|
![]() |
#2432 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2433 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2434 |
Guest
|
Zna je biti na onom SMS toolkitu ili kak se zove sa SIM kartice operatera. Obično menu opcija u mobitelima niš ne dela nego samo pošalji generic "kod" od operatera. Ako je mob kupljen kod nekog operatera obično sigurno ima sve to podešeno na samog operatera. Anyway, Jedno i drugo rade istu stvar. |
![]() |
#2435 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
Na mobu gledam video, surfam, čitam mejlove, šaljem poruke i zovem. Ništa od toga nije osjetno/primjetno brže i bolje na novim uređajima, dakle upgrade nema smisla. ![]()
![]() |
#2436 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Jeste vidjeli S4 Zoom? Jedan od najružnijih mobova uopće. ![]() ![]() ![]() Mislim stvarno, zar nisu naučili od prvog primjerka da ga nitko neće kupovati, osim kolekcionara? Mob loše leži u ruci - isprobao sam ga, i jednostavno ne mogu odati dojmu da je to Samsung mogao napraviti. Jedina dobra stvar u toj priči je kotač na samoj optici za fino izoštravanje, sve drugo je - koma. A što se manualnog načina rada tiče - on ni ne postoji - taj M ne služi ničemu. Trebali su se malo više potruditi i staviti 20Mpix kao Xperia Z1. |
![]() |
![]() |
#2437 |
Guest
|
Ja nemam niš protiv takve kombinacije, dapače. Neka ga naprave tipa S4 sa Snapdragon 800 i ja ga kupujem (ali neka srede kak spada kameru jer nisam zadovoljan sa kvaltetom ove prošle). |
![]() |
#2438 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2439 | |
Premium
|
Citiraj:
Peace of mind vrijedi svake novce, a za jezgre i fičere me skroz zaboli prostata.
![]() |
#2440 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zato uzmeš Nokiu pa vidiš kako specifikacije na papiru uopće nisu bitne jer je bolji u svemu od Zamzunga ![]()
#2441 |
Premium
|
Koja to Nokia ima Android OS? Prvi glas.
#2444 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ne valja flejmati. Em nije produktivno, em gubiš poštovanje kolega sa foruma. Meni je taj poluproizvod na kraju najbolji OS od 3 velikana. Doduše, MeeGo mi je bija fenomenalan. Šteta... ![]()
#2445 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Ljudi, malo previše branite te megakorporacije koje boli kita što se svađate po forumima i pravdate ko je smeće a ko je najbolji... |
|
![]() |
![]() |
#2446 |
Guest
|
Imao sam Nokiu 3310, Nokiu N70 kad je došla, HTC Desire, Samsung Galaxy S2, HTC One. Sljedeći mob bio Nokia, Samsung, Končar ili Srpski Telekom tak mi svejedno. Ne kupujem zbog imena nego zbog onoga što određeni model nudi u određenom trenutku. Od koje je firme tak svejedno. |
![]() |
#2447 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Puno bi konstruktivinije bilo da se kritizira ono što ne valja, odnosno da se upozna ostale s onim što valja kod pojedinih proizvoda koji se trenutno koriste. To je onda višestruko korisno za sve nas. Tako proizvodjačima uputimo kritiku i smjer za razvoj, a mi se informiramo i izbjegavamo nepoželjno. I kad netko ovdje koristi, recimo Samsunga kao ja trenutno, onda najbolje može kritizirati i pohvaliti Samsunga, a ne ići kritizirat recimo HTC. Na žalost, primjećujem trend pada kvalitete postova na ovom dijelu PCEa u posljednje vrijeme...Neki ovdje konstantno djeluju kao PR agenti proizvodjača u radnoj akciji, a od toga imamo štete svi mi, a koristi jedino proizvodjači, ili oni na platnom spisku. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 11.11.2013. u 17:46. |
|
![]() |
![]() |
#2448 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Sad tehnicki radim na projektu u kojem je cilj marketing Samsunga, al to ne znaci da sam njihov fanboy. Da ne dobivam Samsung, uzeo bi nekog kineza na Androidu i bio sretan. Nokia je trebala nastavit s Maemom, da nije kreten Elop dosao i bi... N9 mi je jos uvijek jedan od drazih mobitela koje sam imao prilike koristiti, te bi ga vjerojatno i kupio da sam imao financijske mogucnosti za to. |
|
![]() |
![]() |
#2451 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavio 4.3 na S3. Ikone su drugačije i boje su oštrije, mob djeluje fluidnije pri kretanju kroz desktop screenove,... Vidim da ima promjena u izborniku Podešavanja. Trebati će mi neko vrijeme da se naviknem. Sve u svemu, vrlo zadovoljan. Nadam se da će mu doći i 4.4.
#2452 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2453 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2454 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali dalje sam ozbiljan. Ti tvrdiš da je windows na mobitelh smeće. Ivo mašingever kaže da nije. A jedan i drugi slovite za neke stručnjake na svojim područjima. Ako ne dobivate neke pare ili besplatne mobitele, malo je bezveze da padaju takve riječi. A ako dobivate plaću ili mobitele, onda vas treba banirat jer širite flejm iz osobnog interesa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2457 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2459 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Što se tiče wp8, slažem se s samsungovim plaćenikom, kupih wp8 mob, meni je smeće, totalno zatvoren, neprilagodljiv os, os bez file explorera, da ne nabrajam dalje, imho smeće. Ali da i ja kao pojedinci dobijem malo malo free mob, normalno da bi dizao hvalospjeve o istom, no pošto to nije slučaj, ovako gledam realno na stvari, naravno iz mog kuta gledanja, i o tome tako i pišem, sad što to ovakvim flejmerima kao gintonic dolje smeta, jer ne vide kraj zdravih očiju, to je njihov problem, ja pišem što mi smeta i što ne valja, bio to wp8, ios, android, htc, nokia, sony ili eto samsung, koji ima wp8 uređaj, koji je jednako kao i htc beskoristan na wp8-ici jer je njoka favorizirana, znači, ne samo da je wp8 zatvoren os, nego je još i usmjeren i ograničen na samo jednog proizvođača, jer su ostali u zapećku sa updejtima i aplikacijama. Katastrofa, i velika šteta je jer jedan Samsungov Ativ S odličan uređaj gledajući cijenu istog bez ikakvih pretplata od 1600-1700kn, i ono što se dobije za tu lovu.
![]() |
#2460 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Eo čisto da bacim dojmove sa S4 nakon 2-3 mjeseca korištenja. Sex: + ekran, ekran, ekran (od reze preko boja do crnih pa na kraju veličine) + baterija (obično dva dana medium usagea) + tipke koje ne jedu realestate ekrana + S Voice (jedini Samsung crap koji koristim) + JB 4.3 stigo neki dan + kamere (koja god, sve su super i odlično rade posao) + izmjenjiva baterija / SD kartica (mob bez ekstra slota za mSD kartice ne kupujem nikad više) + brzina (uz par tweakova leti na nivou SGN/N4) Spolne bolesti: - rebootao mi se 5-6 puta do sad sam od sebe (u pravilu kad unlockavam) - Samungov bloatware (na kraju jedino S Voice valja), ostalo (posebno KNOX) je govno - relativno malo (oko 10ak GB) free spacea (doduše ovo sam rješio sa 32 GB microSD karticom) - dizajn (f..k it, nikad nisam zbog dizajna kupovao mobitel, al' aluminij izgleda bolje) Probam kroz koji tjedan LGN5 pa da vidimo to govance u usporedbi s ovim...
|
|