|
![]() |
#4201 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I onda ćete se žaliti na nerf :P Ja upravo izdominirao jednu 19 / 2 / 18 s Ahri..ali sam napravio nešto što nisam napravio brijem u zadnjih 2000 gejmova. Imao sam cca 600 hp, a Amumu/Cho/Morgana/Vayne nakon teamfighta su krenuli uzimati barona..nisu imali nešto HPa...doletim ja i ovo je bio combo: 1. Charm na Cho-a dok automatski bacam Q na Cho/Amumu DOUBLE 2. Krenem prema baronu i bacam W da uhvatim Morganu i bacim ignite TRIPLE Baron imao 100 hp pa uzeo i njega usput ![]() i onda baš doletjela vayne i nju je ubila naša Janna tik prije smrti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4203 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() ja sam imao sličnu situaciju sa triple killom ![]() Ja trčim sa mida prema drakeu, a tam se nalaze moji taric (top), lux (supp) i Ez, i njihov Lee ih baita prema njihovom blue golemu - mene nije vidio i vidiš oni krenu za njime, a ja ulti do bluea preko walla i pokušavam roknuti Leeja - on se flasha, ja se flasham, i onda skužim da su tam i Nocturne i Cassiopeia i BANG - Triple Kill ![]() nisu ni skužili ljudi šta se dešava ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4204 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4205 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
i skroz na kraju ima jos jedna fora sa alistarom xDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4206 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Neznam, meni isto jedan od boljih videa. Teemova izjava! Za popišati se ![]() I jeste pogledali video do kraja? Zadnjih 5 sekundi? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4207 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Kako jebeno E! ![]() ![]() Ono sa Blitz i Ashe pao sam sa 'ebene stolice hahhaha
![]() |
![]() |
![]() |
#4209 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo mali doživljaj koji moram podijelit ovdje s vama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dogovorimo se za uloge, ja sam callao ADC, moja cura support i naš klanovac Jungle (bez dobrih runa!). Oko moje cure 3-4 lika (jer je naravno žensko i igra LoL) i uče je igrat, što da picka i zašto haha. Ona onako "bitch please" i ne sluša ih. Dogovorimo se da ćemo ići bottom Varus i Nami combo, na što su se ovi savjetnici zgražali haha, da kao to ne valja protiv eza i tako. Da sada ne pišem u detalje sve, mi smo tako brutalno izownali bottom, onako ubili smo ih, bio sam nafidan ko životinja (završio sam gejm sa 12-14 killova, ne sjećam se točno i nešto sitno deathova). Naš mid i top su također dobili (Akali i Lee). Dečki su stvarno dobro odigrali. Jungler, iako je bio bez runa je jebeno odigrao. Do onda jedva da je bilo ljudi u publici, ali smo mi svojim deranjem i brutalnim playevima napunili skoro sva mjesta haha. Dakle ljudi su se počeli derat sa nama, navijat, ali naravno 3min kasnije zbog delaya haha ![]() Vodili smo ih cijelo vrijeme oko 15 killova razlike, ako ne i više, ali smo na kraju izgubili jer smo doslovno throwali gejm, jer se nismo backali 2 puta ![]() Na kraju gejma svi smo ostali bez glasa jer smo se toliko uživjeli i derali (što smo i morali, ako smo se željeli čuti, jer je tamo preko ubisoft imao neku prezentaciju i usporedno je bio turnir u Pesu ili Fifi (obje igre su mi iste haha). Ova dvojica s kojima smo igrali su isto neki luđaci bili haha. Uglavnom, doživljaj je bio prejeben, jednostavno predobro iskustvo. Adrenalin je izbijao iz nas svih ![]() ![]() Evo, htio sam to podijelit s vama ![]() Sada jedva čekamo lan u prvome mjesecu. Idemo definitivno ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 16.11.2013. u 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4216 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Trebalo bi to probati i na Gamescomu ![]() Tam je pun qrac više ljudi ![]()
![]() |
![]() |
#4218 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4221 |
Premium
|
Čestitam ![]() Ja jučer igrao malo s kolegom Guls-om, koji ima novi nadimak: "META Killer". Igrali smo 2 meča zajedno, 1. meč sam imao 10:2 score s Jinx na botu, jednostavno dominacija, ali naš team throwao game. Imamo Zed-a, koji jednostavno nema pojma o igranju lol-a. Ulta u tf i pobjegne i čeka ispod turreta i gleda kako se mi tučeno 4v5. I to ne jednom. Guls igrao Thresh jungle. I mogu reći da je zanimljiva kombinacija. Ako u ganku pogodi Q (hook) to je gg wp. Drugi meč sam ja igrao thresh-a bottom support, i bilo je prilično sigurno da ćemo izgubiti jer opet imamo 2 idiota u teamu, guls je doslovce sve bogove i vragove im skinuo s neba ![]() ![]() Guls igrao Riven jungle, prilično dobra kombinacija ponovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4222 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jedna preporuka od mene: Ovu stranicu lolcounter koji imaš otvorenu skroz ili skoro skroz izbaci iz pripreme za igranje bilo kojeg lol meča. Slažem se da je bitno znati koji champ je dobar protiv kojega, ali nakon malo promišljanja to možeš zaključiti i sam, a često sam svjedok tome da ekipa uzima champve koje nezna igrati ili nisu dovoljno iskusni na njima, samo zato što su pročitali na stranici lolcounter da je champ A jako dobar protov champa B. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4223 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
A gle zaključim ja sam zašto mu kontriira i ne uznem nužno champa koje mu je kao counter i sigurno neču uzet champa samo zato jer tamo piše a neznam ga igrati. Ali me podsjeti ovo kojeg champa da pickam da ne razmišljam previše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4225 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Ja kad god da sam pickao Fiddlestciska za mid, a protivnici Kassadina, počeo je OGROMAN shitstorm da ću popljugat mid i to teško, jako teško a u 90% slučajeva je ispalo da sam razvalio lika k'o životinju ![]() poanta svega navedenog je, gledati koji je counter nekog champa pa ga pickati je bezveze ti trebaš prvo znati tog champa igrati jako jako dobro da bi mogao counterati protivnika (a to opet u 90% slučajeva nije stvar) tak da, izbaci takve stranice iz repertoara, igraj 5 champova stalno i tak ćeš prije ući u Silver nego gledati tko je čiji counter Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4226 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#4227 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sad igram Ahri mid, a naravno da je naš last pick isto htio mid i odmah je krenuo flame od champ selecta. Prebijam Rivena na midu i lik ode bot gankat, pingam, napišem SS 5 puta i naravno da ih lik ubije jer lik ne želi wardat. Ja fino uzmem mid tower i steamrollam sve ostatak gamea (score: 8/0/8), ali lik ne prestaje sam flamemom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4228 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#4229 |
Premium
|
Mi opet malo se zezali (Guls i ja) ![]() I pobjedili naravno, Gulsu leži Thresh ko budali šamarčina ![]() I da li ima ko kakve probleme s internetom? Ili s serverom? Imam ogromne lagove makar imam 50ms. I trenutno se niti nemogu spojiti u igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|