|
![]() |
#2581 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ne znam baš, imao danas 3 primljena poziva i sva tri su se normalno pokazala na ekranu i normalno sam se javio, prije bi svaki 5-6 poziv prošao ako nisam u Viberu, a ostali bi se pojavili ko missed calls kasnije. Makar ta tri poziva su bila čisto testna s burazovog moba i bili su jedan za drugim odmah nakon instalacije. Treba vidjet kako se ponaša kroz duže vrijeme. |
![]() |
![]() |
#2583 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Pa najčešće piše u opisu u Storu kad se gleda app no Nokia, MS i tak te velike face se znaju pravit prgave pa niš ne napišu, jedino portali (WPC, WMP) znaju doć do "punih" changeloga. Izgleda da Viber ipak tu i tam izbaci missed call, bar po komentarima drugih ljudi. |
![]() |
![]() |
#2585 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Kako napraviti update aplikacija skinutih preko proxy-ja, konkretno za Nokia Camera, pratio sam istu proceduru kao i kod instalacije, nađem app u store-u, ali ne nudi update, piše da aplikacija nije dostupna na mom uređaju ( Lumia 720) |
![]() |
![]() |
#2587 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
vratim se sa Win tipkom, odem u Settings, maknem proxy, vratim se u market, stoji mi Download pauziran, nastavim i to je to. |
|
![]() |
![]() |
#2588 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ponavljao sam proceduru jedno 4,5 puta, i ništa, uvijek ista greška, na kraju deinstalirao app, otišao u store, te ga ponovo instalirao, iz prvog pokušaja |
![]() |
![]() |
#2589 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ok, neće valjda opet napravit isto sranje kao s prijelazom WP7 -> WP8 Windows Phone 8.0 smartphones may not be upgradeable to 8.1
#2591 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2592 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ma dobro, glasine su glasine, morat ćemo pričekati ipak službenije vijesti i u komentarima članka pljuju po autoru, pa se nadajmo da su samo to - neutemeljene glasine ![]() nešto spominju limit od 1GB RAM-a... nadam se da niti to neće biti istina
#2594 |
Premium
|
Evo jedan fičur koji dolazi s GDR3 (HTC 8X), samo je pitanje da li će ga Nokia i Samsung implementirati, radi se o punjenju mobitela dok je isključen (smiješno zvuči) ![]() http://www.wpcentral.com/windows-pho...harging-htc-8x |
![]() |
![]() |
#2596 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije da omaložavam. Ali po meni je glupo ostaviti isključenog da se puni i tada gubi smisao smartfona. Radije ostavim uključenog i primam notifikacije o propuštenosti. Zar ne?
__________________ |
![]() |
![]() |
#2597 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2598 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
...osim ako ga puniš preko noći pa ti baš i ne znači nešto da ti iskaču obavijesti dok spavaš. Ovako se napuni i ostane ugašen do ujutro. |
![]() |
![]() |
#2601 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#2603 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2604 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
kul stvar. |
|
![]() |
![]() |
#2605 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Domaća recenzija L925 http://mob.hr/nokia-lumia-925-recenzija/
#2606 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2607 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
M$ ne smije dozvoliti da razvija i treću platformu u kratko vrijeme. Dakle WP7.x je stao sa razvojem, tu je WP8. Ako njega zaustave i nastave sa WP8.1 kao samostalnom platformom, izgubit će korisnike, te svakako i developere. Dakle WP8 je potreban daljni razvoj, dakle i ekspanzija da postane WP8.x. |
![]() |
![]() |
#2608 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2609 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Zato se i ne čudim što je dio korisnika sa starijih verzija Windows telefona prešao na iPhone i Android. Sad je na Microsoftu da pokaže što zna i može. Zadnje izmijenjeno od: Sinac. 01.11.2013. u 12:45. |
|
![]() |
![]() |
|
|