|
![]() |
#2521 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Povlači se 4.3 za S3. Za mene, nažalost, prekasno. http://www.sammobile.com/2013/11/18/...update-issues/
#2522 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Znači na VIP računu sam na S3-ci snimio taj 4,3 android, i mobitel kao što sam već napisao je počeo s čudnim ponašanjem kao što i navodi ovaj gore tvoj link, zatim sam pomoću power bott.+home+volume up clearao cash i cijeli mobitel, i na njemu je naravno ostao android 4,3 i dakako još uvijek je prisutan bug gdje za wake up kad ga ides upaliti treba cijela vječnost i opčenito lošije radi. ![]() Postoji li kakva opcija da se vratim na 4.1.2 a da ne gubim garanciju (jer bi ostao na stock romu)? ..ili čekati taj fix koji mi ne izgleda kao da je na rubu izlaska?! ![]() |
![]() |
![]() |
#2523 |
Premium
|
Meni se još nijednom nije srušio, ali laga k'o u priči. Ne preostaje mi drugo nego čekati fix.
#2524 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ne znam kako ovi iz centara gledaju na to, recimo ovi iz VIPa su pustili taj update i zeznuli stvar, i sada.. ako idem sam nešto raditi gubim garanciju.. ![]() A ako ga odnesem njima i dam da fino stave stari software sami kako će reagirati..? ![]() Da znam da će fix izići do kraja mjeseca strpio bi se, ovako s usporenim mobitelom stati nekoliko mjeseci dok oni ne izbace nešto što fino radi je neprihvatljivo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Premium
|
N2 LTE dobija 4.3 http://www.sammobile.com/2013/11/19/...BGerl0.twitter
#2527 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
I još jednom upozorenje svima; KNOX uključen! Ako ovo flashate, kako sad stvari stoje, nema roota bez poništene garancije i nema nazad na stariji ROM. Ja defintivno čekam knox-free verziju sa note3 feature-ima. A i s vremenom će se pokazati ima li bugova kao S3/S4 verzije. |
![]() |
![]() |
#2528 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Tako je. Nadogradnjom ovoga se za sada gubi mogućnost root-a, a kako kažeš dopuštene su samo nadogradnje na istu ili noviju verziju verziju. Nadam se da će uskoro naći način kako ga zaobići.... |
![]() |
![]() |
#2529 |
"Samo vodu ne!"
|
Ma možeš ti rootati, ali aktiviraš flag i gubiš garanciju. Da stvar bude gora, ako i N2 ima eFuse, onda to ostaje potencijalno problem i ako dođe kakav fix. Zato, pamet u glavu i strpit se malo. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 19.11.2013. u 12:11. |
![]() |
![]() |
#2531 |
"Samo vodu ne!"
|
Ma treba naći način kako očisiti bootloader od knox sranja. To je sve. Nije da ga netko treba. Ono što za sad funkcionira je da se flasha ovaj zadnji 4.3, ali se umjesto njegovog, stavlja bootloader prijašnje leakane verzije koja nema KNOX. I to fino radi. Problem je kaj je taj stari bootloader bugovit i radi probleme...To treba popraviti, i sve riješeno. Note3 feature-i su već implementirani u nekim custom romovima (npr Ditto Note 3), tak da i to ide... Puno ljudi ima Note2 i dev scena je dosta živa. Bit će tu još svašta. Možda sad konačno netko skuži kako portati S-pen framework na druge ROMove. Da se to može, odavno bih ja bio na CM10 i ostavio ovaj TW pun lagova i bloatwarea iza sebe... Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 19.11.2013. u 14:08. |
![]() |
![]() |
#2532 |
Premium
|
Galaxy Gear se dobro prodaje. A nakon što je u igru uskočio i XDA sa custom ROM-om, prodaja bi se mogla i povećati.
#2533 |
"Samo vodu ne!"
|
Kad smo kod toga, jel ima tko kakva iskustva s Gear-om? |
![]() |
![]() |
#2534 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Koji bi bio najbolji (najsigurniji) i najjeftiniji način za otključavanje S3 mini? Jel probao netko otključati preko onih app-ova?
#2535 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Malo o KNOXu i eFuse-u : http://omegadroid.co/wanted-knox-void-warranty-0x1/
#2536 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2537 |
Premium
|
Samsung i ARM dogovaraju detalje oko 64-bitnih procesora koji će se naći u S5 i N4 kao i o 128-bit procesorima za 2015.g. http://www.unwiredview.com/2013/11/1...ip-in-2-years/
#2539 |
Guest
|
Dabogda izdali 128 bitni i da Intel dodje i pokopa ih sa svojim "običnim" 64 bitnim x86. :P Taman do 2015 bu bio još jedan proizvodni proces ispod :P |
![]() |
#2540 |
Premium
|
#2541 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2542 |
Premium
|
Ako se mob zablesavi, jednostavno ću ga odnijeti na reklamaciju pa neka se servis bavi njime. Uvjeren sam da će se kad-tad naći rješenje za Knox jer će ga inače servis kod svakog petljanja po mobu aktivirati. Izgleda da će ubuduće prije odlaska na servis trebati napraviti i SS ekrana na kojem se vidi da je Knox 0, a ne samo poslikati mob izvana da se vidi da nema oštećenja.
#2543 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() @xulos Sad kad će god netko prodavat samsung aparat koji ima knox, morat će u oglas dati dokaz da je 0x0 ![]() ![]() vidjet ćemo kako će se situacija razvijati, dok se ne nađe kakav exploit i ako se uopće nađe. |
|
![]() |
![]() |
#2544 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
#2545 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2546 |
Bazinga
|
#2547 |
Premium
|
Upravo provjerio - moj S3 nema Knox. Iako ga je trebao dobiti sa 4.3 upgradeom, ipak nije. Kako sam provjerio? Pritisnite Power, Home i Vol- tipku i držite nekoliko sekundi. Dobiti ćete ekran na kojem piše "Warning!! A custom OS can cause critical problems..." Sa Vol+ ćete dobiti Odin screen u kojem ćete naći podatak o Knoxu. Za vraćanje u normalu opet pritisnite Home, Vol- i Power pa sa Vol- odaberite restart moba.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 21.11.2013. u 16:45. |
![]() |
![]() |
#2549 |
Premium
|
Moguće, iako ne vjerujem - laga ima k'o u priči, a čini mi se da i mi baterija curi brže nego prije. A to su simptomi na koji se mnogi žale.
|
|