|
![]() |
#2401 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kupujem novi mob, i izmedju ostalog gledam i s4, ali gdje god sam ga imao priliku uzivo koristit, u izbornicima je bio prisutan lag. Jel to jos uvijek problem ili je rijeseno nekim updateom? Ima li s4 jos nekih boljki? Kako stoji sa pregrijavanjem? (to sam cuo da je problem) Vidim i da verzija sa snapdragonom 800 dolazi uskoro...pa ne znam dal se mozda isplati pricekat na tu verziju jos neko vrijeme, i ako imate bilo kakve predodzbe o cijeni? Zanima me isto Note 3, kada bi mogli spustit cijenu malo? Trenutno je Note 3 na njuskalu ~4500, S4 se nadje i za ~3200 (novi s garom) Placao bi mob kesom, 99% bi ga na njuskalu uzeo, Note 3 mi se puno vise svidja ali jednostavno ne vjerujem da opravdava 50% vecu cijenu od S4... |
![]() |
![]() |
#2402 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
I pripadajuci XDA topic vezan uz isto... http://forum.xda-developers.com/show...6610&page=1265 O "sluzbenom" xxugmj9 od stranice 1255
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
#2403 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel može tko pojasniti ovo oko Knox warranty void situacije? Ako sam skužio, novi ROMovi koji imaju Knox imaju neki novi trigger koji se aktivira, i kojeg je nemoguće maknuti kad se flasha custom ROM ili stock ROM starijeg datuma!? A aktivirani trigger znači gubitak garancije. Jesam li u pravu? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 05.11.2013. u 10:52. |
![]() |
![]() |
#2405 |
"Samo vodu ne!"
|
Dakle, kako sad stvari stoje, ako konačno stigne 4.3 za Note2, neće se moći rootati, a da se ne izgubi garancija zauvijek!? Super. I ne znam baš puno o Knoxu. Onako laički, čini mi se da se radi o nekoj zaštiti sustava koja će raditi samo u nekim zemljama i za neke sustave nedostupne većini korisnika, od koje ja ne vidim nikakve praktične koristi...Dakle to je sve samo da se još više kotrolira situacija i ograniči root!? Android na Samsungu koji postaje iOS? Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 05.11.2013. u 14:03. |
![]() |
![]() |
#2406 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kad smo LAcy i ja pričali pred koji mjesec kak android lagano poprima značajke iOS-a, bilo je dušebrižnika koji su sipali drvlje i kamenje. Ovo sada više i ne izgleda tako daleko, jelda? ![]() OK, ovo je samsung za sada, a pitanje je vremena kad će i svi ostali... |
![]() |
![]() |
#2407 |
Guest
|
Po deseti put. Nema veze sa Androidom kao OS-om. Imaš ostale proizvođače ako ti se politika ovih najpopularnijih ne sviđa. Ako Samsung hoće, može napraviti "Kindle fire", njihovo je pravo. |
![]() |
#2408 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Kao da je Samsung jedini proizvođač Android mobitela ![]() Iako, ne vidim zašto bi iša rootat Samsung... ako hoćeš stock rom uzmeš Nexusa ili nekog kineza, a opet na sve te androide možeš instalirati sve aplikacije i bez marketa... Što mene najviše smeta kod Androida nije Samsung, HTC ili neki drugi proizvođač mobitela nego Google ![]()
#2409 |
Guest
|
Onda makneš sve appove od googlea i to je to ![]() |
![]() |
#2410 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Ne moraš ih toliko braniti... a i nismo svi ovce. |
|
![]() |
![]() |
#2411 |
Guest
|
Yep. Stvar je proizvođača. Nema veze sa Androidom. |
![]() |
#2412 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
Lista nebuloznih poteza rapidno raste. Naročito posljednjih mjeseci. |
|
![]() |
![]() |
#2413 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa od Android 4.1 postoji mogucnost da se sistemske aplikacije onemoguce u Apps izborniku (znaci Hangouts, Google+...). Ak je problem zbog tih par 10-ak MB, onda prodajte taj mob sa tih 200 MB storagea za aplikacije i uronite u 2013. godinu. A Samsung trenutno ima veze Androidom kao i Srbija sa izlazom na Jadran... Zadnje izmijenjeno od: tutix. 06.11.2013. u 00:48. |
![]() |
![]() |
#2414 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Spremaju se mnoge stvari u skorijoj budućnosti http://www.androidbeat.com/2013/11/s...k-phones-2015/ EDIT: S5 dolazi sa 16MP ISOCELL fotićem http://www.gforgames.com/gadgets/sam...-camera-39446/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 07.11.2013. u 14:51. |
![]() |
![]() |
#2416 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Jao ljudi, koje su Galaxy S4 i Galaxy Note 3 motorne pile! Kakav mrtvi ajfon, više ga ne razmatram ni pod razno. Jučer sam se igrao s njima u T-Centru i totalno se zaljubio. Čudi me samo to što je moj Galaxy Note 1 u onim stvarima koje najčešće koristim jednako brz kao i Galaxy Note 3 (radio sam na licu mjesta side by side comparison), pa osim nabrijanih specki za mene prave primjetne razlike nema. KOJE RAZOČAFAKINGRANJE! Good job Samsung!
#2417 | |
"Samo vodu ne!"
|
4.3 za Note2 je očito blizu. Navodno servisi stavljaju finalnu verziju. http://www.sammobile.com/2013/11/09/...commence-soon/ U opisima i na screenshotovima ni traga zanimljivim featurima sa Note3. Ne kaže ništa ni za Knox. S obzirom na poteze posljednjih mjeseci, ja ne očekujem da će Note2 službeno dobiti Air Command i druge bitne Note3 S-pen feature...Nadam se da će dev community to pokriti. Inače, S-Pen i cijeli taj sustav je po meni najbolje što je Samsung ikad napravio. I, barem za mene, najkorisniji feature smartphone/tableta nakon TSa. S-Note aplikacija je jako dobra (osim ružnih skinova). Zato je posebno jadno kad tu kvalitetu pojedu glupe poslovne odluke bez brige za korisnike. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 09.11.2013. u 16:31. |
|
![]() |
![]() |
#2419 |
Guest
|
Ni meni ![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#2425 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Stavio 4.3 na S3, odlično, zasad nemam zamjerki, a i ipak su dotjerali malo izgled za razliku od 4.1.2. Taman male promjene, trenutan osjećaj kao da imam novi uređaj, ali fluidnost je više manje ista.
#2426 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Takodjer na 4.3 (ne official) + yank kernel. Mob je brzi i fluidniji nego ikad do sad, jako sam zadovoljan sto se toga tice.. Mogli su eventualno napraviti nesto bolje vizualne promjene, tipa kamera ko u s4, ikone, itd.. No zato posluzi Wanam xposed pomocu kojeg se moze vizualno promjeniti dosta toga.. Baterija traje nesto krace nego na 4.2.2 / 4.1.2 koliko ja primjetim ali ionako punim svaki dan, tako da nist novoga... |
![]() |
![]() |
#2427 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kako mogu preusmjerit pozive sa svog Samsunga SII Plus ( i9105P ) na drugi mob? Nemogu nikako naci opciju preusmjeravanje poziva. ![]() |
![]() |
![]() |
#2428 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ili reci na kojoj si mrezi, ili nazovi sluzbu za korisnike i trazi ih kod za preusmjeravanje poziva. |
|
![]() |
![]() |
#2429 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2430 |
Fresh Juice