|
![]() |
#3632 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
stvarno bezobrazne cijene. zanima me da li je uopce itko tu kupio ista, ako je, iskreno ga zalim |
![]() |
![]() |
#3633 |
Guest
|
nažalost da... cifre su fakat ono.... pa hangar 18 ili hak je povoljniji..... te dodatno kad pogledaš dostavu koja bi trebala biti gratis kod takvih cifri se dodatno naplaćuje... |
![]() |
#3634 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za lovu W11 32Gb možeš kupiti S4/XZ/HO, a ne može se s njima mjeriti ni po kvaliteti ni po podršci.
#3635 |
Guest
|
istina. to je i meni palo na pamet. kinez se jedino isplati kupiti ako je jeftin. a i većina ljudi koji kupuju kineze očekuju da budu jeftini ... |
![]() |
#3636 | |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
A800 mi je pak preblizu veeeelikom izboru svakakvih uređaja i onda tu igra 50 kn razlike kaj mi je zbilja glupavo štedit na sveukupni iznos... A i trebam nekaj da sa porezom bude prihvatljivo za poklone (trebam ih više), znači negdje 80 USD bi bilo golden ![]()
![]() |
#3637 |
Premium
|
a kazu da su zte 889 i hisiki g2, uz vec navedeni lenovo a390, najbolji za tu lovu, pa sad... |
![]() |
![]() |
#3638 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3639 |
Just don't give a fuck
|
#3640 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
a znam da ga je netko na forum.hr nahvalio jebiga sad, uvjerim se sam kad mi stigne, malo cu ga izmuciti prije nego ga proslijedim dalje a390 mi je prevagnuo samo zato jer ima 3g na 900mhz ima neki tako povoljan sa 3g na 900? zte 889 ima/nema? |
![]() |
![]() |
#3642 |
Just don't give a fuck
|
#3644 |
Registered User
|
Kolegica ga koristi već 2 tjedna i čini se vrlo zadovoljna, na ništa mi se nije požalila. Također došao s multilanguage i sa svim Google appsima. |
![]() |
![]() |
#3645 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3646 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Znaci gledam s minimalno 1GB(thx rendula) Volio bih neki manji mobitel, visine do 12cm. Jiayu g2s ima 12,5 visine, 1GB....hm. |
|
![]() |
![]() |
#3647 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ovo bih naručio, čini mi se povoljno, da li je provjerena ta stranica etotalk? http://www.etotalk.com/lenovo-a760-a...0mp_p3847.html Imam tele2, znači ovih 3G na 900 mhz je bitno za moju mrežu kako sam shvatio? Vidim da ima 1 gigu memorije i 4 jezgre proc, kamera mi nije tako bitna. 99 dolara je ako maknem sve one preeinstaled sitnice tipa skype, whatsupp...to mogu sam skinuti? Hvala ako ćete mi odgovoriti ![]() |
![]() |
![]() |
#3649 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ima vjerojatno i na još kojoj stranici pa si pogledaj. Što se tiče 3G - da. Još bih želio napomenuti da Lenovo u svoje mobitele ne stavlja predinstalirane APN postavke za druge operatere u Hrvatskoj osim T-Coma (bonbon), tako da bi se trebali ručno unijeti. No to ne bi bio nikakav problem da navedeni Lenovo A760 ne sraćka nekaj sa ručnim dodavanjem APN-a. Prije par mjeseci sam probao ručno dodati APN u XML config od ostalih operatera kod nas za jednog kolegu s foruma, no mislim da je on odustao od toga i prodao ga. E sad, jel se situacija u međuvremenu promijenila sa tim APN-om, nemam pojma.
![]() |
#3651 | |
Registered User
|
Citiraj:
A visina da, ako gledaš po tome, teško da ćeš naći nešto od 12 cm s 5" ekranom jer samo 5" displeji su 11 cm visine. Dakle, tražiš 4" a to je već druga priča, niti ih nema puno s 1GB RAMa za izbor... |
|
![]() |
![]() |
#3652 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() Ako hoćeš brzu i pouzdanu dostavu, bolje ga uzmi tu za 113$ - 5% kupon i + mislim 7$ dostave, znači cca 115$... |
|
![]() |
![]() |
#3653 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
PayPal će uzeti ali onda rastu ostali troškovi. Imam nekoliko mailova korespodencije sa njima. Uglavnom, čovjek brzo odustane kad krene takva "ovo inače ne primamo, ali može, ali onda to ovako i onako, bez ovoga i onoga...". Rekoh hvala i doviđenja. |
|
![]() |
![]() |
#3655 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Lenovo a760
Citiraj:
Mislim da sam ja taj kolega, i uspio sam riješiti problem sa tim APN postavkama. Ubacio sam novi xml sa svim APN-ovima valjda u svijetu, i od tada sve radi, te je moguće i ručno dodavati APN-ove. Možda će netko razumjeti pa bolje objasni: Instalirao sam "root tweaker", "fx explorer" i "fx root addon". - root tweaker je uspio automatski izmjeniti apns-conf u system-u, ali broj apn verzije nije bio dobar (2 red xml coda, treba pisati 6 umjesto 7, ili obrnuto, pogledati u original apns-conf). - budući da mi je prvi android, najviše me namućilo kako taj apns-conf vratiti u mob nakon manualnog uređivanja. Tu mi je pomogao taj fx exp.sa root-om. Za svoj mob i dalje ne znam da li je rootan, ima samo superSU, i taj fx exploreru dopušta root access. Makar do sada mislim da postoji i jednostavniji naćin za rješavanje ovog problema. Inaće, A760 me dobro služi otkako sam riješio taj vražiji APN, za cijenu sam super zadovoljan, s tim da je to moj prvi android. Baterija traje od dana do 2. Ako ga budem prodavao, prodajem za neki veći 5" Lenovo ![]() E da, moj je naručen sam MiniDeal-a, i oni su prčkali po mom jer sam ih zamolio za neke instal, pa je moguće da to nije kod sviju i svih prodavaća slučaj. Zadnje izmijenjeno od: zipax. 05.11.2013. u 09:01. Razlog: Dodavanje sadržaja. |
|
![]() |
![]() |
#3656 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Hvaka dečki, onda ću naručiti taj Lenovo A760 za 113 dolara sa merimobiles. Vidio sam da ima i boljih uređaja za 150 dolara, ali za početak idem što povoljnije, pa ćemo dalje vidjeti. Zahvaljujem se i javit ću se kada dođe i ako budem imao nekih problema. Pozdrav Zadnje izmijenjeno od: Lak. 05.11.2013. u 10:09. |
![]() |
![]() |
#3657 |
Premium
|
Vraceni su mi danas novci na ziro racun, chang shlang izgleda ipak nije uspio kada i mi zadnji dobivamo novce nazad... |
![]() |
![]() |
#3658 |
Registered User
|
Jeli itko uspio riješiti zujanje prilikom poziva kada se signal smanji instalacijom novog roma na cubot gt99? |
![]() |
![]() |
#3660 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Pozdrav ekipa! Kupio bih za nećakinju neki mobač za cca 80-90 usd. Molio bih neku preporuku. Kakav je npr. haier w 718? Znači bitno je da ima touch,solidnu kameru,wi-fi,ove moderne aplikacije itd. Pozzzzzzzzzzz |
![]() |
![]() |
|
|