|
![]() |
#1111 |
Guest
|
Mjesec dana? Oho, puno je to. Ja sam mislio da su Niko i igrači tek tjedan dana skupa. |
![]() |
#1112 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1113 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() ali mislim da će Kovač biti čvrste ruke, trebao bi on to srediti
![]() |
![]() |
#1114 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Rezultati prijateljskih utakmica: Libija - Niger 1:1 Bjelorusija - Albanija 0:0 Češka Republika - Kanada 2:0 Rusija - Srbija 1:1 Estonija - Azerbejdžan 2:1 Danska - Norveška 2:1 Turska - Sjeverna Irska 1:0 Republika Irska - Latvija 3:0 Italija - Njemačka 1:1 Poljska - Slovačka 0:2 Engleska - Čile 0:2 :-) Škotska - SAD 0:0 |
![]() |
![]() |
#1115 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma nek produ island kako.god, a onda remont. Zahvalit se balvanu olicu, srni, perisicu i slicnima jer stvarno nemaju sta vise traziti...
#1116 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koliko god da smo losi bili, toliko smo dobri. Barem u usporedbi sa zadnjim Stimketovim utakmicama i opcenito cjelokupnim kvalifikacijama. *Perisic Ovaj momak je odlican igrac. No samo kad je spreman i zdrav. A to vec godinu dana nije. Nikako. Pa do unazad 2-3 kola radi tih ozljeda nije igrao ni za klub. Nije on kriv sto ga forsiraju pa covjek podbaci. Ne shvacam samim time zasto ga se toliko forsira. Pustite momka na miru, ako vrati prijasnju formu, onda ga bacaj u vatru. * Ilicevic Perspektiva koja je gotovo unistena silnim ozljedama. Igrao cak manje od gore spomenutog Perisica. Od kud je on sad izvucen? * Dudu kao poluspica Majko mila... Valjda je vec i vrapcima na grani jasno da je dudu samo cista i klasicna spica. Pravi golgeter koji ceka i cesto doceka. No kao cesto krilni, a sinoc i vezni igrac je ustvari igrac manje na terenu. * Olic Krilo, i to desno? Niko od kud ovo rjesenje pobogu milom? ![]() * Srna Njemu se treba vec jednom zahvaliti za sve sto je prije dao reprezentaciji. A dao je stvarno puno. No vec par godina sve sto pamtim od tog lika su silna simuliranja i nista vise. Ukratko, kovac je imao sa njima svega par treninga. Da, izbornik je mjesec dana, no ekipu je imao na okupu koliko dugo? 3-4 dana? Mislim da ce to postati sve bolje i bolje, jer losije ne moze. Ili...? Niku sam oduvik volio, njegova brata takodjer ![]() No kod igraca vise ubaciti Olica na krilo je ravno samoubojstvu. Covjek nema udarac izvana (unatoc golu vs dortmunda nedavno), nema tehnike, nema ubacaja. Pa sta ce taj na krilu? Rebic je unio prijeko potrebnu zivost u igru i svaka mu cast. Tako se igra. Modric? Oduvijek ga branim, no krajnje je vrijeme da prestane sa svojom alibi igrom i forsiranja dodavanja vanjskom. Postaje lagano naporan. A ako ga vec ne ide, kao sto ga sinoc nije islo, pa daj izbaci ga vanka, svako ima los dan/vecer, pa cak i famozni modric. No neki igraci su ocito 'osudjeni' da igraju cijelu utakmicu, bez obzira kako istu igraju. |
![]() |
![]() |
#1117 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čudno mi je da nitko ne piše da je modrić jučer bio naš najgori igrač, premekane i netočne lopte, masa izgubljenih (iz kojih je mogla ić ili je išla kontra), već ga dugo nisam vidio tako lošeg. Perišić po meni odigrao bolje od pola repke, nije mi jasno zašto toliko negativnog na njegov račun. Prejako je to loše ozračje oko repke...
#1118 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Perisic je imao veliku zelju,trcao je,borio se ali izgubio je jako puno lopti,i ono malo sansi koje su se stvorile fulao je svaku. Borba ne znaci nista ako je iskoristivost nula bodova,samo se iscrpis,i sebe i druge a na kraju kifla. Modric je bas postao alibi igrac. 99% tocnih dodavanja ,ali onome do sebe. Ono dodavanje u obrani,izmedju veze i obrane i vracanje unatrag je postalo vec dosadno za gledati. Mi smo kao slavni tehnicari postali tehnicki nesposobni. A i muda smo izgubili negdje po putu...... |
![]() |
![]() |
#1119 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#1120 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
jbga modric je ziheras, pocinje mi liciti na Gattusa, koji samo zna dodati prvom do sebe, on je najveca klasa to i preba vise pokusavat s dugim lopama u prostor, sutevima na gol, i biti voda ekipe srna, za njega se vise ne sjecam kad je odigrao zadnju dobru partiju olic na desnom krilu? smijurija, izgledalo je kao i da su ga islandani pustali naprijed jer su znali da ima samo jednu nogu i stalno na istu foru pokusava ubaciti |
![]() |
![]() |
#1121 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1122 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A Modrica su oni onemogucili, oko njega je cesto bilo 3 igraca u isto vrijeme a nitko mu se nije otvarao. I ja bi bio ziheras da su iza mene dizel masine Corluka i Simunic. Al da, gubio je lopte i gusila se igra oko njega ali cesto je to tako. Problem je ako on izgubi loptu, ova dvojica to jednostavno ne mogu stic. |
![]() |
![]() |
#1123 |
Guest
|
Joj dajte prestanite... da stvarno ne kažem nešto krajnje neprimjereno... Po koji bi vi? Mako "štimčeve ere" ovo je napredak kakav nismo mogli ni sanjati! Pa taj bilmez je unazadio RH nogomet za 17 svjetlosnih godina i sad bi da Niko to "popravi" u mjesec dana? U utorak ćemo bljesnut i razvalit ih 4:0, dajte malo dečkima da se oporave od "diktature orangutana"... |
![]() |
#1126 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@ buljo - točno to u vezi Luke. Ja, koji sam njegov miljenik, mogu reći da je jako jako loše odigrao. Kao i uvijek, "brojao" sam mu greške, greška za greškom u dodavanju lopte, baš loše. Eto, nije bio njegov dan. Ali ono što ja mislim, ovako je trebalo biti.. Ipak treba "nahraniti" njihove navijače, digla im se tolika euforija u zemlji, kakvu ne pamte.. U Zagrebu će biti druga stvar.. Perišić - tu se ne slažem sa tobom. On je pokušavao i pokušavao, ali ništa. Stekao sam dojam da se je golom na silu htio iskupiti radi ONE greške koju je napravio.. Bio mi je vrlo loš. Vedra strana je onaj mladi dečko Rebić. Ima nešto, brzinu, snagu, ulaskom u igru sve je nekako na moment živnulo, ne znam.. Rakitić nestandardno odličan, dobre duge lopte.. Srna niš, Dudu niš, Mandža niš. A jeste vi primjetili kako riskiraju naši stoperi, dodavaju se nekako traljavo, mlako, a protivnčki igrač u blizini, ccc.. Trebao je Benko igrati od prve minute, pa izaći tamo negdje oko 60.-te minute, što i je njegova realna granica minutaže po tekmi.. |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Rađe bi gledao nekog tko je zajebao pa se trudi ko konj da popravi dojam nego netko tko je prosječan pa mu se progleda kroz prste za lošu tekmu. Ono kaj je kovač rekao, duge lopte na nebodere, di je lopta po zemlji, brza dodavanja i pasovi? Trebaju pogledat koju tekmu barce, jer island protiv nas igra kao (gotovo) svaka ekipa protiv barce. ![]() ![]()
![]() |
#1128 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Bez vrijeđanja i psovanja, to ostavite za lokalne birtije. Ako se ne znate normalno razgovarati, lako podijelim par banova pa bude više mjesta za ove koji znaju što znači normalna konverzacija. |
![]() |
![]() |
#1129 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Treba pogledat koju tekmu nase reprezentacije iz 2007,2008. Ne treba gledat Barcu,Real itd. Treba se nadati da nasa repka ide u Brazil,bez obzira jeli zasluzila ili ne. Nasi se cesto vuku po kvalifikacijama,pa igraju odlicno na turnirima. Samo da Kovac ne bude jos jedan u nizu koji beskrajno filozofira s eksperimentima kao sto je bio Olic desno,ili Rakitic tako defenzivno postavljen. Smatram da lopta treba sto manje biti u nogama Simunica,Corluke,Lovrena,Shifa i igraca u obrani. To silno vracanje lopte unatrag je toliko iritirajuce da je moj stari , koji nogomet gleda tu i tamo,dosao,sjeo i nakon par minuta pitao s koje strane je nas gol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
ma neznam čemu sad olić,eduardo,neka postavi neke koji trenutno mogu više trčat i više dat na terenu,vezna linija je bez ideje,nema tu nikakve akcije,treba žalit za bilićem i žutim nadam se da su vježbali penale ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nek stavi Benka i Rebića i Mandžu u napad i nek ih izbombardira odma u prvih pol ure. A ne opet mudra taktika 6-3-1-0-0-0 sa Modrićem na DMC poziciji... |
![]() |
![]() |
#1132 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nevjerojatno mi je da vecina nasih reprezentativaca u svojim klubovima ono igra solidno dapače rasturaju neki a u repki nisu u stanju zabit gol Islandu sa igračem manje.....lolčina Znači nije do toga da neznaju nego jednostano nemaju volje i elana....imho... Treba im se zahvaliti i pozvati ekipu kojoj je čast igrati u repki i koja ce se trgati da se dokaže...... Što se tiče današnje tekme kako god se okrene dugoročno mislim da mi navijači nebumo profitirali (u smislu gledanja ljepog nogometa i pobjeda), sramota bi bila da izgubimo od Islanda jer smo objektivno bolji i kvalitetniji, njihovu bahatost da ne spominjem....ako izgubimo ovi klošari iz vrha hns-a se sigurno neće povući...a ako pobjedimo opet ce sve ici po starom.......jer nakon koliko ono, 5 utakmica bez pobjeda je sramota sama za sebe....sramota za koji naravno opet nitko nece odgovarati (brend i onaj nadrogirani jel) |
![]() |
![]() |
#1133 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
40minuta su imali igrača više,slaba igra dok su bili ravnopravni,koavč kaže da nisu vježbali penale,nadam se da ipak jesu |
|
![]() |
![]() |
#1134 | |
Guest
|
Citiraj:
to sam i ja primjetio da nekak igraju bolje za svoje klube nego za repku. |
|
![]() |
#1136 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Rakitić ne igra u repki ono što igra u Sevilli, Modrić pa igra nešto drugo naspram igre u Realu, Mandžukić također lagano je bacat spiku da se više trude za klubove nego za repku (što je nekim djelom možda i istina), ali daleko veći su ti problemi pošto ih se ne koristi na pozicijama na kojima igraju najbolje
![]() |
![]() |
#1139 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#1140 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
No opet nije do njega, igra cijelu sezonu u Realu jednu poziciju, kod šticoja drugu i sad kod kovača opet novo. Nije tak lagano onda se prilagoditi
![]() |
![]() |
|
|