|
![]() |
#3871 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
mogu samo reći kako smo napravili ranked ekipu i nas 5 team speak-a sami doživljaj lol-a i igranje nema veze sa igranjem sam ![]() ![]() nema mi draže stvari nego kada nas 5 invadea njihov blue i onda drito dive pod turret XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3872 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Znači, u lik je započeo s elixir i hp potovi..u lejnu nije baš kurca radio, on mene spustio malo, ja njega, čisto bio farm... negdje na level 6 probao me ubiti, ali sam se ja izvukao s nekih 7-15 hp, a on je umro...kasnije se više maknuo s mida jer smo tu bili podjednaki, ali mid i late game što je radio imao je parsto HP, a ja pun s ahri...nije imao niti ult...a ja sam imao cca 400 ap ako ne i više...zburstao me u roku sec..išao je 1vs3 iako nema niti 200-300 hp, napravio triple i izašao...ja nisam mogao vjerovati ovo su mu statistike za zeda W/L: 41 / 16 average 9,8 / 4,8 / 5,5 prokleta zvijerka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3874 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
i treba uopće mi nije jasno kako su dopustili da toliko bude op -_- svaku ranked ga banam a svaki put kada ga vidim u igri mi se povraća,...bezobrazno op heroj i riot je napravio veliku pogrešku što je pustio jinx takvu. jedva čekam da je smire to je bezobrazno koliko je ona op ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3876 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3880 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Uglavnom ne znam da li si ikad igrao Donger+Shaco botlane, s tim da Shaco igra AP? Urnebes. edit: mislim ako već trolamo, jel. ovo je lane koji ni soraka+nidalee ne mogu dobiti bez konstantnog kempanja junglera.
![]() |
#3882 |
Premium
|
Ovaj mystery gifting je super stvar. 490rp platiš i nekome pokloniš skin. Evo ja frendu ulovio Blackfrost Aniviu. 490rp-a ![]() HAHAHAHAHA on meni vrati poklon i dobijem Officer VI ![]() ![]()
![]() |
#3885 |
Premium
|
Evo jedan drugome triput poklanjali skinove, potrošili 1470RP-a ![]() On dobio Blackfrost Aniviu, Piltover Customs Heimerdonger (NEEEEEEE zašto on bože?!) i Toxic Mundo Ja dobio Officer Vi, Kennen M.D. i Frostblade Irelia. Zasad zadovoljan.
![]() |
#3890 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
kakvi su to customi srijedom ? ![]() hoću i ja ![]()
![]() |
![]() |
#3891 |
Premium
|
na BUG forumu se skupila ekipa i tako si gejmaju srijedom predvečer/navečer. moraš imati Teamspeak 3 i dobru volju. I naravno, imati sreće ako bude mjesta. Jer navodno je navala velika, a ako nas bude puno, igrat ćemo paralelno drugi gejm. Teo i ja ćemo biti online, nadam se i još nas ![]()
![]() |
#3892 | |
Premium
|
Citiraj:
Anyway, BIG SIZE LETTERS Dao sam Mommistake mystery gift, reci što si imao, a guls tebi budem sutra dao jer si ih već dobio previše 1 game - Varus 9/2/6 - win 2 game - Varus 7/2/12 - win 3 game - Varus 10/5/4 - lost 4 game - Orianna 7/5/13 - win Upoznao jednog supporta koji supporta za jedan challenger pa smo odigrali 2 meča (win i lost od varusa) ![]() http://i.imgur.com/d2IheTh.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3894 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
je onda ništ. ne obitavam po bug forumu ![]() btw. congratz za diamond ^^
![]() |
![]() |
#3896 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Čestitke ![]() Jbt šta napraviše ovoj Ahri, ionako je op i još je buffaju, pa koji k Edit: evo sad su ju disable-ali.. da sad kad me razvalila na rankedu Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 30.10.2013. u 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3898 | |
Premium
|
Disable-ali su je zato što njen Q kada te pogodio na vrhu je radio dupli dmg. Znači ajmo reći neka radi 50 dmg za naprijed i 50 true za nazad. To je 100. Bug je bio da je radio 200 dmg ![]() Citiraj:
Branda gledam već mjesecima i moram stvarno naći vremena i probati ga igrati, stvarno mi se čini prokleto OP. A Ahri, koju posluku porati, dobije 1 kill i gg je ![]() btw, vidio sam jučer da si ingame, a druge nisam vidio, odigrali smo par partija i bilo je fora, uzeo sam jednom i teemoa na top ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3900 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |