Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.11.2013., 23:10   #1111
Nybelung
Guest

Mjesec dana? Oho, puno je to. Ja sam mislio da su Niko i igrači tek tjedan dana skupa.

Staro 15.11.2013., 23:19   #1112
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
i dalje konstantiram, imate previsoka očekivanja

u mjesec dana se da se promjeni cijelo stanje repke, mo'š mislit
Tocno to. Pomak se vidi, pa nemozemo "preko noci" prodisati punim plucima. Benko treba igrat od prve minute u Zagrebu.
Staro 15.11.2013., 23:57   #1113
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Tocno to. Pomak se vidi, pa nemozemo "preko noci" prodisati punim plucima. Benko treba igrat od prve minute u Zagrebu.
Dok se neki ljudi ne maknu iz hrvatskog nogometa (Mamić), a i neki igrači (Srna i ta ekipa koja ima zacementirano mjesto u ekipi makar kriminalno igrali), nećemo daleko

ali mislim da će Kovač biti čvrste ruke, trebao bi on to srediti

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 15.11.2013., 23:58   #1114
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Rezultati prijateljskih utakmica:

Libija - Niger 1:1

Bjelorusija - Albanija 0:0

Češka Republika - Kanada 2:0

Rusija - Srbija 1:1

Estonija - Azerbejdžan 2:1

Danska - Norveška 2:1

Turska - Sjeverna Irska 1:0

Republika Irska - Latvija 3:0

Italija - Njemačka 1:1

Poljska - Slovačka 0:2

Engleska - Čile 0:2 :-)

Škotska - SAD 0:0
MIK je offline  
Staro 16.11.2013., 11:34   #1115
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma nek produ island kako.god, a onda remont. Zahvalit se balvanu olicu, srni, perisicu i slicnima jer stvarno nemaju sta vise traziti...
Staro 16.11.2013., 12:20   #1116
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Koliko god da smo losi bili, toliko smo dobri. Barem u usporedbi sa zadnjim Stimketovim utakmicama i opcenito cjelokupnim kvalifikacijama.

*Perisic
Ovaj momak je odlican igrac. No samo kad je spreman i zdrav. A to vec godinu dana nije. Nikako. Pa do unazad 2-3 kola radi tih ozljeda nije igrao ni za klub. Nije on kriv sto ga forsiraju pa covjek podbaci. Ne shvacam samim time zasto ga se toliko forsira. Pustite momka na miru, ako vrati prijasnju formu, onda ga bacaj u vatru.

* Ilicevic
Perspektiva koja je gotovo unistena silnim ozljedama. Igrao cak manje od gore spomenutog Perisica. Od kud je on sad izvucen?

* Dudu kao poluspica
Majko mila... Valjda je vec i vrapcima na grani jasno da je dudu samo cista i klasicna spica. Pravi golgeter koji ceka i cesto doceka. No kao cesto krilni, a sinoc i vezni igrac je ustvari igrac manje na terenu.

* Olic
Krilo, i to desno? Niko od kud ovo rjesenje pobogu milom?

* Srna
Njemu se treba vec jednom zahvaliti za sve sto je prije dao reprezentaciji. A dao je stvarno puno. No vec par godina sve sto pamtim od tog lika su silna simuliranja i nista vise.

Ukratko, kovac je imao sa njima svega par treninga. Da, izbornik je mjesec dana, no ekipu je imao na okupu koliko dugo? 3-4 dana? Mislim da ce to postati sve bolje i bolje, jer losije ne moze. Ili...?

Niku sam oduvik volio, njegova brata takodjer
No kod igraca vise ubaciti Olica na krilo je ravno samoubojstvu. Covjek nema udarac izvana (unatoc golu vs dortmunda nedavno), nema tehnike, nema ubacaja. Pa sta ce taj na krilu?

Rebic je unio prijeko potrebnu zivost u igru i svaka mu cast. Tako se igra. Modric? Oduvijek ga branim, no krajnje je vrijeme da prestane sa svojom alibi igrom i forsiranja dodavanja vanjskom. Postaje lagano naporan. A ako ga vec ne ide, kao sto ga sinoc nije islo, pa daj izbaci ga vanka, svako ima los dan/vecer, pa cak i famozni modric. No neki igraci su ocito 'osudjeni' da igraju cijelu utakmicu, bez obzira kako istu igraju.
Mileni je offline  
Staro 16.11.2013., 12:32   #1117
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Čudno mi je da nitko ne piše da je modrić jučer bio naš najgori igrač, premekane i netočne lopte, masa izgubljenih (iz kojih je mogla ić ili je išla kontra), već ga dugo nisam vidio tako lošeg.
Perišić po meni odigrao bolje od pola repke, nije mi jasno zašto toliko negativnog na njegov račun.

Prejako je to loše ozračje oko repke...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 16.11.2013., 12:50   #1118
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Perisic je imao veliku zelju,trcao je,borio se ali izgubio je jako puno lopti,i ono malo sansi koje su se stvorile fulao je svaku. Borba ne znaci nista ako je iskoristivost nula bodova,samo se iscrpis,i sebe i druge a na kraju kifla.
Modric je bas postao alibi igrac. 99% tocnih dodavanja ,ali onome do sebe.
Ono dodavanje u obrani,izmedju veze i obrane i vracanje unatrag je postalo vec dosadno za gledati. Mi smo kao slavni tehnicari postali tehnicki nesposobni. A i muda smo izgubili negdje po putu......
spawn je offline  
Staro 16.11.2013., 13:01   #1119
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Perišić po meni odigrao bolje od pola repke, nije mi jasno zašto toliko negativnog na njegov račun.
zato šta je kvale do sad loše odigrao, pa ga se sad samo i nastavlja pljuvati

i to usprkos činjenici da se dečko napokon počeo vraćat u formu

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 16.11.2013., 13:08   #1120
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
jbga modric je ziheras, pocinje mi liciti na Gattusa, koji samo zna dodati prvom do sebe, on je najveca klasa to i preba vise pokusavat s dugim lopama u prostor, sutevima na gol, i biti voda ekipe

srna, za njega se vise ne sjecam kad je odigrao zadnju dobru partiju

olic na desnom krilu? smijurija, izgledalo je kao i da su ga islandani pustali naprijed jer su znali da ima samo jednu nogu i stalno na istu foru pokusava ubaciti
Gemmy je offline  
Staro 16.11.2013., 13:14   #1121
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Perisic je imao veliku zelju,trcao je,borio se ali izgubio je jako puno lopti,i ono malo sansi koje su se stvorile fulao je svaku. Borba ne znaci nista ako je iskoristivost nula bodova,samo se iscrpis,i sebe i druge a na kraju kifla.
Modric je bas postao alibi igrac. 99% tocnih dodavanja ,ali onome do sebe.
Ono dodavanje u obrani,izmedju veze i obrane i vracanje unatrag je postalo vec dosadno za gledati. Mi smo kao slavni tehnicari postali tehnicki nesposobni. A i muda smo izgubili negdje po putu......
Muda su nepovratno izgubljena 20.06.2008.
Brko je offline  
Staro 16.11.2013., 13:16   #1122
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
A Modrica su oni onemogucili, oko njega je cesto bilo 3 igraca u isto vrijeme a nitko mu se nije otvarao. I ja bi bio ziheras da su iza mene dizel masine Corluka i Simunic.

Al da, gubio je lopte i gusila se igra oko njega ali cesto je to tako. Problem je ako on izgubi loptu, ova dvojica to jednostavno ne mogu stic.
tutix je offline  
Staro 16.11.2013., 13:29   #1123
ivan77
Guest

Joj dajte prestanite... da stvarno ne kažem nešto krajnje neprimjereno...
Po koji bi vi? Mako "štimčeve ere" ovo je napredak kakav nismo mogli ni sanjati!
Pa taj bilmez je unazadio RH nogomet za 17 svjetlosnih godina i sad bi da Niko to "popravi"
u mjesec dana?
U utorak ćemo bljesnut i razvalit ih 4:0, dajte malo dečkima da se oporave od "diktature orangutana"...

Staro 16.11.2013., 14:46   #1124
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
potpisujem ivane
Staro 16.11.2013., 15:16   #1125
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ivane molim te šuti i mani se prognoza oko repke.

pinkskin je offline  
Staro 16.11.2013., 15:19   #1126
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
@ buljo - točno to u vezi Luke. Ja, koji sam njegov miljenik, mogu reći da je jako jako loše odigrao. Kao i uvijek, "brojao" sam mu greške, greška za greškom u dodavanju lopte, baš loše. Eto, nije bio njegov dan.

Ali ono što ja mislim, ovako je trebalo biti.. Ipak treba "nahraniti" njihove navijače, digla im se tolika euforija u zemlji, kakvu ne pamte.. U Zagrebu će biti druga stvar..

Perišić - tu se ne slažem sa tobom. On je pokušavao i pokušavao, ali ništa. Stekao sam dojam da se je golom na silu htio iskupiti radi ONE greške koju je napravio.. Bio mi je vrlo loš.

Vedra strana je onaj mladi dečko Rebić. Ima nešto, brzinu, snagu, ulaskom u igru sve je nekako na moment živnulo, ne znam..

Rakitić nestandardno odličan, dobre duge lopte..

Srna niš, Dudu niš, Mandža niš. A jeste vi primjetili kako riskiraju naši stoperi, dodavaju se nekako traljavo, mlako, a protivnčki igrač u blizini, ccc..

Trebao je Benko igrati od prve minute, pa izaći tamo negdje oko 60.-te minute, što i je njegova realna granica minutaže po tekmi..
Staro 16.11.2013., 15:57   #1127
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
@
Perišić - tu se ne slažem sa tobom. On je pokušavao i pokušavao...

Srna niš, Dudu niš, Mandža niš.
E baš to na kaj sam mislio kad sam rekao da je bio bolji od pola repke, trudio se i trudio, al nije išlo (ukupno nije bilo loš), a ova trojica se nisu baš tako trudili a napravili su praktički ništa.

Rađe bi gledao nekog tko je zajebao pa se trudi ko konj da popravi dojam nego netko tko je prosječan pa mu se progleda kroz prste za lošu tekmu.

Ono kaj je kovač rekao, duge lopte na nebodere, di je lopta po zemlji, brza dodavanja i pasovi? Trebaju pogledat koju tekmu barce, jer island protiv nas igra kao (gotovo) svaka ekipa protiv barce.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 18.11.2013., 10:43   #1128
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Bez vrijeđanja i psovanja, to ostavite za lokalne birtije. Ako se ne znate normalno razgovarati, lako podijelim par banova pa bude više mjesta za ove koji znaju što znači normalna konverzacija.
tor je offline  
Staro 18.11.2013., 17:03   #1129
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Treba pogledat koju tekmu nase reprezentacije iz 2007,2008. Ne treba gledat Barcu,Real itd.
Treba se nadati da nasa repka ide u Brazil,bez obzira jeli zasluzila ili ne. Nasi se cesto vuku po kvalifikacijama,pa igraju odlicno na turnirima. Samo da Kovac ne bude jos jedan u nizu koji beskrajno filozofira s eksperimentima kao sto je bio Olic desno,ili Rakitic tako defenzivno postavljen. Smatram da lopta treba sto manje biti u nogama Simunica,Corluke,Lovrena,Shifa i igraca u obrani. To silno vracanje lopte unatrag je toliko iritirajuce da je moj stari , koji nogomet gleda tu i tamo,dosao,sjeo i nakon par minuta pitao s koje strane je nas gol
spawn je offline  
Staro 18.11.2013., 20:45   #1130
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
ma neznam čemu sad olić,eduardo,neka postavi neke koji trenutno mogu više trčat i više dat na terenu,vezna linija je bez ideje,nema tu nikakve akcije,treba žalit za bilićem i žutim
nadam se da su vježbali penale
esc je offline  
Staro 18.11.2013., 23:45   #1131
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor esc Pregled postova
ma neznam čemu sad olić,eduardo,neka postavi neke koji trenutno mogu više trčat i više dat na terenu,vezna linija je bez ideje,nema tu nikakve akcije,treba žalit za bilićem i žutim
nadam se da su vježbali penale
Nek stavi Benka i Rebića i Mandžu u napad i nek ih izbombardira odma u prvih pol ure. A ne opet mudra taktika 6-3-1-0-0-0 sa Modrićem na DMC poziciji...
Brko je offline  
Staro 19.11.2013., 10:14   #1132
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Nevjerojatno mi je da vecina nasih reprezentativaca u svojim klubovima ono igra solidno dapače rasturaju neki a u repki nisu u stanju zabit gol Islandu sa igračem manje.....lolčina

Znači nije do toga da neznaju nego jednostano nemaju volje i elana....imho...
Treba im se zahvaliti i pozvati ekipu kojoj je čast igrati u repki i koja ce se trgati da se dokaže......

Što se tiče današnje tekme kako god se okrene dugoročno mislim da mi navijači nebumo profitirali (u smislu gledanja ljepog nogometa i pobjeda), sramota bi bila da izgubimo od Islanda jer smo objektivno bolji i kvalitetniji, njihovu bahatost da ne spominjem....ako izgubimo ovi klošari iz vrha hns-a se sigurno neće povući...a ako pobjedimo opet ce sve ici po starom.......jer nakon koliko ono, 5 utakmica bez pobjeda je sramota sama za sebe....sramota za koji naravno opet nitko nece odgovarati (brend i onaj nadrogirani jel)
Master_Hrc je offline  
Staro 19.11.2013., 15:05   #1133
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nek stavi Benka i Rebića i Mandžu u napad i nek ih izbombardira odma u prvih pol ure. A ne opet mudra taktika 6-3-1-0-0-0 sa Modrićem na DMC poziciji...
2 napadača dovoljna,4-4-2 po meni najbolje
40minuta su imali igrača više,slaba igra dok su bili ravnopravni,koavč kaže da nisu vježbali penale,nadam se da ipak jesu
esc je offline  
Staro 19.11.2013., 15:11   #1134
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Nevjerojatno mi je da vecina nasih reprezentativaca u svojim klubovima ono igra solidno dapače rasturaju neki a u repki nisu u stanju zabit gol Islandu sa igračem manje.....lolčina

Znači nije do toga da neznaju nego jednostano nemaju volje i elana....imho...
Treba im se zahvaliti i pozvati ekipu kojoj je čast igrati u repki i koja ce se trgati da se dokaže......

Što se tiče današnje tekme kako god se okrene dugoročno mislim da mi navijači nebumo profitirali (u smislu gledanja ljepog nogometa i pobjeda), sramota bi bila da izgubimo od Islanda jer smo objektivno bolji i kvalitetniji, njihovu bahatost da ne spominjem....ako izgubimo ovi klošari iz vrha hns-a se sigurno neće povući...a ako pobjedimo opet ce sve ici po starom.......jer nakon koliko ono, 5 utakmica bez pobjeda je sramota sama za sebe....sramota za koji naravno opet nitko nece odgovarati (brend i onaj nadrogirani jel)

to sam i ja primjetio da nekak igraju bolje za svoje klube nego za repku.

Staro 19.11.2013., 15:25   #1135
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Predobro im je i imaju prevelike nove. Ista fora kak smo propali nakon svjetskog 1998 kad su se baš svi dobro prodali. I naravno, niko za nikog neće trčat.
Brko je offline  
Staro 19.11.2013., 15:41   #1136
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
to sam i ja primjetio da nekak igraju bolje za svoje klube nego za repku.
problem je što su u klubovima totalno drugačije iskorišteni nego u repki

Rakitić ne igra u repki ono što igra u Sevilli, Modrić pa igra nešto drugo naspram igre u Realu, Mandžukić također

lagano je bacat spiku da se više trude za klubove nego za repku (što je nekim djelom možda i istina), ali daleko veći su ti problemi pošto ih se ne koristi na pozicijama na kojima igraju najbolje

panda505 je offline  
Staro 19.11.2013., 17:16   #1137
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Panda, imaš pravo, ali to je bilo za vrijeme Štice budaletine. Kovač ih je postavio na njihove pozicije.

I kako je odigrao Modrić?
Brko je offline  
Staro 19.11.2013., 17:17   #1138
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
veceras najsigurniji keof 13 u dugo vremena
adaksinjo je offline  
Staro 19.11.2013., 17:31   #1139
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Panda, imaš pravo, ali to je bilo za vrijeme Štice budaletine. Kovač ih je postavio na njihove pozicije.

Nadajmo se da su se na Islandu uigrali koliko toliko...
Staro 19.11.2013., 17:44   #1140
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:

Odigrao je loše, što je i sam rekao.
No opet nije do njega, igra cijelu sezonu u Realu jednu poziciju, kod šticoja drugu i sad kod kovača opet novo. Nije tak lagano onda se prilagoditi

panda505 je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na