|
![]() |
#811 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ako mislis na mene, nee!! Ne tražim alibi. Vjerujem da nagodinu sve ovisi o motorima. A tu bi renault mogao biti dosta loš. Uglavnom sezona bi morala biti puno bolja i zanjimljivija od ove. Nema veze ako RB bude loš nagodinu, samo da ne bude smiješan!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma nije sabotiranje u pitanju i mislim da nitko normalan to ne misli. Jednostavno kao u i vrijeme MS-a ne trosi se isto vrijeme u pripremu i kontrolu oba bolida...
![]() |
#815 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam gledao start, pa ne znam što je bilo, ali jučer je diskvalificiran zbog odstupanja u razmaku podnice. Trebao je startati zadnji ili iz boksa, ali ne znam što je bilo na kraju da je out.
![]() |
#818 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Lotus nije platio Kimiju ni lipu za ovu sezonu ,placa mu je 8 mil. funti/eura (nisam siguran koje tocno) + mislim 50 tisuca za svaki bod ,sto bi bilo 16 milijuna dosad Presmjesno mi je bilo dok su na skyu pokazali da Kimi u 20om krugu negdje ide doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
F1 sezona 2013
@BadF1Stats: Only one driver has won more Grands Prix than Max Chilton since Spa. @BadF1Stats: Max Chilton's grid penalty is going to have a huge impact on his Canadian Grand Prix weekend Iskida san se. Must follow twitter acc. ![]() ![]() Vettel mi se malo diga u ocima, tako je dominira u Abu Dhabiju da je to cudo, ali panj Webber ima isti bolid i ni sjena... Za mi je Kimija i Lotus sranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Premium
|
Kimi ne nastupa u zadnje 2 utrke zbog "operacije" ledja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Massa je potpisao za Williams ako netko još nije saznao. Izgleda da će zamjeniti Maldonada. Sviđa mi se ta postava, vidit ćemo kojeg je kalibra Bottas sad kada se prilagodio već ove godine, samo da se Williams napokon digne iz pepela nakon toliko godina suše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Banned
|
Citiraj:
Bolje da nije osta Maldonado, a sta se tice pepela tesko osim ako ne budu imali neki win motor tipa kad je Montoya vozio... Ali budemo vidili |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Nagodinu sa svim onim promjenama je sve moguce, mozd a "ubodu" kao sto je BrawnGP ubo onu sezonu tj. prvu polovici kad je pobjegao svima i vise ih nisu mogli stic do kraja.
![]() |
#828 |
Premium
|
A druže slažem se s tobom da ga nebi trebalo previše žaliti i tako to, ali opet nije baš da nema talenta, znao je dosta puta ove godine biti bolji od Alonsa u kvalifikacijama, pogotovo otkad se znalo da će otići iz Ferrarija. Naravno, toliko puta je znao razočarati u utrkama da se to nebi trebalo niti isticati previše što sam rekao, ali ipak, trebalo bi nešto značiti. Edit: McLaren se rješava Pereza :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
Premium
|
Citiraj:
A massa dobar decko, a dobri decki ne osvajaju naslove Makar 2008 je lijepo vozio (osim silverstone te godine ako se nevaram). A i sreca ga je pred kraj nije bas mazila. Njegov start madarske 2008 bi neki prvaci trebali gledati svako jutro pa da vide kako se u ferrariju bori za naslov.... Kimi to zna.
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve gadniji i gadniji, tko zna sta buducnost donosi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Premium
|
Ferrari mjenja sponzore za sljedeću godinu ![]() (zbog Alonsovih i Kimijevih problema sa leđima) On topic, Kovalainen zamjenjuje Raikkonena u sljedeće dvije utrke. Hulkenberg je odbio ponudu koliko sam shvatio. Razumijem Lotusov slijed misli prilikom tog odabira, ipak je on najviše naviknut na F1 bolid od svih drugih mogućnosti, ali on i kada je imao dobar bolid nije imao puno sjajnih rezultata. Držim mu fige da napravi što bolji rezultat, ali da se idem kladit, stavio bih novce da od obje utrke neće niti jedan bod izvuć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Banned
|
F1 sezona 2013
Citiraj:
Inace ubija me ovo streamanje, a sugavi maxtv (koliko san skuzio) nema niti jedan F1 kanal. Da mi je bar Sky HD normalan dobit pa taman uz placanje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#838 |
Premium
|
Ja koristim ovaj link za F1 stream. Prava HD slika, prenosi sve treninge i emisije prije i poslije utrka, stvarno sam oduševljen. Ne vidim potrebu za plaćanjem ičega, otvoriš link, fullscreen, kokice u krilo i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |