|
![]() |
#4411 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#4412 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() neznam bas da bi prije prezivio protiv 5 td-a..nego protiv artya?! ali sad sve ovisi s cim ides na njih! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4413 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Treba ograničit broj artyja na 3 i 5 tda po timu.
![]() |
![]() |
#4414 |
Does youer dewg byte?
|
Tu u potpunosti razumijem WG jer bi se onda neki limit broja morao postaviti na sve vrste tenkova po borbi. Ovak je zanimljivo, kad uletis u borbu protiv 10 T10 tdova, od kojih su 4 foch 155. Divota. :-)
![]() |
#4415 |
Strichek Moderator
|
Ne bi, samo tdi i arty, ht i mt nisu nikada bili problem, osim kad platoon od 3 bata uleti na mapu bez tda i artya, to je masakr ako ga znaju igrati, dokazano vise puta ![]()
![]() |
#4416 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Koja je fora sa T82? Pa to čudo ima armor od papira :/ Probijaju me kako stignu.
![]() |
#4417 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
TD, mrzim ih na tieru 10, prije si cucao iza kamena zbog artice, a sad zbog 5-10 TD-a na svakoj strani. Desetke vecinom igram medium bas zbog toga, jer armor ne znaci puno, bolje biti manja i brza meta koja se brzo moze sakrit. ![]() A opcenito TD ne vozim, najaci mi je stug3 i dalje ne idem. Artice necu ni spominjat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4419 |
Does youer dewg byte?
|
![]() |
#4422 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Dvoumim se da li uzeti t34 amera.... inace sam odlicno igrao sa svim kupolasima i lezali su mi,ali me brine njegova tromost okretanja i okretanja kupole...a i aim time je malo banana... mogu li cut iskustva onih koji ga imaju???
![]() |
#4423 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ako mislis na premium amera T34 hmm...lakse mi je igrati s IS6, bolji matchmaking, brzi i agilniji, a top...manja penetracija ali ono ugl dobivas lakse njubeke na drugoj strani pa ih fino prasis. Pricaju da ce Lowe poboljsati sa slijedecim patchom kao vise armora...pricekaj malo pa vidi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4424 |
Does youer dewg byte?
|
Zamijenio T26 i uz nadoplatu uzeo T34. Uglavnom, nisam pozalio, volim te kupolase. U principu, igram ga kao T30, znaci kao td. Zaradim nesto vise od Lowea. IS6 je definitivno isplativiji, no samo ako si kvalitetan igrac, sto ja nisam. :-) EDIT : Za ekipu koja koristi XVM ili kompletne modove i imaju problem sa krešanjem igre, probajte preimenovati (disableati) "\World_of_Tanks\res_mods\0.8.9\gui\flash\Application.swf" u nešto tipa "Application_backup.swf". Source : http://code.google.com/p/wot-xvm/iss...ail?id=551#c46 I kao drugo, imate special u kojem vrlo lako možete doći do 250K kredita dnevno. ![]()
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 02.11.2013. u 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4425 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ako si dobar u hull downu onda idi na t34...kupola mu je hebačka. Nažalost tu priča starje jer se gameplay mora prilagodit smiješnom oklopu dolje,znaći zaboravi playstyle od KV4 ili ostalih teškaša koji idu u close combat... (igrao ga na frendovom accountu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4426 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
T34 i nije baš pretjerano dobar u hull downu,da ne kažem da je totalno beskoristan ukoliko nisi u hull downu na uzbrdici...ima ogroman weakspot na vrhu kupole,koji je ful lako pogodit... Tj. dobar je u slučaju da si iznad protivnika,tada ti je kupola više manje skrivena...također,kada očekuješ šut u kupolu,digneš top u zrak koliko ide...na taj način sakriješ kupolu te dobiješ granatu u top i to često bez ikakvih posljedica...0 damage-a sigurno,no zna top biti sj...ali rijetko. IS6 i SU12244 moji money makeri,a bome i IS3 kada igram TC...nakon 15tak TC-a s IS3 u plusu sam barem 500 000 ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 02.11.2013. u 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4427 |
Does youer dewg byte?
|
Naravno, inače bi bila nepobjediva zvijer. Malo zibanja gore-dole, levo-desno, i ta weakspot je drastično smanjen faktor. No, nekome će možda IS-6 ipak bolje sjesti, možda čak i ovi novi kineski premiumi.
![]() |
#4428 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Ako pogledaš na slici,prije cupole turret je uzdignut ali nakošen tako da eventualno može bouncat ako gledaš ravno ispred sebe,iako ja to svaki put probijem bez problema,dakle nije problem sama cupola na vrhu turreta,nego i sama grba na turretu koju je vrlo lako probiti...i pogoditi... ![]() Otkad su poboljšali preciznost topova,T34 je postao težak za igrat...dobijem šut u kupolu ili ovu grbu prije kupole od tenka koji je 300m udaljen od mene... No ipak je to premium tenk,ne može imat turret od T32!
![]() |
![]() |
#4429 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#4430 |
Strichek Moderator
|
Nisu loši ti francuski tdovi, osim kad te arty pogodi sa boka ![]() Pokušavam stavit replay ali mi javlja grešku wotreplays. ![]() Dobio sam Ace na AMX 50 B nakon 15 partija, 6 kilova i 8200 dmg ![]() Čim srede stranicu stavim replay.
![]() |
#4431 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Vjeruj mi,ciljanje tog weakspota ide samo s preciznim sniperima tipa centurion i sl....s biločim drugim upravo je lutrija skinuti tako nešto osim iz neposredne blizine..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4432 |
Guest
|
I nije neki problem. Ta kupolica ima magnet za shellove, slično ko ona na Tiger P tenku. Svaki shot u kupolu nekako završi baš tamo. ![]() |
![]() |
![]() |
#4433 |
Does youer dewg byte?
|
Istina, no drži li se sa ovim tenkom lijepa razdaljina, i nađe neki mirni kutak, fino se sakupi hitaca. ![]() EDIT : Još jedna M kolajna. ![]() http://www.noobmeter.com/replay/5030...70944536494797 EDIT2 : Btw, ne znam kaj su napravili u 8.9, ali količina kretena se opet eksponencijalno povećala, moj winrate se prepolovio, tlak duplirao. Rekao bih da je to samo zbog vikenda, no čini mi se da će se nastaviti to i kroz tjedan, i opet će biti kao u 8.7, jer debilčeki žele isprobati nove germanske tenkiće.
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 03.11.2013. u 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4435 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Pao je M sa obj. 140 nakon 34 borbe. http://wotreplays.com/site/409291#self Ovo mi je prvi tier X med tenk tako da ga nemogu usporedit sa drugim.
![]() |
#4437 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#4438 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4439 | |
Does youer dewg byte?
|
Citiraj:
http://ftr.wot-news.com/wp-content/u...09/npKRI2Y.png Btw, ti se možeš ravnopravno boriti sa ravno 11 protivničkih tenkova frontalno, a ova ostala 4 pucaš bočno.
![]() |
![]() |
#4440 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
|
|