|
![]() |
#1261 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1262 |
Guest
|
To je točno. Fali mi kaj se skoro NITKO ne usudi preći jednog igrača 1 na 1. |
![]() |
#1265 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
EDIT: Niko im je usadio da je cast igrat za reprezentaciju i da uvijek treba dati sve od sebe. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1266 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Prošli mi, prošli Francuzi, popljugali Šveđani, zadovoljavam se i sa 2 od 3 ![]()
![]() |
#1270 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
nedugo prije toga je francuzima poništen čisti gol zbog zaleđa kojeg nije bilo ![]() Rek'a bi čovjek da je ovo samo karma...
![]() |
![]() |
#1271 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Iz inozemnog tiska: ![]() "Bravo komsije, imate ono sta nasi nemaju, slogu, ginete za otadzbinu i ponos. To Bog nagraduje." "Lepa i dinamična igra Hrvata bez obzira voleli ih ili ne!" "Auuuuuuu bre! Kroasani kao da su nadrogirani, pa je li moguće da se ovoliko trči i dominuje sa igračem manje?!" |
![]() |
![]() |
#1273 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1274 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1275 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Onaj Island jučer je bio prejadan. Jedan Vinogradar je za njih pojam nogometa. Da, naši su odigrali dobro, ali ruku na srce, protiv takve momčadi bi više manje svatko odigrao dobro. No jedna pozitivna stvar u svemu tome je ta da su pokazali VOLJU, HTIJENJE i ŽELJU, pa su ih tribine nagradile, među njima i ja. Taman da smo jučer igrali protiv Španjolske i da smo gubili 5:0 na poluvremenu, dečkima se nema što prigovoriti jer su se trudili, a to je ono što nisam vidio već godinu dana minimalno. Čestitke našima i želim čim bolji ždrijeb!
#1276 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
slažem se. Ali svejedno, igra je napokon imala smisla, fenomenalni passovi kroz cijelu tekmu (čudi me da nitko to još nije spomenuo, jer ja sam iznenađen). Igralo se brzo, veselo, držao se visok tempo cijelu tekmu i to je ono što se cijeni. Pojedinci su naravno se isticali, ali mislim da ovaj put igru pokazao kompletan team, osim što je perišić mrvicu šlampljav, ali i on se potrudio. Ja bi osobno samo Rebića gurnuo u prvu postavu, ali to sam samo ja ![]()
Darker than a moonless night and hotter than hell itself, that is coffee. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 20.11.2013. u 08:57. |
![]() |
![]() |
#1277 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1278 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Rebić je brz ko munja, no ima kasni start, slabo čita igru, puno bolji defenzivac nego ofenzivac. Ja bi ga rabio na lijevom bočnom, majke mi, nema puno mozga ali može dobro pokrivati prostor i prema onome što sam vidio odlično se postavlja u duelu kada protivnik ima loptu. Znam da nije takav profil, ali ja bi ga forsirao defenzivno.
#1279 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Guranje francuzića ? ![]() https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...82282916_n.png Ovo je bilo poništeno, tak da ono kaj je pušteno za 2-0 je čist vraćanje dugova ![]()
![]() |
#1280 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
nakon iskljucenja madzukica, gledajuci igru nase repke covjek nije mogel skuziti da nam fali igrac, osim ako ih je brojil ![]() paralelno sam gledal svedsku-portugal, ibra je igracina, al nemre sve sam napraviti... |
![]() |
![]() |
#1281 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Sad je samo frka kaj Mandžo fali u prvoj tekmi SPa :\ Ali bu se to već kompenziralo ![]() I da, jučer Švabenzi pobedili Engleze na Wembliju, i to sa C postavom ![]()
![]() |
#1282 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
manje, bolje rečeno 0% priče o politici i raznim pokličima, a više odnosno 100% o nogometnim kvalifikacijama (koliko god to apsurdno zvučalo na ovakvom forumu). Slijedeći koji od ovoga foruma pokuša napraviti tragikomičnu parodiju na komentare s indexa, jutarnjeg ili čega već dobije nagradno putovanje u toplije krajeve. |
![]() |
![]() |
#1284 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Tu kod mene lijeva kiša, tak da ti ideja nije ni loša ![]() Nego, listao sam malo po internetovima, kazna se prenosi, tako da mandže nema sigurno u prvoj tekmi, a možda i u prve 2 ako disciplinska mu dodjeli tekmu više za lađenje. Ali do tada bude nešto i od rebića... |
![]() |
![]() |
#1286 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
EDIT: Iako nije bilo politički motivirano, nego "disciplinski", mičem svoj komentar Šimunićevog nepormišljenog poteza, jer ne volim tropske krajeve. ![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#1290 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bila je ista situacija sa Roonijem i lik je prvo dobio od fife 3 utakmice zabrane a nakon zalbe su mu skinuli na dvije utakmice.....zato sam pomislio da se ne prenose svi kartoni nego da se dodatno kaznjavaju teski startovi..... |
![]() |
![]() |
|
|