|
![]() |
#1231 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1233 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Baš čitam i slušam, previše se naše diže u nebesa. Ovo je Island. Halo! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Francuska 3-0! ![]() TOOTOTOTOTOOTO!
![]() |
#1235 |
Guest
|
Nije mi posebno drag, ali dobro je što Kikica ide u Brazil. ![]() Švedska još igra. Nemaju nikakve šanse, stadion se prazni, a oni opet igraju, svaka čast. |
![]() |
#1236 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#1238 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1245 |
Premium
|
Evo izgledao nogomet, sve završilo kako se i očekivalo. HR bolja za dvije klase od Islanda, moje čestitke na prolazu, i nadam se sretnom žrijebu za 15 dana. Šteta za Švedsku, ali šta se može, ne mogu svi ići na SP |
![]() |
![]() |
#1246 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Stvarno odlična tekma, baš su se borili.. Bilo je jako lijepo ovo gledati.. Onaj tren utakmice gdje je Kovačič radio slalome, a nakon toga Olić škaricama/volej u prečku, jao, genijalno.. Cijela tekma se je gledala sa guštom, tako treba.. |
|
![]() |
![]() |
#1249 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Predlani je blesavac Vejn Runi popio crveni u zadnjoj kvalifikacijskoj tekmi protiv Crne gore i nije igrao prve 2 utakmice na euru 2012. Tako da bi mogli tekmu ili 2 igrat bez Mandže. Ovisno koliko će dobit. BTW, francuzi zabili iz ofsajda, nije ni čudo što ih ja i 4/5 svijeta volimo... |
![]() |
![]() |
#1250 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#1251 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da da nema Manđe rekao je Beusan. Ronaldo je čudo, ne volim ga al je igračina, uz Zanettija najspreminiji nogometaš svih vremena. Ko metak ih je ozljeđen pomeo u 75min utakmice, wtf ono.
#1252 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo su kvalifikacije a ono je prvenstvo, u tom slucaju to su dva natjecanja.. Mozda sam i u krivu kada kazem da se kartoni ne prenose, ali ako se prenose onda mi je to malo bzvz.. |
![]() |
![]() |
#1253 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kakav su si grci zabili euro autogol, samo oni to mogu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1254 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Mandžukića nema najmanje jednu utakmicu na SPu. Ja očekujem dvije utakmice kazne, isto koliko je i Roonjo dobio lani. |
|
![]() |
#1255 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Svaka čast našima danas. Bilo je mutavosti na bacanje, al uz onakvo zalaganje se može bilo koga pobjediti. Taktički to još uvijek izgleda loše, ali opet puno bolje. Očekujem da će se to porpaviti, pa da se veselimo sl. godine... Dvije stvari mi nisu jasne; 1. Otkud tolika razlika u pristupu i rezultatu kad se usporedi s Islandom? 2. Što to bi Mandžukiću? Kaj je ono bilo? |
![]() |
![]() |
#1256 |
Guest
|
1) U Island se išlo ne primiti gol. Preočito je bilo, preoprezno. 2) Glavonja. ![]() |
![]() |
#1257 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1258 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kvalifikacije za SP 2014 (Brazil)
Citiraj:
2. Koliko sam ja skuzio,on se htio zagradit da zastiti loptu,malo se previse zagradio jbg. |
|
![]() |
![]() |
#1260 |
Guest
|
Meni bio gušt gledati tekmu. Spasio ih je dobro golman. Naši super. VELIKA šteta kaj Oliću nije ušlo. Zaslužio je, a i mi takvu golčinu. Svaka čast. Sad, uigrati mamlaze pred Brazil. Nadam se nekim jakim prijateljskim. |
![]() |
|
|