam osobno u emmezeti i isprobao sve njihove stolice tamo. Ova mi je bila naj, naj. Žao mi je jedino što imaju samo tu smećkasto-bež boju koja mi se baš ne uklapa. Izolirku prvo moram kupiti... :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3286 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#3287 |
motion graphics freak
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3288 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#3290 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3294 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3296 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3297 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja bi jedino ostavija mista za noge, jer bi već odavno zakuca UPS i onu "crnu kutiju" u zid ![]() Sve ostalo ko u apoteci - čista 5-ica
![]() |
#3298 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Planiram provesti mrežu kroz zidove, pa ću razmisliti o tome što ću s upsom, ali crnu kutiju ne dam, tuče za nevjerovat ![]() Quidzz, da, imaš pravo, kućište trebam staviti na stol. Imam ispod stola provedene kanalice + letvu, dalo bi se to smisliti a da kabeli na vire na sve strane.
![]() |
#3299 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#3300 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |