|
![]() |
#3123 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
odlicne fotke daju sljedeci uredjaji: Nokia Lumia 1020 Nokia 808 Pureview Nokia Lumia 925 Nokia N8 sve ove uredjaje sam osobno koristija i stojim iza svakog.
#3124 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Thnx! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3125 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Poredani su od najboljeg prema najgorem, no nekako imam osjećaj da mi je Nokia N8 imala najbrži shutter, ali mislim da je to subjektivno, jer Lumia 1020 ipak ima mogućnosti postavljanja brzine shuttera. Što se tiče mogućnosti kamere, najbolja je Lumia 1020. A sada još stiže i mogućnost slikavanja u RAW formatu za nju. Nokia 808 Pureview ima najjači blic od njih svih, mislim da je najbolja za brze slike u tamnijim prostorima, a ima i najrealniji prikaz boja. Ekipa govori po reviewima da je bolja 1020 od 808, no osobno se ne bi složija. Em zbog boja, koje su prenapumpane, em zbog kvalitete slike. Obe su fenomenalne, no 808 mi je ipak bila malo bolja. Evo primjer slike sa N8: Pored mene je proša kolega sa kartom brzinom od 40-ak km, a čisto mu se vidi faca. Slikan je sa metra ipo, 2m. ![]()
#3126 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3127 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3128 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
808 ima bolju kameru ali ako su ti donekle bitne i mogucnosti mobitela, ja bi uzeo 1020. |
![]() |
![]() |
#3130 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Hej ekipa, trebam uzeti dva uredaja, za bolju polovicu i za sebe te su ovi dosli u uzi izbor (je, ima ih dosta): LG Optimus 4X HD P880 LG G2 LG Optimus L9 P760 Sony Xperia SP Sony Xperia Z Samsung Galaxy Note II N7100 Samsung I9300 Galaxy S III Nokia Lumia 920 Znam da tu ima svega i svacega, ali kako ne pratim sta se dogada u ovom "mobilnom" svijetu (bar ne vise kao prije), zanima me vase misljenje sta bi od ovoga bio najbolji odabir? Napominjem da mi je vazno da uredaj radi kako treba, bez nekih bugova, uvjet je bio veca dijagonala posto ce se oba uredaja dosta koristit za net, a i za standardna zvanja, mail, SMS itd. Trenutno koristim Arc S (bolja polovica koja gubi zivce s njim jer uredaj nije rootan i SE je toliko natrpao svoga smeca da na mobu jedva mozes imati instalirane osnovne aplikacije s obzirom na nedostatak mjesta za pohranu, u kratko uredaj je IMHO smece) te Samsung S+ s kojim sam jako zadovoljan, ali mi treba veca dijagonala i vrijeme je za zamjenu. Moj osobni odabir bi bio neki "standard" tj. S3, mozda Lumia 920 ili mozda G2. Note II mi se isto cini ok uredaj. Kako je puno toga tu meni ok, treba mi savjet sta je "najbolje", a sta kao "najlosije" od navedenog. Bilo mi najjednostavnije da se navedu recimo tri uredaja koji su najjbolji pa da nekako suzim taj cijeli izbor (cini mi se da bolja polovica najvise naginje na S3 ili Lumiu 920, ali nista to nije sigurno vec cekam ipak misljenje ljudi koji to vise prate od mene). Napominjem samo da nemam nista drugo za dabir posto mi je ovo dostupno na pretplati i u nekom mom cjenovnom razredu. Zahvaljujem unaprijed na preporukama i odgovorima. ![]() |
![]() |
![]() |
#3135 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
LG G2 slurp.... |
![]() |
![]() |
#3136 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
#3138 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Hvala vam ekipa na preporukama. ![]() Mozete li mi reci samo jos kakav je Samsung Galaxy Note II N7100? Jos jedna stvar je recimo vazna, a to je da mi baterija dura bar 12 h . Ok, za sada su onda u izbor usli G2, Lumia 920 i gledam jos ovaj Samsung Note II. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3140 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
.....i boljom baterijom ![]() |
![]() |
![]() |
#3142 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3144 |
Premium
|
Note 2 je do jaja. Kad ga kupiš bit ćeš baja. Ja imam Note keca i baš mi je fajn. Jako mi se sviđa njegov moderan dizajn.
#3146 |
Premium
|
E da, ističe mi ugovor za 2 tjedna i mogu dobiti Lumiju Pectodvadeset za 198 kuna @ Plan za mlade, što mi se onako na prvu čini ok. Valja li taj stroj išta u odnosu na Galaxy Fame? Uglavnom uz poruke i razgovore 60% vremena surfam po netu, 10% vremena šeram net na lap i 10% vremena slušam radio i mp3ce.
#3148 |
Premium
|
Daj mi reci kako funkcionira šeranje neta na WP8, jel slično kao i na androjidu i da li se može mob filati mp3, mp4, avi i sličnim sadržajem iz Windowza ili to ide kroz neki sync program tipa aj tjuns vnogo.
#3150 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
šeranje neta radi bez problema filati se može direktno bez programa, zasad sam probal samo mp3 i to radi, ostale audio formate neznam. na wp8 temi su pričali da se mogu i filmovi filati, ali da je player koma i da ne čita titlove nemam neku posebnu želju da isprobavam te stvari ![]() |
![]() |
![]() |
|
|