|
![]() |
#4141 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4142 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Gold 3 EUW == Silver 4 EUNE ? O čemu pričaš? Bez uvrede, ali evo odigrao sam 4 gejma s Jaxom na EUW, 3 ranked i 1 normal..Gold 2 account. Bio mi je prokleti tutorial, dali da farmam i carryao sam svaki game easy ![]() Po meni EUNE i EUW je jednako do cca Dia 3. Osobno, i dosta njih su to rekli, igrao sam i na EUW plat i isto je kao i na EUNE. Znači tek negdje na visokom ELOu po meni je razlika...a i baš kažu elo boosteri, ista im je stvar da li je EUW ili EUNE, ista stvar do visokog elo-a. EDIT: rezultati Ranked: 8 / 3 / 7 Normal: 8 / 0 / 2 Ranked: 7 / 1 / 9 Ranked: 16 / 3 / 4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4144 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Možda imaš premalo ranked mečeva.. Dosta ljudi se žali da nemogu izračunati iz tog razloga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4145 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#4146 |
Premium
|
Večina ![]() Inače, neki dan sam igrao aram 1v1 protiv poppy. Bila je 9:21 mastery i fully tanky rune. Ja rengar, 21:9, i krenuo tanky/AD ga gearati. Nakon što me 2 puta ubila ja sam već bio poprilično gearan, ona je još bila samo na dorans shield i bootsima. Ja sam već imao magic resist bootse, black cleaver, i belt s 380hp-a. I dalje je nisam mogao ubiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4148 | |
Premium
|
Citiraj:
A baš jučer kada sam pročitao Pandin post o Poppy jungle, nekih 2 minute prije ovi s kojima sam igrao na TS govore kako će u S4 Poppy jungle biti brutalno viable ![]() btw, jučer izgubio game od sorake lv 12 ...i to jungle ^^ ubio je 3x u jungli, but then..smurf powah ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4149 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() To je stvarno čudno za tebe ![]() Ali ako je tako, onda je neka brutalna soraka bila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4150 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4151 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači igrao sam Elise zbog skina, ubio je 2-3 puta...bila bez buffova, ali njen gank je bio da uđe u lane i bude 2 minute u njemu i pomaže ovom...a na midu su imali brutalnu syndru (i mi smo imali syndru) i brutalnog topa...samo tako su nas winali, baš se vidilo kako su timski uigrani ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4152 |
Premium
|
Hehe... Znači skin ne daje nikakav powah Elise? ![]() ![]() Jebeš takav skin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4153 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ima netko PBE acc ili informacije o buffovima / nerfovima ? ![]() Sad sam dobio bubu u uho da se Fiddle nerfa i da je već na testiranju na PBEu ...
![]() |
![]() |
#4155 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Sranje ![]()
![]() |
![]() |
#4157 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#4158 |
Premium
|
Jao.. Idem doma preksutra ![]() Jedva čekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4160 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4162 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4163 |
Premium
|
Pa mislim da da. Ovo je preseason. Ako je jučer završila sezona, ovo je preseason. Mislim barem. Ali je i logično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4164 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Aha aha, to me zanimalo, čudno mi bilo ono rankedi otvoreni a nigdje ne piše da je preseason tj. nigdje nije napisano kad počinje ili da je počeo. Zanima me jeli igra tko Fioru, čini mi se kao ogromno podcijenjen champ. Skužio sam to u jednog rankedu gdje smo apsolutno usrali sve što se moglo usrat. Na početku idemo invade-at i dođemo do njihovog blue-a (ja bio Fiddle) i vidimo da i oni nama invade-aju blue i ajde da ga uzmem i idioti me ostave svi i dođe riven sa top-a i ubije me. Znači katastrofa start, nemam blue i exp na nuli. Rekoh idem na red šta drugo, dođem tamo i Jarvan me ubijem. Rekoh gdje je ta 20 min... bot gubi, Jarvan 10 level, ja doslovno 3. level i ne smijem u svoju džunglu uć. Top gubi i Fiora ima 2 killa protiv Syndre. Malo kasnije gankaju Jarvan i Riven Fioru i ona uzme tripl.. gledam i ne vjerujem. Kasnije smo svaki team fight pobjeđivali, ništa im nije značilo što im je adc ili Riven nafidani kad ih je Fiora spustila ispod 20% hp-a a i ako ih nije odmah i ubila a naravno i mi smo tu, ostali četvorica koji zajedno imamo dmg kao veliki minion ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 13.11.2013. u 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4165 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Da i mene zanima, pošto od zadnjih 5 ranked mečeva imam 4 pobjede ![]() Kakva je zvijer riven moj Bože. Zadnje izmijenjeno od: blozer. 13.11.2013. u 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Premium
|
Fiora.. Hmmm.. Imaš jax-a protiv nje, i finito ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4168 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Riven i fizz, toliko free eloa da to nije zamislivo. Nije meni problem njih ubit, ja sam jungle, ali nitko na bronze/silver/gold nezna protiv njih igrat, i onda uvijek derp u teamfightu.
![]() |
#4170 |
Premium
|
I meni je teška ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|