|
![]() |
#1081 |
Guest
|
Ajmo pavijani..visi listić,,! |
![]() |
#1084 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Nakon onog crvenog, ja HR već vidio jednom nogom u Brazilu. Sad na kraju vidim da je upitan kvalitet iste. Jako su oprezno krenuli prvo poluvrijeme, a kako je Island tvrd orah, mislim da će biti neizvijeno do zadnje minute u Zg. |
![]() |
![]() |
#1086 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Svaka momčad je tvrd orah koja se brani sa 9 golmana i jednim braničem Gudjonsenom ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1087 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1088 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#1089 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kvalifikacije za SP 2014 (Brazil)
Ja sam ovdje vidio losu vezu,perisic katastrofa. Veza koja nije 5 lopti dala kako treba za neku dobru sansu. Sve se svodi na bokove i ubacaje olica koji se nalazi na pogresnoj strani i glumi Robbena i nekakav neciji visoki ubacaj tu i tamo. Rakitic igrao obranu????? Pa naprijed ga je bilo 15 min prije kraja tekme? Ne razumijem zasto ide s kao provjerenim igracima kad su ti isti provjereni igraci doveli repku nadomak ispadanja. Bolje riskiraj s Benkom i Rebicem itd. Ovo vracanje lopte unatrag me nervira vec 5 godina, to je strasno. Pozitivan pomak je malo jaca zelja,agresivnost,i trka. Jako smo puno lopti ukrali i zaustavili. Ahhhh |
![]() |
![]() |
#1091 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
citam komentare, lagano mi se gade. koji vam je klinac, prakticki to su isti igraci kao i unazad 2-3 godine, ali pod vodstvom nekog drugoga. da ne kazem unazad 6 mjeseci, ili jos kriticnije - unazad par mjeseci kako je bilo kod Stimcem? ovo veceras ja vidim kao ocit korak prema naprijed. osobno mi se jebe za prvenstvo toliko i Brazil, ali mi je zao i sramota i neugodno gledati 10 konja koji "igraju" za nasu reprezentaciju. i posljednjih par tekmi pod Stimcem takav gorak okus u ustima nakon tekme, toliko, da je ovo veceras bilo osobno slatko za gledati. pogotovo 95% drugog poluvremena. no, ono sto je ocito je da nam je obrana poprilicno nikakva. neka Shifo, Joe, Charlie citaju, neka gataju iz salica kave (da, znam da šifo nije igrao, pricam generalno), ali su spori. bilo koja brza momcad kada krene prema Pletikosti - problemi. ali ponavljam, ovo sto sam odgledao veceras je korak prema naprijed. i ako se tekme tako nastave u buducnosti, moglo bi tu biti dobre reprezentacije za dvije-tri godine. EDIT. i da, Rebic jako jako dobro odigrao. ako ovako nastavi, definitivno novi redovni igrac repke.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1092 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kaj ste svi napali Perišića? Ovo mu je najbolja tekma u repki ikad. ![]() Nego, ova fora sa Olićem na desnoj strani je onak, smiješna i pomalo naivna. Taj ima desnu nogu goru od Šukera. Ali ajde, ukupan dojam je OK, s obzirom na to kak smo do sada igrali. Nije baš za hvalit se sa nulom protiv strašnog Islanda, al nek im bude. Bar nisu ništa zayebali kak inače znaju. Kovač još mora poradit na povećanju svojih cohones, i izvadit Modrića kad je očito da čovjeku ne ide. Tek smo s crvenim kartonom Islanđanina zapravo bili u egalu po broju igrača.
#1093 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nije Perišić nikad ni bio dobar. Ne znam čemu forsiranje maloga. No istinabog naši nikad nisu znali igrati protiv bunkera pa im ovaj remi neću zamjeriti. No, netko je napomenuo, repka se nije bitnije mijenjala od Bilića, preko Štimca do Kovača. Igrali su neke odlične partije tijekom tog vremena tako da potencijal postoji. Ja mislim da njima samo fali želje za igrom i dokazivanjem (parama?). Ovo što oni u zadnje vrijeme pokazuju nema veze s repkom koju znamo inače gledati. Tako da ne vrše mediji i navijači pritisak, nego je činjenica da su se naši usrali ko grlice i da im se ne da igrati nogomet. Ona dodavanja napamet, isprekidani pasovi koji ne idu nigdje, pa prstići na treninzima to bolje izvode ![]() Nvm, idem na Maksimir u utorak premda sam rekao da više nikad neću, nekako imam osjećaj da se ovoga puta možda neću razočarati.
#1095 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Osobno zelim da ne odemo u Brazil, jer nismo ni zasluzili. Da me se pita, poslao bih Island iz ovih stopa pravac Brazil.
![]() |
#1098 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
#1099 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Ali općeniti problem sa nogometom je "ajmo samo da ne izgubimo, 0:0 je odličan rezultat". Neka igraju jednu utakmicu na neutralnom terenu i to je to. Island nabavlja 9 golmanskih dresova za Zagreb jer će oni sigurno htjeti penale i siguran sam da će pucati svako 120 puta do utroka na treninzima. To je krenulo na svjetskom 2010. Ono, 0:0 ili 1:1 i lagano šetnja po terenu. Serem se na takav moderni nogomet. Kao i u školi kad si sretan jer si dobio 2 iz hrvatskog. Takvim stavom, možeš zbilja očekivati čuda i onda se čuditi kako se ljudi sa tobom ne slažu i kako negoduju... Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1100 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zato ja volim gledati švabe. Nema tu mile lale, to je juriš 90 minuta ako im se dopusti. Nije tehnički napredan nogomet, ali ima snage volje želje muške igre, svega onoga što nogomet čini mamcem za gledanje.
#1102 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() Ukro si mi post s tipkovnice ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1105 |
Guest
|
Zato ćeš se razveselit kad vidiš da Ukrajina vodi 2:0. ![]() |
![]() |
#1109 |
Guest
|
Ma šta ti je, mi smo nogometna velesila, a ne tamo neka Francuska. |
![]() |
#1110 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
i dalje konstantiram, imate previsoka očekivanja u mjesec dana se da se promjeni cijelo stanje repke, mo'š mislit
![]() |
|
|